[QUOTE=הפרופסור]אני עד עכשיו נמנעתי מלהגיב ולתת דיעה,לבוא עם השמצות שלא קשורות לדיווחי סקס ולגרום לפוסט הזה להגיע לתהומות מגעילות זה לא לעיניין.
אנשים פה מתייחסים לזונה כאילו קנו חפץ,זה ששלמת 100 או 200 שקל זה לא אומר שקנית בובת מריונטה שעושה הכול כמו רובוט.
אני שחג האחרון שילמתי על מלון לי ולמשפחתי 10,000 שקל ולא נהנתי,רציתי ללכת משם כעבור יומיים אז מה???
הלכתי לפורומים השונים ורשמתי שהמלון חרא?
לא
למה?
כי את אף אחד זה לא מעניין ההרגשה הפנימית,זה לא שהרביצו לי במלון אבל לא הייתה לי כימיה עם האוכל והמתקנים ושאר השירותים הנילווים במלון.
אותו דבר עם ג'ני,אם אחד זה יהיה זיקוקי דינור ואם השני זה יהיה אירוח פסיבי ותו לו.
לבוא להגיד על "פיטריות בציפורנים ברגלים" זה סתם רכילות זולה וסתם לפגוע ולהעליב אין שום דבר שמעיד על פגימה ביחסי המין או הדבקות.
לרשום על זונה בכביש שיש לה ריח של זיעה?
זה כמו ללכת לגלדריה טובה להזמין גלידה שוקולד עם קרמל ולהתלונן שהגלידה מתוקה...
זונה שעובדת בכביש יהיה לה ריח של זיעה לא משנה כמה דיאודורנט היא תשים,אני עצמי אחרי זיון אחד מסריח כמו רץ מרתון.
לרשום על זונה שהייתה פסיבית במלון?
אז הייתה פסיבית... רושמים יפה בפורום שהיא הייתה פסיבית.
קורה,גם אני לפעמים יוצא לעבודה פאסיבי, אז ישר מפטרים אותי?
לא.
אני חושב שזונה בלי חשק עדיף שתישאר באותו יום בבית,או לפחות תשחק אותה כאילו יש לה חשק.
אני הייתי עם ג'ני פעמיים איתי היא הייתה אקטיבית ביותר היא אפילו עודדה אותי למספר שני...
לסיכום-
דווחו דברים ברוח הפורום-אם טוב תחמיאו אם רע תתריעו אבל אל תירדו לפסים אישיים.
שב"ש
[/QUOTE]
פרופסור נכבד...
1. כל מה שכתבתי, אמת כתבתי בלי סילוף ובלי ניפוח!
2. ג'ני לא היתה פסיבית, יותר נכון לומר לא הייתה!! ישבה על קצה המיטה ולא זזה, נסיונות לקבל הבהרות ממנה, במלוא העדינות, נענו בשתיקה, קרש כבר אמרתי - זה מה שהיה! לא סקס ולא רומנטיקה - כימיה הייתה, אבל כזו של פצצה שמתפוצצת לך בפנים!
אספתי אותה ליד מגוריה ושילמתי את המלונית, ביקשה סכום גבוה יותר מה 100 הרגילים וקיבלה ללא ויכוח, אבל התמורה שנתנה הייתה 0 (ובעברית אפס מאופס), זה בעיני נחשב רמאות וגנבה... לא רציתי "להכנס" בה, למרות שזה מה שצריך היה לעשות באמת!!! פשוט קמתי והלכתי - כסף למונית חזרה כבר היה לה מספיק!!!
אז אל תנסו לייפייף את העניין, ג'ני היא זונת רחוב ותו לא, אפילו בין הנרקו יש כאלו שלפחות נותנות תמורה, ג'ני לא סיפקה שום סחורה ושום תמורה, ג'ני היא מאלו שמוציאות שם רע למקצוע!
והאמן לי כי יש עוד כמה אנשים בפורום שאינם רוצים להחשף אבל עברו אירוע דומה איתה!
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....