כ חדש בנתניה ... דגימה וחצי! - סקס אדיר

חדש בנתניה ... דגימה וחצי!

1
בחודש האחרון הזדמן לי להיות בנתניה .. ובגלל שיש לי קצת מה לעשות בחודשים הקרובים שם ... רציתי לבדוק מה העניינים שמה ...
אז באחד הימים ... שממש לא הייתי חרמן .. אבל רציתי לראות מה העניינים ... אז הנה לכם שני דיווחים.

דיווח ראשון - לא נדגמו - למודעה זו:
בטלפון מכוונות לסמילנסקי 12 ... כשמגיעים מקבלים כתובת מדויקת ממש קרוב ..
שתי בחורות בנות 30 (בפועל +10 .. מלפיות) ... 200 ש"ח עם אחת .. 300 ש"ח לשתיהן ביחד ... ככה אמרה בטלפון ...
בקיצור הגעתי למקום נכנסתי לדירה ... מבקשות דיסקרטיות ממש .. כנראה שהן גרות שמה דירת קרקע קטנה ...
תכלס לא דגמתי כי שנכנסתי היה ענן של עשן .. כנראה מעשנות כבדות .. דבר שמאוד מפריע לי ..
קצת התבאסתי .. כי בדקה שראיתי אותן ... את האמת הן נראות טוב .. יש לשתיהן חזה גדול ויפה כמו שאוהב .. וראיתי בעיניים שהן רעבות לסקס ... כנראה שזה מקור הכנסתן ....
למי שאין בעיה לו עם עישון שידגום וידווח ...
052-6304519

דיווח שני - כן הודגמה - למודעה זו:
בטלפון מכוונת ל שוהם 24 ... הדירה ממש קרוב ... מאוד דיסקרטי .. דירה גדולה ונקייה ויש מקלחת גדולה ...
הבחורה קצת בילבלה אותי .. ואין לי תשובה חד משמעית ... האם האם היא יהודייה או ערביה נוצרית/דרוזית ... מה שבטוח ישראלית ממש .. דוברת עברית שוטפת ... משמיעה שירים מהסמרטפון שלה בשפה העברית .. שריף ווליד ומודעת לחיים שלהם .. פתאום שיר בערבית קפצה על הטלפון והחליפה וקצת התביישה ... יש לה קעקוע קטן בשפה ערבית גם ...
יש לה ראש פתוח .. מופרעת .. מרבה לדבר .. יפה .. חזה גדל .. ומלאה אך לא שמנה ... גוף יפה לטעמי ...
לעניין עצמו ... ישירות מתחילה במציצה מקונדמת ורק ...
אחר כך עוברת לסקס במסיונרית ... פשוט מבקשת ממך לעשות הכל בשבילה לא טורחת לעבוד .. אמרתי שלא הייתי ממש חרמן .. קצת הופתעה למה לא עמד לי במהירות .. כי היא יפה ...
לסיכום:
מציצה: 7
סקס: 6
gfe: אין ...

מבקשת 200ש"ח ל 40 דקות .. אין תקתוק ...
054-2918166

UMA2013-09-13 09:29:38

2
גם אני מצאתי את עצמי בנתניה, ועוד בבוקר (11:00...)
מחליט שעשן לא מפריע לי, ובודק את הבנות מסמילנסקי (קראוזה האמת)
מכוון לדירה, הדלת נפתחת, שתי נשים (והדגש כאן על נשים!) רוסיות, בהירות, שופעות למדי ובהחלט סקסיות, מילפיות בהגדרה!
מאד חביבות, מאד נעימות, 200 עם אחת 300 עם שתיהן
מחליט על שתיהן כי זה נראה לי מטופש שלא, בעיקר כשמדובר בדירה עם חדר עבודה אחד בלבד...
נכנסים, מתפשטים, צוחקות איתי, מלטפות, ולמיטה, מיד מתחילים שני זוגות שדיים להמרח עלי, נשיקות ונשיכות קלילות בכל הגוף,
פטמה נתחבת לי לפה, ולשון מלקקת לי את הביצים, הפתעה ראשונה לטובה.
והן רצות על כל הגוף, מתחלפות ביניהן בליקוקי הביצים והופ הזין נבלע, מתרומם להביט, אחת מוצצת את הזין השניה מלקקת את הביצים.
אני אומר "ויש אידיוט שלא לוקח את הדיל של שתיכן?!" הן צוחקות, ועוברות למצוץ יחד, אחת מכל צד של הזין, אני מבקש לראות והן עושות לי מופע, שתי לשונות וארבע שפתיים משחקות לי על הזין, מתחלפות במציצה ובליקוק הביצים, שתיהן טובות בזה מאד.
אצבעות רטובות אמורות לתת תחושה של רימינג, ואני לא מתלונן, כי הביצים נשלקות והזין בפה.
אני אומר שבקצב הזה אני אגמור, והן מפסיקות קצת, שוב נשיקות על כל הגוף (מעשנות, אז לא ניסיתי בפה) ושדיים וכו'
הקונדום מולבש בפה, ואחת עוברת לרכיבה קופצנית ונהדרת, אחרי מספר דקות השנייה מבקשת גם, ומאחר ואני כבר כ25 דקות על הגב, היא צוחקת "אבל אצלי תעבוד קצת!" ונעמדת על ארבע, נכנס אליה בדוגי, השנייה נשכבת בפישוק לידי, ועושה ביד (הצגה, אז מה? מחרמן יופי!) אני מזיין אחת מאחור ומשחק בשבלול לשנייה, גמירה טובה, נשיקות לשתיהן.
זמן למקלחת זריזה.
יוצא, ורק אז שואל למי אני משלם, הן צוחקות, תניח על השולחן, שתיהן מחבקות אותי, אין לחץ, אין תקתוק.
300 ש"ח שהושקעו היטב!
מומלץ בחום.
ואם למישהו יש המלצות נוספות לבנות שעובדות טוב ביחד, אשמח!

6
[QUOTE=inpraise] גם אני מצאתי את עצמי בנתניה, ועוד בבוקר (11:00...)מחליט שעשן לא מפריע לי, ובודק את הבנות מסמילנסקי (קראוזה האמת)
מכוון לדירה, הדלת נפתחת, שתי נשים (והדגש כאן על נשים!) רוסיות, בהירות, שופעות למדי ובהחלט סקסיות, מילפיות בהגדרה!מאד חביבות, מאד נעימות, 200 עם אחת 300 עם שתיהןמחליט על שתיהן כי זה נראה לי מטופש שלא, בעיקר כשמדובר בדירה עם חדר עבודה אחד בלבד...נכנסים, מתפשטים, צוחקות איתי, מלטפות, ולמיטה, מיד מתחילים שני זוגות שדיים להמרח עלי, נשיקות ונשיכות קלילות בכל הגוף,פטמה נתחבת לי לפה, ולשון מלקקת לי את הביצים, הפתעה ראשונה לטובה.והן רצות על כל הגוף, מתחלפות ביניהן בליקוקי הביצים והופ הזין נבלע, מתרומם להביט, אחת מוצצת את הזין השניה מלקקת את הביצים.אני אומר "ויש אידיוט שלא לוקח את הדיל של שתיכן?!" הן צוחקות, ועוברות למצוץ יחד, אחת מכל צד של הזין, אני מבקש לראות והן עושות לי מופע, שתי לשונות וארבע שפתיים משחקות לי על הזין, מתחלפות במציצה ובליקוק הביצים, שתיהן טובות בזה מאד.אצבעות רטובות אמורות לתת תחושה של רימינג, ואני לא מתלונן, כי הביצים נשלקות והזין בפה.אני אומר שבקצב הזה אני אגמור, והן מפסיקות קצת, שוב נשיקות על כל הגוף (מעשנות, אז לא ניסיתי בפה) ושדיים וכו'הקונדום מולבש בפה, ואחת עוברת לרכיבה קופצנית ונהדרת, אחרי מספר דקות השנייה מבקשת גם, ומאחר ואני כבר כ25 דקות על הגב, היא צוחקת "אבל אצלי תעבוד קצת!" ונעמדת על ארבע, נכנס אליה בדוגי, השנייה נשכבת בפישוק לידי, ועושה ביד (הצגה, אז מה? מחרמן יופי!) אני מזיין אחת מאחור ומשחק בשבלול לשנייה, גמירה טובה, נשיקות לשתיהן.זמן למקלחת זריזה.יוצא, ורק אז שואל למי אני משלם, הן צוחקות, תניח על השולחן, שתיהן מחבקות אותי, אין לחץ, אין תקתוק.300 ש"ח שהושקעו היטב!מומלץ בחום.ואם למישהו יש המלצות נוספות לבנות שעובדות טוב ביחד, אשמח!
[/QUOTE]
דיווח טוב ומחרמן מאוד נראה כי הושקעה הרבה מחשבה בכתיבת השורות והכי חשוב
הוא הזמן והאקסטרות האם אפשר לגוון אצליהם תודה
העם דורש מחיר שפוי

7
תודה לכל המגיבים והמעודדים,
קצת תשובות -
אנאלי - אין!
גמירה בפה - לא, אפשר על החזה...
שני מספרים - בתשלום נוסף, לא ביררתי...
אלה התשובות שקיבלתי מהן,
הייתי פעם נוספת מאז (כן, השפיע עלי יפה הביקור הראשון...)
הבעד -
שוב חיוכים, נשיקות (לא בפה, כי אני אישית לא מעוניין, וככל הנראה גם הן לא...), הרבה בדיחות.
מציצות מצוינות, ביקשתי שהחדר יהיה יותר מואר בכדי לראות יותר טוב, והן פתחו את הדלת הפנימית שיכנס יותר אור, ואף החזיקו אחת לשנייה את השיער שלא יפריע לי לראות.
ביקשתי מציצה ארוכה כי זו הסיבה העיקרית לשתיהן, השקיעו בזמו,בעומק ובשואו.
אחרי שאורלי רכבה עלי, וזיינתי את סטלה במיסיונרי, הבנתי שכדאי לגמור כבר, אז הפכתי את סטלה לדוגי, ונכנסתי בכח, היא נתנה קונטרות מצוינות, ואורלי הגדילה ונעמדה מאחורי, נשיקות בצוואר, חכוכי חזה בגב, ומסאג' מפנק תוך כדי...

נגד -
מה לעשות גם זה צריך...
הסדין לא הוחלף, לא רק ביני לבין הלקוח הקודם, אלא אותו סדין משבוע שעבר...
הן לא מתקלחות בין לבין...

נהנתי, אבל נתניה היא לא האיזור שלי...
כך ששוב שואל, אם יש למישהו המלצות על שתי בנות יחד, אשמח!

10
שלום לכולם,
זה הפוסט הראשון שלי, אבל חשוב לציין שעוד לפני שנרשמתי לפורום הייתי ניזון ממנו הרבה, ומתעדכן כל הזמן.
ולעניינינו: הדיווח המעולה והמחרמן ביותר של ידידנו inpraise עשה את שלו, לא יכולתי להתאפק ורק חשבתי איך שתיהן מוצצות לי...
חחחחחחחח
הגעתי לשם, יש לציין שהתיאור שהוא תיאר מדוייק מאד. אחת קצת יותר דומיננטית, מבחינת דיבור, רק היא מדברת,
מה שנקרא "נותנת את הטון" לדוגמא: "אתה מעוניין בחוויה עם שתי בחורות או שאתה רוצה להיכנס רק עם אחת?"
"נשמה תהייה עדין יהיה יותר כיף" , וכו' שזה היה קצת מעצבן, והיא גם הפחות כוסית לטעמי לפחות.
השנייה עשתה לי את זה חבל על הזמן!!! העיניים שלה כל כך סקסיות, זה היה פשוט מדהים!
ולגבי המציצה, אני גם ביקשתי לראות (בכל זאת לא רואים את זה כל יום) ואז המעצבנת:"ממי, איך אתה רוצה שגם נעשה מציצה וגם תראה?" אז עניתי לה תזיזי את הראש, היא קצת התעצבנה והמשיכה כאילו לא אמרתי כלום, בכל מקרה, המציצה מאכזבת. בכי
אבל זאת רק דעתי. אני חייב להודות שהתיאור של המציצה של inpraise הדליק אותי יותר.
אחר כך הזיון היה לדעתי מוצלח, ‏‏אבל ויש אבל גדול, הרגשתי שאני בשידור חוזר של inpraise בדיוק אותו דבר.
אז זה קצת היה מבעס אבל בסה"כ הכללי:
מישהו שלא היה אף פעם עם שתיים ביחד - זה מגניב וכיף ומחרמן אש!
אם אני אחזור זה יהיה רק 1 על 1 עם השנייה שמצאה חן בעיני יותר.
אם אנחנו נהיה מאוחדים,

הן לא יצליחו לעבוד עלינו!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”