כ ז'ני - דף 53 - סקס אדיר

ז'ני

521
חחחחחחחחחחחחח כן מותק ? מה הייתי קרש כמו הבדיחות שאתה מספר תמשיך תמשיך אולי יצא לך משהו טוב מזה
כמו בגניבה צריך להוכיח ישר שהמישהו גנב ולא לחכות שיעבור הרבה זמן ואז להתלונן כי אז התלונה לא נחשבת חוסר אמון חוסר הוכחות חותכות לך תוכיח שהיית איתי חמוד מומי ( מוחמד?? ) היקר/ה (מתחזה?? )
אנשים רבים וטובים יקרים לי פה מאוד מאוד ואני אוהבת אותם כלכך הרבה שאתה ולא אף אחד יכול לתאר כמה האהבה שלי אליהם עצומה! שבא לי לתת להם מספר בחינם לכל אחד בלי לבקש שקל ( אם לא הייתי עובדת ) אגב אצל אישתך זה בחינםנוכשהיא כמו קרש חשבתי שאתה אמור להיות רגיל לזה כי ככה אתה תמיד מזיין, בחיים לא התלוננת מה קרה מסכנוני שנפגעת ? באמת באמת תודההלך שנזכרת ! איזה יופי ותמשיכו זה דווקא עושה לי את זה זה עושה לי את זה אויי כן בלאטטט אני גומרת נחויי סקטינההה תמשיך להכניס בי חזק אויי יאא מאמי אני מתחילה להתגרות מינית מה אני אעשה בלעדייך ובלי הכסף שלך? אויי לא אני צריכה אותך מומיק בוא בחינם בטח למה לא אני מתגעגעת לזה שתתייחס אליי שוב כמו לזבל שלך ותביא איתך את אקסטקון שאולי אתם אותו משתמש ? אבל תבוא מהר טוב ?

Stripper Janet2013-10-26 19:38:31
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

522
[QUOTE=Stripper Janet]

חחחחחחחחחחחחח כן מותק ? מה הייתי קרש כמו הבדיחות שאתה מספר תמשיך תמשיך אולי יצא לך משהו טוב מזה
כמו בגניבה צריך להוכיח ישר שהמישהו גנב ולא לחכות שיעבור הרבה זמן ואז להתלונן כי אז התלונה לא נחשבת חוסר אמון חוסר הוכחות חותכות לך תוכיח שהיית איתי חמוד מומי ( מוחמד?? ) היקר/ה (מתחזה?? )
אנשים רבים וטובים יקרים לי פה מאוד מאוד ואני אוהבת אותם כלכך הרבה שאתה ולא אף אחד יכול לתאר כמה האהבה שלי אליהם עצומה! שבא לי לתת להם מספר בחינם לכל אחד בלי לבקש שקל ( אם לא הייתי עובדת ) אגב אצל אישתך זה בחינםנוכשהיא כמו קרש חשבתי שאתה אמור להיות רגיל לזה כי ככה אתה תמיד מזיין, בחיים לא התלוננת מה קרה מסכנוני שנפגעת ? באמת באמת תודההלך שנזכרת ! איזה יופי ותמשיכו זה דווקא עושה לי את זה זה עושה לי את זה אויי כן בלאטטט אני גומרת נחויי סקטינההה תמשיך להכניס בי חזק אויי יאא מאמי אני מתחילה להתגרות מינית מה אני אעשה בלעדייך ובלי הכסף שלך? אויי לא אני צריכה אותך מומיק בוא בחינם בטח למה לא אני מתגעגעת לזה שתתייחס אליי שוב כמו לזבל שלך ותביא איתך את אקסטקון שאולי אתם אותו משתמש ? אבל תבוא מהר טוב ?

[/QUOTE]

פרופסור, לתשומת לבך למה אתה קורא דה בסט!!

מבחינתי תגובתה שווה יותר מאלף מילים על "איכותה הסגולית"!!!

בכל מקרה אין בכוונתי לרדת לרמתה, ראה באמרות המופיעות בתחתית הודעותי!!!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

ז'ני

523
נראה שאתם לא מבינים שאף אחד לא מצפה לקבל דלוקס כאילן אני אצל נערה ב300 שקל, נכון זה עולה "רק" 100, ולא רשמתי שז'הי הנכבדה התנהגה לא יפה, אלא הערתי על עניין האסטטיקה , אני שמח שז'ני בשבלכם זה הכי טוב ומצידי יש תור עד הודעה חדשה אליה, אך יהיו כמוני שאם הייתה חוויה אחת פחות טובה משאר החוויות פה היה חושב פעמיים אם זאת הכוס תה שלו. שוב לא באתי להרוס אשקולות אלא קצת להוריד אותו לאדמה. שכל אחד יעשה את השיכול שלו. וגברת ז'ני אני אחזור שוב, מטרת הפורום לדווח, לא טוב לך עם ביקורות שליליות לא בעיה שלי, אני רק עושה (שנים) את מה שבשבלו הפורום נועד.
גם לי נמאס מתיקתוקיות אבל זה לחיות או לא להיות

ז'ני

524
אויי כן מאמי !! אויי כן מאמי !! תמשיך לעשות טוב לפורום זה כלכך טוב אויי כן יאוו אני משפריצה מרוב עונג כמה טוב שיש אנשים כמוך בפורום אל תלך לא תישאר מתוקי אני צריכה אותך ! ^_^ !
Sex is good, sex is fine

Doggy style or 69

Just for fun or get in laid

Everyone likes get in paid!

ז'ני

527
[QUOTE=Stripper Janet]אויי כן מאמי !! אויי כן מאמי !! תמשיך לעשות טוב לפורום זה כלכך טוב אויי כן יאוו אני משפריצה מרוב עונג כמה טוב שיש אנשים כמוך בפורום אל תלך לא תישאר מתוקי אני צריכה אותך ! ^_^ ! [/QUOTE]

את זה צריך להעביר לידיעת מנהל הרכבת.... צחוק

mommik2013-10-26 21:11:13
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

ז'ני

529
לא בגלל זה. בגלל שאת לא מסוגלת להבין מה אנחנו מחפשים בשירות של זונה .

את יכולה להגיד שזה מה שאת נותנת וזה בסדר גמור (ומכאן כל אחד עושה את השיקולים שלו אם זה מה שהוא מחפש) אבל אף אחד לא משלם לך בשביל שתבואי אליו בטענות. אם את מזמינה צבעי למשל ומשלמת לו יותר מהממוצע את תסכימי לקבל עבודה לא לטעמך ושעוד יבואו אלייך בטענות וינסו להשפיל אותך בגלל שזה לא מוצא חן בעינייך?

אני לא הייתי מוכן לקבל כזה יחס ולכן גם לא אדגום אותך בעתיד. אישית אני בכלל חושב שמקומך לא בפורום אם ת לא יודעת לשים לעצמך גבולות אבל זו לא קביעה שלי ואקבל את מה שההנהלה תחליט.

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”