[QUOTE=קרומבה]ג'ני,
תביני, ככל שהפוסט ימשך, קרנך תרד.
[/QUOTE]
ואסביר לך למה קרומבה מתכוון:
כשאנשים רושמים בשרשור של מישהי שהם יודעים בוודאות שקוראת כאן - מגיבה לדברים וגם יש לה את היכולת להתכתב איתם,
אז הם 'עדינים' איתה.
הרבה מאלה שמדווחים לטובה - יגזימו בתיאור מעלותיה ויצניעו את חסרונותיה (אם בכלל יציינו אותם).
לאנשים פשוט לא נעים ברגע שהם יודעים בוודאות שהבחורה קוראת ויכולה לפתח איתם אינטראקציה (בהודעות פרטיות).
אני (בשרשור של קאטי שהוסר) - הודעתי שאני לא מדווח על בחורות מהשרשור הפרסומי בדיוק מהסיבה הזאת.
גם אני כזה - אני לא יכול 'להכנס במישהי' (במידה וצריך) כשאני יודע בוודאות שהיא קוראת כאן ואנחנו נמצאים באותו פורום.
לכן העדפתי להפסיק לדווח בפורום הפרסומי.
כן היה מקרה של בחורה אחת מהפורום הפרסומי (שמאד סבלתי אצלה) - גם אז שתקתי ובמשך הרבה זמן לא כתבתי כלום.
אבל אחרי שגיליתי שהגעתי אליה בעקבות תרמית (השרשור שלה היה מזויף ומוצף בניקים פיקטיביים שדיווחו על מפגשים שכלל לא התקיימו) - התגברתי על המכשול וכן כתבתי על החוויה הגרועה שעברתי אצלה.
היה עוד שרשור שהיה עמוס בדיווחים חיוביים - אבל ברגע שמישהו רשם דיווח מאד שלילי 'נפרץ הסכר' ואליו הצטרפו עוד הרבה אנשים שדיווחו על חוויה דומה (לאנשים לא נעים, אבל ברגע שהראשון מתחיל...).
מה שקרומבה מנסה להגיד לך - אחרי הדיווח של xtcon (שהיה החלוץ) - מן הסתם יצטרפו אליו עוד שלא היה להם נעים לכתוב עד היום.
לראיה - ראי את mommik שעד היום העדיף לנצור לשונו ואחרי הדיווח של xtcon בחר שכן לשתף.
אז או שתלמדי להתמודד עם ביקורת שקצת לא ערבה לאוזנייך, או ש....
[/QUOTE]
עדיין בצורה "מצונזרת" ובשיא העדינות!!