כ ביקורת ודעה לגבי מס' קוקסינליות שמפרסמות... - סקס אדיר

ביקורת ודעה לגבי מס' קוקסינליות שמפרסמות...

1
שלום חברי הפורום היקרים,
אני כבר תקופה מאוד! ארוכה נמשך ומפנטז לשכב עם קוקסינלית נשית (גם לתת וגם לקבל) ויפה.
קראתי כאן בפורום המון דעות וביקורות ואשמח לשמוע קצת מהמנוסים והמקצוענים כאן בפורום...

ראשית כל אני שוקל מאוד בחיוב להיפגש עם דניאל לרון (שלא מפרסמת כאן אלא באתר של מור), היא ממש יפה בתמונות - אשמח לביקורת לגבי השירות ועוד דברים לגביה...

בנוסף ראיתי כמה פרסומים מעניינים בזמן האחרון כאן באתר סקס אדיר:

1) פז VIP , נראה בתמונות יפה ונשית במיוחד... משהו מכיר?

2) קוקסינלית בת 20 מהמרכז - נראה מבטיח אבל רב הנסתר מהגלוי... משהו מכיר?

3) מלאני - גם נראה מאוד מבטיח, אבל שוב רב הנסתר מהגלוי...לא רואים פנים קשה להבין, משהו מכיר?

4) אחרונה חביבה - אלמוג קוקסינלית בת 20, נראת ממש טוב, האם מדובר בחן ג'אן שמפרסמת גם כן באתר של מור? או שזו מישהי אחרת (כי אני לא רואה שיש לה קעקוע כתב גדול על היד...), משהו מכיר?

תודה רבה חברים, כל פיסת מידע תעזור לי מאוד לבחור את הראשונה שלי, מבטיח לשלוח ביקורת מלאה לפורום לאחר ההתנסות שלי.

יום מקסים.

3
פז אני לא מכיר, לקוקסינלית בת 20 קוראים מיטל אל תתקרב אליה זה השטן בהתגלמותו,את מלאני אני לא מכיר ואלמוג זאת אכן חן ג'אן נראית מצויין קצת תקתקנית סך הכל היא בסדר,לגבי דניאל לרון יש לה ביקורות לא כל כך טובות,איתי היא הייתה בסדר, נראית טוב הייתה די סובלנית...

5
ואוו מזל שהתייעצתי חברים, מה הסיפור של מספר 2 (מיטל), למה היא עד כדי כך גרועה - מה הסיפור שלה???
לגבי פז אני מבין שהיא חדשה ואף אחד עוד לא מכיר???

מר שגל, נשמע שאתה יודע על מה אתה מדבר, תן קצת יותר אינפורמציה מי מהן אתה מכיר מה הסיפור של כל אחת? האם אתה מתכוון גם לגבי דניאל לרון? כי אני תחת הרושם שהיא ממש סבבה, לא?

תודה.

7
היי מר שגל תודה על המענה, אבל בבקשה תפרט קצת יותר, אתה מדבר גם על פז - אתה מכיר אותה?

בנוסף אתה מכיר אולי גם את שיראל מחדרה? ראיתי תמונות שלה עם חזה ענק!!!! ונראית מדהים, איך היא?

חברים, בבקשה עוד חוודים; מאוד חשוב לי שהפעם הראשונה שלי תהיה טובה.

תודה לכולם.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”