כ סינדרלה - קרית אתא - דף 2 - סקס אדיר

סינדרלה - קרית אתא

15
המחיר זול ( 150 - 100 )ושווה את ההשקעה tom .
בכל מקרה, אם אתה בתקופת חסכון תוכל להציע לבעלים עסקה: רבע שעה עם יאנה תמורת שעה של סיוע במכירת מוצרי החנות (ויברטורים, חרוזים אנליים , שוטים ואזיקים וכו'..). אולי הוא יסכים

לובנגולו מלך זולו!!!

סינדרלה - קרית אתא

17
טוב, מנסה לחזור לעניינים בהדרגה.
הלכתי ל"סינדרלה". יש חדר גדול שבפינה יושב מישהו מבוגר.
שאלתי על עיסוי. 100 ש"ח לרבע שעה, 150 ש"ח חצי שעה.
הבחורה מתפנה. נכנס לחדר. חדר נחמד ומרווח עם מיטה ומקלחון קטן בפינה.
קוראים לה "ליז". אומרת שעושה "בודי" והרפייה בלי אקסטרות.
מתפשטת, נשארת עם סוג של חוטיני. חזה בינוני טבעי ונעים , גם הטוסיק מזמין.
מבקשת לשכב על הבטן. יותר ליטופים בגב, מאשר מס'ז . שולחת ידיים לחבריקו. מדי פעם נשכבת עם החזה על הגב שלי- חם ונעים.
מסתובב על הגב, לוקחת קצת שמן, מתחילה בעבודת יד.
אני תופס ומשחק לה בחזה. היא מתלוננת שזה מציק לה שאני משחק בפיטמות. "זה לא כפתור" היא אומרת.
אני עונה "זה הכפתור שלי" ( בלי זה יהיה לי קשה לגמור). עברתי למעיכת החזה, חבריקו בינתיים מתקרב לגמירה.
מדי פעם גם תופס את הטוסיק הרך והנעים שלה. נוגע ,לא נוגע באזורים האינטימים, והיא לא התנגדה. גם לא ניסיתי
להעיז יותר. קיבלה את התחושה שאם הייתי מעיז היא הייתה נרתעת ומודיעה שזה מחוץ לתחום.
אני מגביר את מעיכת החזה והיא מתלוננת, זזה, אומרת "איי!!" ( אבל באווירה נעימה אני חייב לציין-היא חמודה, לא נובחת עלי)
מבקשת שאני אתפוס מתחת לשדיים, מזל שאני כבר אוטוטו גומר, ויתרתי על המעיכות, התרכזתי בגמירה המתקרבת
שהגיעה כמה שניות אחר כך. מנגבת אותי. תודה ולהתראות.
היה חביב. לא ממש בודי, ונשארה עם התחתונים, אבל הרפייה נעימה. מקווה שיבואו המשך דגימות.

tom20132014-02-08 03:21:43

סינדרלה - קרית אתא

18
הבחורות שם ידועות כתקתקניות, ושירות לא משהו במיוחד ליז, אשר אליה כבר ועל אתיופית שם פירסמתי דיווחים אשר נעלמו משום מה...במחיר של 150 לא היה כדאי ללכת לדירה דיסקרטית? בכל מקרה יש לך עוד שני מקומות בסגנון של סינדרלה, אחד בצור שלום קרית ביאליק, והשני בנעמן, שניהם לא הרבה אחרי הקריון... אתה מוזמן לחפש שירשורים על מקומות האלו, לדגום ולדווח. תהנה

סינדרלה - קרית אתא

19
[QUOTE=AVIV25]הבחורות שם ידועות כתקתקניות, ושירות לא משהו במיוחד ליז, אשר אליה כבר ועל אתיופית שם פירסמתי דיווחים אשר נעלמו משום מה...במחיר של 150 לא היה כדאי ללכת לדירה דיסקרטית? בכל מקרה יש לך עוד שני מקומות בסגנון של סינדרלה, אחד בצור שלום קרית ביאליק, והשני בנעמן, שניהם לא הרבה אחרי הקריון... אתה מוזמן לחפש שירשורים על מקומות האלו, לדגום ולדווח. תהנה[/QUOTE]

לפעמים בא לי רק מישושים והרפייה. סיכוי נמוך יותר לנפילה או כאבי ראש.
לא מכיר דירות דיסקרטיות שוות ב 150 ש"ח. יש לך המלצות לכאלו?
קראתי פה על צור שלום ונעמן. בנעמן יצא לי כבר לדגום ולדווח -

תודה,
ושבוע טוב לכל החרמנים,

טום

UMA2014-02-08 23:39:47
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”