כ ז'ני - דף 49 - סקס אדיר

ז'ני

481
תודה רבה לך קריסטל אני מאוד מעריכה את זה מצידך!
ואכן אני מסכימה בקשר לאמירה שלך בדבר פגיעה וזלזול בחבריי הפורום
שלכל אחד יש זכות ללכת ולהיות עם מי שהוא רוצה בכמה שהוא רוצה ואיך הבנתם את הרעיון
(משהו בסגנון של נהנית ספר לחבריך, לא נהנית ספר לי )
ולמי שאין חיבה והערכה למי שמשקיע בזמנו פה וקורא או כותב את חוויותיו האישיות
אינו ראוי להיות כאן חלק מהכותבים ... מי שמתלונן מתלונן כל הזמן ובטח שעל כל דבר
יש לנו זכות לקבל משהו שמישהו כותב או לא לקבל להסכים או לא להסכים עם אחרים
רק אפשר לכתוב דברים יפה בלי ללכלך, אחר כך זה מוציא את מי שכתב לא יפה לא טוב

שיהיה לילה נהדר!

Stripper Janet2013-10-24 18:17:20
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

482
ז'ני חמודה, TAKE IT EASY,אז מישהו ליכלך עליך.לא סיבה מספיק טובה להתרגז,בודאי שלא בהריון מתקדם.אני מקווה שתתגברי על הטראומה מהר ציון,שהיה לך המשך הריון קל ולידה טובה!

ז'ני

483
[QUOTE=ALEXXX]ז'ני חמודה, TAKE IT EASY,אז מישהו ליכלך עליך.לא סיבה מספיק טובה להתרגז,בודאי שלא בהריון מתקדם.אני מקווה שתתגברי על הטראומה מהר ציון,שהיה לך המשך הריון קל ולידה טובה![/QUOTE]

אלכס היקר,
על הטראומה התגברתי והבנתי ש... זו לא הייתה ממש טראומה זו הייתה נפילה!
אני עכשיו בטראומה מ Xtcon

HAPPY DAY
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

ז'ני

484
היי ג`ני,

מצטער לשמוע על המקרה שלך ומקווה שלא תתקלי עוד ביצורים כאלו בעתיד :)

אני יכול לספר לך שגם לי קרה מקרים דומים בהר ציון..היה לי מקרה שאחת לקחה את הטלפון סלולרי והתחילה לברוח ואז הצלחתי לרדוף אחריה ולקחת את הסלולרי שלי בחזרה...כפי שאת מבינה זה מקרה מאד מלחיץ..והיה פעם שעובדת לא רצתה לרדת מהרכב עד שלא אקפיץ אותה לאיפה שרצתה ולא הסכימה לרדת מהרכב והתחילה לאיים...
מה שאני מנסה להגיד בעצם זה שאנחנו הגברים יכולים ליפול גם על משוגעות...וצריך להיזהר..

ז'ני

485
ז'ני החמודה, אני מבין שאת קיבלת קשה את התגובה. מדובר בפורום פתוח שמטרתו לדווח על בחורות עובדות בעיה שלך שהחלטת לשבת פה ולקרוא תגובות לגבייך במקרה הזה היא לא טובה . לא ליכלכתי ולא קיללתי (כמוך) אלא סיפרתי לגבי החוויה שלי אתך. בחירה וזכות שלי לפרסם את התגובה שלי במיוחד אחרי כל היחצון הלא מובן אשר ניתן לך.
ולא אני לא אותו בחור מהר ציון, נפגשנו בכלל במקום אחר, הייתי מאוד נחמד אלייך וגם את אליי.
הבעיות המרכזיות שלי זה עם האסטטיקה שלך, את לא נרקומנית או נראת חולה, אך אסטטיקת הגוף שלך על הפנים. זה יהיה יותר טוב בשבלך ובשביל הילד.
ולכל היחצנים פה שקופצים בהגנות תרגעו סוף סוף הגיע משהו שבא לתת לכם סטירה שתתעוררו.מוחא כפייה
גם לי נמאס מתיקתוקיות אבל זה לחיות או לא להיות

ז'ני

486
אני לא יודעת על מה אתה מדבר מיסטר Xtcon הבעיות אסטתיקה הן בדמיון החולני שלך, תכתוב מה שבא לך - אבל אם אתה מי שאני חושבת שאתה המצב שלך גרוע פי 10 והייתי ממליצה לך להתחיל ללכת עם סנדלים ולהגיד תודה שבכלל קיבלתי אחד כמוך יכולת מהתחלה לוותר וללכת למישהי אחרת ולא להישאר איתי ולכתוב את הלכלוכים שכתבת לך יש בעיות אסטתיקה בצורת כתיבה!
איך אומרים : " מטיל מום במומו " וכך עשית , הכתיבה שלך מזעזעת לכל כיוון וחסרת טאקט - אם אתה זה שבא לאסוף אותי בצהריים בתחילת השבוע , תתחיל בלגלח את השפם והזקן זה מושך פחות כינים אם לדברייך אני כלכך חולה , אני יכולה לשפר אצלי דברים, אצלך אם כך הכל כבר אבוד.

בכל אופן אני מודה לך על הביקורת... בחיובי או שלילי
תצטרך בתמורה לקבל את שלי

יום טוב.
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

ז'ני

488
הייתי להוטה לכתוב ושגיתי במשפט...לא שופטים אדם שקצת כועס קיש(תודה על התיקון) ,
ואם כבר בפורמט זה אני קצת מתנצלת על התגובה , אמרתי את מה שאני חושבת וזה מרגיש לי קצת פוגע
אני מקווה שתסלח אני לא רוצה לרדת לרמה שלך, מעכשיו מוזמנים לתת כל ביקורת ואני פשוט אקשיב ואשתוק

במקרה שלך הייתי חייבת להגיב מאחר ואני חשה חוסר הסכמה איתך .
יום טוב

Stripper Janet2013-10-25 15:18:04
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

ז'ני

489
[QUOTE=Xtcon]ז'ני החמודה, אני מבין שאת קיבלת קשה את התגובה. מדובר בפורום פתוח שמטרתו לדווח על בחורות עובדות בעיה שלך שהחלטת לשבת פה ולקרוא תגובות לגבייך במקרה הזה היא לא טובה . לא ליכלכתי ולא קיללתי (כמוך) אלא סיפרתי לגבי החוויה שלי אתך. בחירה וזכות שלי לפרסם את התגובה שלי במיוחד אחרי כל היחצון הלא מובן אשר ניתן לך.
ולא אני לא אותו בחור מהר ציון, נפגשנו בכלל במקום אחר, הייתי מאוד נחמד אלייך וגם את אליי.
הבעיות המרכזיות שלי זה עם האסטטיקה שלך, את לא נרקומנית או נראת חולה, אך אסטטיקת הגוף שלך על הפנים. זה יהיה יותר טוב בשבלך ובשביל הילד.
ולכל היחצנים פה שקופצים בהגנות תרגעו סוף סוף הגיע משהו שבא לתת לכם סטירה שתתעוררו.מוחא כפייה
[/QUOTE]

לאחר מעשה כשהשכל חוזר לתפקודו התקין ואני עושה חשבון נפש גם אני מגיע לאותה תוצאה - Xtcon צודק!!!

mommik2013-10-25 16:06:02
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

ז'ני

490
יש דברים שאסור לומר לנשים בהריון... לא אני בסוף נפגעת מזה אלא אתם
אני בן אדם עם נפש, ולא רק גוף אני לא בובה שמנפחים ועושים בה מה שרוצים
יש לי רגשות עברתי דברים בחיים אני מודעת לזה שייש לקוחות שכל מטרתם היא
להקצין ולהשפיל נשים

Xtcon מה עלה בראשך שהחלטת לרשום דברים כאלה משפילים ?? (פטריות גדולות בציפורניים שמכוסות על ידי לק )
בוא תמשיך עם ההשפלה ותגיד איזה צבע לק היה לי מה לבשתי בטח שהיו כתמים כי אני לא אסטתית נכון ??

כל התיאורים והדיווחים פה לא מגרים אותך מספיק ? חייב להמשיך ולגרות את עצמך עם השפלות

תרד מזה אני לא נשלטת...
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”