כ ז'ני - דף 50 - סקס אדיר

ז'ני

491
חברים יקרים,
לפני זמן מה, הצעתי לסגור את הנושא, כי הוא מוצץ(זו לא טעות).
תגובתה של ג'ני הייתה עצבנית והחלטתי לא לענות לה יותר. אתם יודעים, הורמונים של אישה.
אבל ברור שהפוסט כולו הוא שיר הלל לג'ני. שיר שכל שניה מישהו דואג להקפיץ ע"י הודעה.
עד שבא איזה בחור, כותב את דעתו (זה מהות הפורום) ומקבל טון של קטילות.
הרי אם הגברת לא הייתה כותבת כאן, כולנו היינו משתפים פעולה
ומסטלבטים עליה. האמת שתארתי לעצמי שמנקודה מסויימת
זה יתחיל להיות מכוער (עדין לא מאוחר להפסיק את הפוסט).
יקירתי, בקשר לתקיפה שעברת, תרשי לי לספר לך שיכולים לקרות עוד הרבה מקרים כאלה.
אמנם את לא אוהבת את הצעותיי, אבל תעשי חשבון נפש עם עצמך. את הולכת להיות אמא.
זה יכול היה להיגמר הרבה יותר רע. את לא נשמעת טפשה. קחי אחריות על החיים שלכן.
ובאמת, אני לא מנסה לפגוע. הצטמררתי כשסיפרת על התקיפה. אם הייתי יכול לשים
את ידי על כל אנס וכל פושע מין או אלימות, לא הייתי מתחלף איתם...

בהצלחה,

ק

ז'ני

492
ג'ני היקרה ,תקופה של היריון היא אמורה להיות תקופה מאוד יפה בחיים בכל זאת לא כל יום נכנסים להיריון .
אמורים להנות ממנה .(קראתי על המקרה עם הבחור המשוגע)
ואני לא באה לבקר אותך ,ההפך אני דואגת לך.
לא הגיע זמן להפסיק?
פשוט כואב לי הלב על התינוק (אני אימא לשני בנים מושלמים )

ז'ני

493
אני לא יודעת מה יש לך נגדי ... אני מרגישה שאולי אתה קצת לא בעדי
ומתעב אותי עד כדי כך שאתה רוצה שיסגרו ויפסיקו לדווח לי בשרשור
עבדתי מאוד קשה בשבילו, ועוד רבים שהשקיעו מכספם ומזמנם

אתה רוצה להגיד לי שאני פחות שווה פה מכל בחורה אחרת שעובדת , ובגלל זה אתה מרשה לעצמך לדבר ככה?
אם הייתי רואה אחד כמוך בכביש שעוצר לי לשמוע פרטים הייתי מזמן אומרת לך ליסוע

נסיעה נעימה
ושבוע טוב !
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

494
[QUOTE=Stripper Janet]
[/QUOTE]
איך את קובעת כזה דבר? מניין את יכולה לדעת? (אף אחד לא אמר שיש לו רכב שחור).
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

495
לא משנה לי הצבע של הרכב אני לא פוחדת לעלות שוב על מכונית שחורה בגלל מה שקרה
משנה לי מי שהוא ...
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

496
[QUOTE=Stripper Janet]אני לא יודעת מה יש לך נגדי ... אני מרגישה שאולי אתה קצת לא בעדי
ומתעב אותי עד כדי כך שאתה רוצה שיסגרו ויפסיקו לדווח לי בשרשור
עבדתי מאוד קשה בשבילו, ועוד רבים שהשקיעו מכספם ומזמנם

אתה רוצה להגיד לי שאני פחות שווה פה מכל בחורה אחרת שעובדת , ובגלל זה אתה מרשה לעצמך לדבר ככה?

נסיעה נעימה
ושבוע טוב !
[/QUOTE]

תראי ג'ני, את לא ממש "טלית שכולה תכלת", יש לך את ה"שטיקים שלך" ולי ה"נפילה" איתך עלתה לא מעט (לפני מספר חודשים), אז כן, לפחות לפי נסיון החיים שיש לי, את שווה פחות מבחורה אחרת שעובדת וזכיתי להכיר לא מעט טובות ממך...

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

ז'ני

497
[QUOTE=Stripper Janet]
[QUOTE=Xtcon]המפגש שלי עם ז'ני,
לצערי אין לי דברים טובים לספר כמו כולם, מיוחד שלצערי ראיתי אותה באור, ז'ני שלכםשלנו נראת בגיל ה20 ילדת רחוב עזובה, פנים חמודות(זה הפלוס היחיד),גוף של אישה הריונית, לא אסטטית בעליל, פטריות ענקיות ומגעילות בציפורניים שברגליים ועליהם לק(כמובן!), ריח זה זעה...בקיצור לא עשתה לי את זה בעליל. אך מכל היחצון שכרגע עומד על 10 עומד(!!) ניסיתי בכול זאת לזרום...התלהבתי מהסקס? גם לא להיט, שוב אולי זה "מציאה" ב100 ש"ח אבל אני מעדיף את הסקס שלי פחות חולה ומפחיד.
כל מה שנאמר פה כמובן אמת, לא יחצן ואין לי כלום נגד ז'ני, אבל זו אחת התגובות היותר אמיתיות פה ולא מיוחצנות.
[/QUOTE]

אתה חתיכת מגעיל שאתה מדבר ככה אולי אתה זה ההוא מהר ציון ... או שכמוך יש כמה ולא חסר! , מוזר שאתה רושם את הביקורת הדוחה שלך מתחת לדיווח שלי .
לך לנרקומניות שייש להן ריח של גיהנום וסמים מזל שהיינו עם קונדום אחרת הייתי נדבקת ממך בטח בHIV או משהו , תסתכל על עצמך בראי ותחשוב שוב על איך שדיברת מי אישר לך את הפירסום של הדיווח הזה?
עשו טעות חמורה אה חיח כנראה לא בכוונה יש להם הרבה תגובות לאשר...
אתה גם ככה בפיקוח, זה שבאת לזונת רחוב זה כי לא הכניסו אותך לשום מכון ליווי בתל אביב או שהיה לך יקר
אני האמת בינינו בטוח איתך לא הייתי אז אין לי מושג על מה אתה מדבר .
[/QUOTE]

טוב שאת לא נסחפת בתגובות.

אני בא ת לא יודנ וזה גם לא מעניין אותי מי צודק כאן אבל יש צורה לדבר. אם את רוצה שיתייחסו לתגובה שלך ברצינות השתדלי לענות מהראש ולא מהבטן. תגובה עניינית, תקיפה ורגועה משיגה הרבה יותר.

לעניין הבן זונה שפגשת לצער כולנו אלה חלק מהטיפוסים שנפגשים בהם במקומות כאלה. אם כבר רחוב אז למה דווקא הר ציון?

ז'ני

498
[QUOTE=קריסטל]
מהם כוונותיך האמיתיות ועל ידי מי נשלחת !?

[/QUOTE]
איזה קונספירציה מוחא כפייה
אולי בליסימה שלחה אותו? אולי צמד הבנות? אולי קומוט ההודית? אולי אלין?
מעניין מי שלחה אותו - חייבים לתפוס אותה! כועס
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

ז'ני

499
ג'ני,

תביני, ככל שהפוסט ימשך, קרנך תרד.
ועוד דבר שאני לא מצליח להבין אותך.
בנאדם יכול לקלל אותך כאן וללכלך עלייך
ואחרי זה לשכב איתך ואת לא יודעת שזה הוא.
זה לא מגעיל אותך?
לעשות חשבון נפש כבר אמרתי?

ק.

ז'ני

500
[QUOTE=קרומבה]ג'ני,

תביני, ככל שהפוסט ימשך, קרנך תרד.

[/QUOTE]
ואסביר לך למה קרומבה מתכוון:
כשאנשים רושמים בשרשור של מישהי שהם יודעים בוודאות שקוראת כאן - מגיבה לדברים וגם יש לה את היכולת להתכתב איתם,
אז הם 'עדינים' איתה.
הרבה מאלה שמדווחים לטובה - יגזימו בתיאור מעלותיה ויצניעו את חסרונותיה (אם בכלל יציינו אותם).
לאנשים פשוט לא נעים ברגע שהם יודעים בוודאות שהבחורה קוראת ויכולה לפתח איתם אינטראקציה (בהודעות פרטיות).
אני (בשרשור של קאטי שהוסר) - הודעתי שאני לא מדווח על בחורות מהשרשור הפרסומי בדיוק מהסיבה הזאת.
גם אני כזה - אני לא יכול 'להכנס במישהי' (במידה וצריך) כשאני יודע בוודאות שהיא קוראת כאן ואנחנו נמצאים באותו פורום.
לכן העדפתי להפסיק לדווח בפורום הפרסומי.
כן היה מקרה של בחורה אחת מהפורום הפרסומי (שמאד סבלתי אצלה) - גם אז שתקתי ובמשך הרבה זמן לא כתבתי כלום.
אבל אחרי שגיליתי שהגעתי אליה בעקבות תרמית (השרשור שלה היה מזויף ומוצף בניקים פיקטיביים שדיווחו על מפגשים שכלל לא התקיימו) - התגברתי על המכשול וכן כתבתי על החוויה הגרועה שעברתי אצלה.
היה עוד שרשור שהיה עמוס בדיווחים חיוביים - אבל ברגע שמישהו רשם דיווח מאד שלילי 'נפרץ הסכר' ואליו הצטרפו עוד הרבה אנשים שדיווחו על חוויה דומה (לאנשים לא נעים, אבל ברגע שהראשון מתחיל...).
מה שקרומבה מנסה להגיד לך - אחרי הדיווח של xtcon (שהיה החלוץ) - מן הסתם יצטרפו אליו עוד שלא היה להם נעים לכתוב עד היום.
לראיה - ראי את mommik שעד היום העדיף לנצור לשונו ואחרי הדיווח של xtcon בחר שכן לשתף.
אז או שתלמדי להתמודד עם ביקורת שקצת לא ערבה לאוזנייך, או ש....

קישקשתא2013-10-25 22:37:50

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”