כ ז'ני - דף 51 - סקס אדיר

ז'ני

501
[QUOTE=קישקשתא]

[QUOTE=קרומבה]ג'ני,

תביני, ככל שהפוסט ימשך, קרנך תרד.

[/QUOTE]
ואסביר לך למה קרומבה מתכוון:
כשאנשים רושמים בשרשור של מישהי שהם יודעים בוודאות שקוראת כאן - מגיבה לדברים וגם יש לה את היכולת להתכתב איתם,
אז הם 'עדינים' איתה.
הרבה מאלה שמדווחים לטובה - יגזימו בתיאור מעלותיה ויצניעו את חסרונותיה (אם בכלל יציינו אותם).
לאנשים פשוט לא נעים ברגע שהם יודעים בוודאות שהבחורה קוראת ויכולה לפתח איתם אינטראקציה (בהודעות פרטיות).
אני (בשרשור של קאטי שהוסר) - הודעתי שאני לא מדווח על בחורות מהשרשור הפרסומי בדיוק מהסיבה הזאת.
גם אני כזה - אני לא יכול 'להכנס במישהי' (במידה וצריך) כשאני יודע בוודאות שהיא קוראת כאן ואנחנו נמצאים באותו פורום.
לכן העדפתי להפסיק לדווח בפורום הפרסומי.
כן היה מקרה של בחורה אחת מהפורום הפרסומי (שמאד סבלתי אצלה) - גם אז שתקתי ובמשך הרבה זמן לא כתבתי כלום.
אבל אחרי שגיליתי שהגעתי אליה בעקבות תרמית (השרשור שלה היה מזויף ומוצף בניקים פיקטיביים שדיווחו על מפגשים שכלל לא התקיימו) - התגברתי על המכשול וכן כתבתי על החוויה הגרועה שעברתי אצלה.
היה עוד שרשור שהיה עמוס בדיווחים חיוביים - אבל ברגע שמישהו רשם דיווח מאד שלילי 'נפרץ הסכר' ואליו הצטרפו עוד הרבה אנשים שדיווחו על חוויה דומה (לאנשים לא נעים, אבל ברגע שהראשון מתחיל...).
מה שקרומבה מנסה להגיד לך - אחרי הדיווח של xtcon (שהיה החלוץ) - מן הסתם יצטרפו אליו עוד שלא היה להם נעים לכתוב עד היום.
לראיה - ראי את mommik שעד היום העדיף לנצור לשונו ואחרי הדיווח של xtcon בחר שכן לשתף.
אז או שתלמדי להתמודד עם ביקורת שקצת לא ערבה לאוזנייך, או ש....

[/QUOTE]

עדיין בצורה "מצונזרת" ובשיא העדינות!!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

ז'ני

503
הלו הלו... אתה בסה"כ בא לעשות איתי סקס זה רומנטי אם יש איזושהיא
"נפילה " זו בעיה שלך , משהו אצלך צריך להיות לא בסדר בשביל שלא תהנה
צריך בסקס ריכוז ועדינות
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

504
ז'ני, התגובה שלך זה בדיוק ההבדל בין הצלחה לנפילה. במילים אחרות את אומרת "נהנית? ספר לנו. לא נהנית? אז נדפקת וסתום את הפה".

עם כל הכבוד כשאני משלם סכומים כאלה אני מצפה מהצד השני לזרום עם מה שאני אוהב ולא עם מה שהוא אוהב. כזאת תשלמי לי נעשה את מה שאת אוהבת (כמובן שכל הדברים מתייחסים למין סטנדרטי לצא סטיות ומוזרויות).

לא הייתי איתך אף פעם (נמנע מאיזור התחנה) ולאור הגישה גם לא נראה לי שאהיה.

ז'ני

505
[QUOTE=Stripper Janet]הלו הלו... אתה בסה"כ בא לעשות איתי סקס זה רומנטי אם יש איזושהיא
"נפילה " זו בעיה שלך , משהו אצלך צריך להיות לא בסדר בשביל שלא תהנה
צריך בסקס ריכוז ועדינות
[/QUOTE]

אז את רוצה שאסיר את הכפפות?
הרי גם תגובתך זו, את מאשימה את כולם חוץ מעצמך, במה שלא בסדר, כמו כל פרחה מצויה!!!
רומנטיקה? סקס? אחרי שלקחת את הכסף הראית את פרצופך האמיתי, אפילו לא הסכמת להסיר את בגדיך!! להתיישב על המיטה במלונית כמו קרש אפאטי זה ממש לא "רומנטי"!!
זה לא היה תיקתוק, זאת היתה גניבה - אם לא התאים לך היית צריכה להגיד זאת לפני שלקחת את הכסף, או להחזירו כשהחלטת שלא מתאים לך!!!
ולטעמי את קוראת לעצמך חשפנית, אבל את זונה מהסוג הנחות והבזוי ביותר!!!

mommik2013-10-26 09:30:51

ז'ני

506

בנוסף היו גם פעמיים לפני כן שקבעתי איתך שעה, המתנתי לך במקום שקבענו (רחוב עליה) ולא הגעת, לא ענית לטלפון, וגם לא טרחת להודיע (התקשרתי אליך ממספר גלוי).

ז'ני

507
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=קריסטל]
מהם כוונותיך האמיתיות ועל ידי מי נשלחת !?

[/QUOTE]
איזה קונספירציה מוחא כפייה
אולי בליסימה שלחה אותו? אולי צמד הבנות? אולי קומוט ההודית? אולי אלין?
מעניין מי שלחה אותו - חייבים לתפוס אותה! כועס
[/QUOTE]

זאת בדיוק אותה קונספריציה שעשה xtcon שהחליט וקבע שכל עשרת עמודי הביקורות החיוביות שנכתבו
על ג'ני נעשו אך ורק על ידי יחצנים בעלי אינטרס,כך בקלות הוא מבטל את דעת הרוב ומאמין שרק דבריו אמת.

כאחד שמסתובב בשטח לא מעט ומכיר את רוב הנפשות הפועלות בקטגוריית זנות רחוב אני בדעה
שג'ני בין מובילות נותני השירות בתחום ובהחלט איני מסכים עם הקביעה הנחרצת של xtcon שג'ני
דווקא נמצאת בתחתית הרשימה,שכן כך משתמע מדבריו .

xtcon,
מסקרנת אותי השאלה,
אם ג'ני נמצאת מבחינתך בתחתית הסולם מי הן אותן בנות מומלצות על ידך בקטגוריית זנות רחוב ??

ז'ני

508

אל תנסו להוציא לי מילים מהפה, לא הגדרתי את ז'ני כתחתית הסולם, הנסיון שלי בתחום הזנות רחוב יחסית דל ורק בגלל הפוסט המהודר הנל החלטתי לדגום.

UMA2013-10-26 13:53:25
גם לי נמאס מתיקתוקיות אבל זה לחיות או לא להיות

ז'ני

510
אני עד עכשיו נמנעתי מלהגיב ולתת דיעה,לבוא עם השמצות שלא קשורות לדיווחי סקס ולגרום לפוסט הזה להגיע לתהומות מגעילות זה לא לעיניין.
אנשים פה מתייחסים לזונה כאילו קנו חפץ,זה ששלמת 100 או 200 שקל זה לא אומר שקנית בובת מריונטה שעושה הכול כמו רובוט.
אני שחג האחרון שילמתי על מלון לי ולמשפחתי 10,000 שקל ולא נהנתי,רציתי ללכת משם כעבור יומיים אז מה???
הלכתי לפורומים השונים ורשמתי שהמלון חרא?
לא
למה?
כי את אף אחד זה לא מעניין ההרגשה הפנימית,זה לא שהרביצו לי במלון אבל לא הייתה לי כימיה עם האוכל והמתקנים ושאר השירותים הנילווים במלון.
אותו דבר עם ג'ני,אם אחד זה יהיה זיקוקי דינור ואם השני זה יהיה אירוח פסיבי ותו לו.
לבוא להגיד על "פיטריות בציפורנים ברגלים" זה סתם רכילות זולה וסתם לפגוע ולהעליב אין שום דבר שמעיד על פגימה ביחסי המין או הדבקות.
לרשום על זונה בכביש שיש לה ריח של זיעה?
זה כמו ללכת לגלדריה טובה להזמין גלידה שוקולד עם קרמל ולהתלונן שהגלידה מתוקה...
זונה שעובדת בכביש יהיה לה ריח של זיעה לא משנה כמה דיאודורנט היא תשים,אני עצמי אחרי זיון אחד מסריח כמו רץ מרתון.
לרשום על זונה שהייתה פסיבית במלון?
אז הייתה פסיבית... רושמים יפה בפורום שהיא הייתה פסיבית.
קורה,גם אני לפעמים יוצא לעבודה פאסיבי, אז ישר מפטרים אותי?
לא.
אני חושב שזונה בלי חשק עדיף שתישאר באותו יום בבית,או לפחות תשחק אותה כאילו יש לה חשק.

אני הייתי עם ג'ני פעמיים איתי היא הייתה אקטיבית ביותר היא אפילו עודדה אותי למספר שני...

לסיכום-
דווחו דברים ברוח הפורום-אם טוב תחמיאו אם רע תתריעו אבל אל תירדו לפסים אישיים.

שב"ש

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”