כ עיסוי - שד' מוריה 52, חיפה - דף 4 - סקס אדיר

עיסוי - שד' מוריה 52, חיפה

32
כל הסרט הזה ובסוף היא עושה לו ביד? על זה 300 שקל? 200 בהתחלה + 100 טיפ?
שים 200 שקל אצל ריטה המילפית בוינגייט קבל זיון עם כוסית על
שים 200 אצל קארין דרך עכו קבל מציצה בלי קונדום, אנאלי ובגדול כל מה שתרצה
שים 250 אצל קטי הקומפקטית קבל זיון, מציצה ומסג' מקצועי עם מילפית קטנטונת או עם אחותה יוליה (לא כולל המסג')
בקיצור - יש דברים טובים יותר לעשות עם 300 ש"ח בתחום הזה.

33
ציון ביטון , תקרא טוב. שילמתי 200 ש"ח על השרות הבסיסי ועוד 100 ש"ח טיפ. סה"כ 300 ש"ח ויצאתי מרוצה. בהשוואה לשטויות שאתה עושה (כפי שראיתי בחלק מדיווחיך) אז אני חושב שעשיתי עסקה טובה.
שוגל ברכות: תודה על המחמאות. כיף לשמוע
לובנגולו מלך זולו!!!

34
תגיד ציון ביטון.. אתה אדיוט או מפגר?????
אני מקווה בשבילך שלא עברת את גיל עשרים ואתה עדיין בגיל טיפש-עשרה..
לא נמאס לך לדבר (ולעשות) שטויות????
יש לך טיפים ? תחלוק!!!
יש לך שאלות ? תשאל!!!
יש לך ביקורת? תסתום!!!
לא מצליח להבין את החארות האלה שקוראים פרסום וכל מה שהם יודעים לעשות זה לבאס.
למרות שהפעם ספציפית החוויה הייתה מהנה ואפילו השאיר טיפ.
לבחור יש את הכסף והוא יבחר את מי לזיין מתי לזיין ואיך לזיין , אתה לחלופין מזיין את השכל ומעצבן את חברי הפורום!!!
די לבאס את האנשים , לא אני ולא אף אחד אחר יכול להעביר ביקורת על חוויה של מישהו...
בן אדם עבר חוויה ובחר לחלוק בה את חברי הפורום... במקום לומר תודה על הדיווח בחרת לבאס (למרות שלא הצלחת).
אני מתנצל שההתלהמות הזו הגיעה אחרי דיווח חביב של לובנגלו אבל כבר לא יכולתי לעצור.

תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

36
[QUOTE=לובנגולו]הדיווח של ננס לבן עניין אותי אז קפצתי אתמול לערוך בקרת איכות ליוליה.
נכנסתי וקידמה את פני קשישה חולנית העונה לשם "אילנה" שניסתה לגרור אותי לאחד מחדרי הטיפולים. מלמלתי בבהלה שבאתי ליוליה ולמזלי הקשישה נאלצה להסכים וקראה בחוסר שביעות רצון ליוליה תוך כדי שהיא מגרשת אותי מחדרה ושולחת אותי לחדרה של יוליה ומייד לאחר מכן הופיעה הנערה עצמה.
[/QUOTE]

אילנה היא הסיבה העיקרית שאני מדיר את רגלי מהמקום הזה. אני מתקשר קודם, ואם היא נמצאת אני פשוט לא בא. היא לא יפה, לא חתיכה, לא צעירה, לא יודעת את העבודה, ומאוד עקשנית. גם כשקבעתי עם בנות אחרות, היא פתחה את הדלת והתחיל ויכוח לא נעים.

חוצמזה, תודה על הדיווח, שמח שנהנית כמוני.

לגבי פרוסטטה, רבות מהבנות שם (וגם ביפה נוף, אותה רשת) עושות את זה בלי תוספת מחיר. מעטות מבקשות תוספת. הכי טובה היתה נטלי (בשני האתרים), אבל לא ראיתי אותה כבר חודשים ארוכים.

37
התקשרתי למוריה אבל הייתה שם בחורה חדשה בשם נטשה ואני חיפשתי את יוליה או נטלי ע"פ התגובות פה, אז התקשרתי ליפה נוף ואמרו לי שיוליה נמצאת שם.
ביקרתי אצל יוליה, רזה בהירה , חמודה, חזה קטן.
שכבתי על הבטן והתחלנו בעיסוי, המסאז' סביר יכל להיות יותר טוב התמקדה במקומות הלא נכונים, אחרי כ-20 דקות הסתובבתי התחילה בעיסוי בודי חצי כוח... ולבסוף פרוסטטה + גמירה חזקה שלי.
סה"כ הייתי מרוצה, אחזור אבל לדגום את נטלי.

38
חזרתי היום לביקור במוריה.
היו 3 בנות חדשות: אנג׳ליקה, ויקי ( שתיהן רזות וחתיכות) ובחורה שמנה ומבוגרת יותר ששכחתי את שמה אבל זה פחות חשוב למי שאין פטיש מיוחד לשמנות.
נכנסתי עם ויקי. בלונדינית חמודה, גוף טוב וצעיר. לא יודעת מילה בעברית אבל מתקשרת באנגלית סבירה.
שלמתי 200 ש״ח ל- 40 דקות.
התחילה בעיסוי מושקע לכל הגוף. לא מאוד מקצועי אבל נעים וטוב וניכר שהשקיעה מאמץ רב לרצות. עברה על כל הגוף מהרגליים ועד הידיים.
כשסיימה, התפשטה לגמרי, מרחה שמן על הבטן והשדים שלה והתחילה בבודי נחמד.
כשהתהפכתי הבחנתי שהכוס לא חלק אך מטופח ומסופר.
התחילה בפעולות סחיטה של ״ברוך״ ואפשרה לי ללטף אותה במקומות הנכונים וגם לשלוח ידיים לדגדגן.
השדיים מתוקים וצעירים. מתבקש ללוש אותם.
ניסיתי לנשק אותה ושיתפה פעולה באופן מלא- דבר שהביא לגמירה המיוחלת.
השארתי טיפ ויצאתי מחויך.
לסיכום, יש תמורה לאגרה. בהחלט מומלצת
לובנגולו מלך זולו!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”