כ מור וסוזנה חדשות בלווינסקי 134 ונווה שאנן 53 - סקס אדיר

מור וסוזנה חדשות בלווינסקי 134 ונווה שאנן 53

1
ביום שני בצהריים הייתי בת"א לצורך סידורים והחלטתי לנצל את ההזדמנות לסיבוב בדרום העיר - למרות שבחודשים האחרונים כבר ירד לי כמעט לגמרי החשק להסתובב שם מפאת חוסר חידושים ובחורות חדשות גם בדירות וגם ברחוב.
התקשרתי ללווינסקי 134 גם מפני שהבטחתי לחבר בפורום לבדוק בשבילו את אחת הבנות שם - בטלפון אמרה הפקידה שהמבוקשת איננה היום אבל, אמרה לי בטון מיסתורי משהו, יש בחורה חדשה בת 25 - מור - לשאלתי איך היא נראית נענתי "תבא ותראה"
סוף סוף בחורה חדשה!!! סף החרמנות שלי זינק וכבר התחלתי להתרגש - כשהגעתי למקום התקשרתי לראות אם מור פנויה ונענתי שתפוסה תבוא עוד 10 דקות - 5 דקות הסתובבתי בחוסר סבלנות (ניסיתי להתחיל עם איזה רוסיה יפייפיה שעברה בשטח - אבל בחוסר הצלחה) ובדקה השישית לא יכולתי להתאפק ועליתי למעלה. לאחר מספר דקות אני רואה בחורה לא מוכרת לי יוצאת מאחד החדרים עטופה במגבת - היא קצת התכופפה להרים משהו והרושם הראשון שלי ממנה היה הרגליים העמוסות בצלוליטיס שנראו ממש כזוג אקורדיונים - בבת אחת מפלס החשק שלי צנח לאפס (עוד לפני שראיתי טוב את פניה) ואולי אפילו לכיוון השלילי. היא התרוממה חייכה אלי ושאלה אם אני רוצה להכנס לשמוע פרטים - אני שהייתי עדיין המום מהמראה הראשוני מילמלתי משהו שטותי כמו "לא לא אני חייב ללכת" הסתובבתי והלכתי.

אני אתאר אותה כאן כמיטב יכולתי מפני שלאנשים שונים יש טעם שונה וגם מפני שהיא חדשה וצעירה וגם זה משהו:

צעירה 25, לא גבוהה, פנים נחמדות (אבל לא יותר), שמנמונת, בהירה, רגליים כבר תיארתי חיוך והשאר היה עטוף במגבת אז לא ראיתי

תהנו!

בעודי יורד במדרגות במפח נפש נזכרתי שלא רחוק נמצא נווה שאנן 53 שהייתי בו רק פעם אחת אבל יתרונו הגדול באותו הרגע היה שלא מצריך נסיעה וחיפוש חנייה מחדשחיוך הלכתי... בכניסה עמד ביריון רוסי גדל מידות ונראה משועמם קצת שאלתי אם אינגה נמצאת שם מכיוון שזכרתי שהיא עובדת שם ונענתי בחיובי.

בפעם הראשונה שלי שם, לפני כמה חודשים טובים, נכנסתי עם מישהי רזה קטנה קומפקטית וצחקנית בשמלת רקדנית בטן אדומה שחרמנה אותי - זה היה אחד הזיונים הטובים שהיו לי - שילמתי אז 100 שח + 50 שח לנשיקות לאחר משא ומתן מכיוון שאמרה בהתחלה שלא מתנשקת - הפשטתי אותה התמזמזנו ובזיון היא היתה כל כך צרה שהרגשתי אותה ממש טוב וכשהייתי תוקע היא הייתה צועקת ואז הייתי מנשק אותה בצוואר והיתה מצחקקת וכשהיתי מנשק אותה צרפתית היתה מתפתלת ומנסה להתחמק - אבל אני לא הרפתי והזכרתי לה שכללנו תוספת נשיקות במחיר - וככה היה כל הזיון: תוקע - צועקת - מנשק צוואר - מצחקקת - צרפתית - מתפתלת - חבל על הזמן!! ניסיתי להחזיק מעמד כמה שיותר והיא כל הזמן מאיצה בי שדיי נגמר הזמן ותגמור כבר - בסוף עשיתי עמה חסד וגמרתי - אוךךך היה תענוג. לאחר הזיון התברר לי שקוראים לה עזיזה והיא מאחד הכפרים הערביים ובאה רק בסופי שבוע.

אבל זה היה אז, עכשיו כשהגעתי ידעתי שהיא לא תהיה שם כי זה לא סוף שבוע אבל אמרתי אולי נכנס עם אינגה ששמעתי עליה רבות (אינגה ירוקת העין) כאן אבל טרם הייתי איתה.

ניכנסתי, אינגה, רוסיה סקסית, ישבה על הספה ממול ושאלתי אותה כמה אמרה 150 אמרתי בצחוק מה קרה אנפלציה? זו דירה של 100 - בעודי מדבר עם אינגה קלטתי בזווית העין מישהי שיצאה מחדר ליד ונראתה לי מוכרת וכשקלטתי מהיכן אני מכיר אותה (אפרט אח"כ) אמרתי שאני חייב להכנס איתה. פניתי אליה ושאלתי כמה? אמרה 100 אבל אז אינגה תיקנה אותה ברוסית ל 150 והיא חזרה אחריה נכון 150 כבר לא היה לי כוח להתווכח אמרתי - בואי נכנס.

אמרה שקוראים לה סוזנה, רוסיה רזה, חזה קטן, גוף טוב ולבן, שיער שטני קצת שתוייה ומרחפת (בדרך כלל שתוייה הרבה) ויש בה משהו מדליק שאני לא יכול לתאר בדיוק...

נכנסנו לחדר, הייתי כבר חרמן פחד, התנפלתי עליה בנשיקות כשהיא מתנגדת וצועקת שלא מתנשקת - הרפתי והפשטתי אותה כשהיא גם מתנגדת ואומרת "רגע בלאד לאט לאט" השכבתי אותה ונשכבתי על הרגליים שלה כשאני מלקק לה את הבטן וחופן ומעסה בידיי את הישבנים שלה - איזה תענוג!!! לאחר מכן הבאתי לה את הכלי למציצה - לא מי יודע מה אחרי דקה הוצאתי ודחפתי לה אותו למנוש והתחלתי לטחון הייתה לי הרגשה ממש טובה נישקתי אותה בצוואר וליקלקתי את החזה הקטן וחמוד שלה ומידי פעם הייתי גם גונב נשיקה כשהיא לא כל כך מגיבה - הייתה בריחוף. אחרי מספר דקות גמרתי והמשכתי לתקוע את הכלי חזק פנימה ונישכבתי על גופה לכל אורכו - לאחר דקה כבר התחילה להתפתל והעיפה אותי.

סה"כ זיון טוב, של רוסיה רזה שנראית טוב, יחס - תלוי במצב הרוח, השתייה והריחוף שלה

היא חדשה במקום הזה אבל אני מכיר אותה כשעבדה בהר ציון ברחוב.

בקצרה על ההיכרות הקודמת איתה:

לפני כחצי שנה ראיתי אותה בפעם הראשונה ליד הכספומטים בה"צ עומדת עם כמה קוקסינלים שם - התחלתי לדבר איתה אבל היא הייתה שתוייה לגמרי ובשלב מסויים נשכבה על הכביש - אחד הקוקסינלים שאל אותי אם אני רוצה אותה ואמר שהוא חבר שלה ושהביא אותה איתו לרחוב ושזה 100 שח - אמרתי שאני מעוניין והוא שאל אותה עלי והיא אמרה שרוצה - הוא צייד אותה בקונדום ומגבונים ועזר לה לעלות לרכב שלי. היא כיוונה אותי לחניה שאני כבר לא זוכר - אבל הפגינה התמצאות בשטח - כלומר היא היתה כאן קודם.

ואז התחיל הסיוט:

היא היתה שתוייה ובמצב רוח של דיבורים וכאשר ניסיתי לזרז אותה להתפשט היתה אומרת לאט לאט - לא דיברה אז עברית טוב - הקיצר, לקח לי חצי שעה לפחות להפשיט אותה וכבר ויתרתי על המציצה עמד לי טיל ורציתי רק לזיין אותה - השכבתי אותה במושב הקידמי שהשכבתי את הכסא עד בסוף, נשכבתי עליה מנשק אותה ומנסה לדחוף פנימה את הזין - פתאום היא מתחילה להתנגד ולצעוק משהו ברוסית - התברר שרוצה להשתין - ירדתי ולקח לה עוד זמן לצאת מהאוטו ולחפש את המגבונים ולחפש מקום להשתין בסוף התכופפה והשתינה משהו כמו 5 דקות רצוף כנראה שתתה חבית בירה לפני כן חיוך

היו כמה סודנים שהסתובבו שם - מציצים ונהנים מהמראה.

באותו הזמן כבר ירד לי החשק לזיון, נעשיתי קצר רוח ורציתי רק להפטר ממנה כמה שיותר מהר - אבל לקח לה שוב הרבה זמן להתלבש - אם לא היתה שתויה הייתי פשוט עוזב אותה שם ונוסע אבל לא יכולתי במצבה זה לעזוב אותה. עוד חצי שעה עד שהחזרתי אותה ליד הכספומטים ונסעתי בידיים ריקות ובצים מלאות הביתה.

מאז ראיתי אותה עוד כמה פעמים בקטע שבין הכספומטים לסלמה - הייתי יורד מהאוטו ויושב לידה מדברים ומתמזמזים אבל תמיד היתה שתויה גמורה ולא העלתי אותה כי לא רציתי שוב לבזבז שעה וחצי לחינם - קיוויתי שבאחת הפעמים היא לא תהיה שתויה - אבל זה לא קרה ומכאן התלהבותי שראיתי אותה בנווה שאנן 53 כשהיא שתויה אבל לא גמורה ובמצב צבירה שניתן לזיון - וקפצתי על ההזדמנות...

תהנו,

סימבה האריה

בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...

3
סימבה,פצצה של דיווח,אהבתי מאוד,באיזה שעה נכנסת עם סוזנה,אני הייתי לפני מספר חודשים כדי לבדוק את הבלונדה עם הסילקון

בדיוק קיבלו 'ערכות יצירה'

ראיתי שפרוסות על המיטה אז החלפתי אותן,ישר צעקה מה אתה עושה,לא רצתי לקחת סיכון,וגם החדר מאוד קרוב לסלון ואפשר

לשמוע

מבלי להתאמץ את הבנות שם(כניראה קיר גבס) לי אישית זה גם הפריעוהיא גם לא רצתה להיכנס אתי בגלל הסידור ,בדיוק הן קיבלו '
ערכות יצירה'

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!

ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך

5
כמה שאלות ששאלו אותי בפרטי ואולי התשובות מענינות את כולם:

שאלה (טובה מאוד): סיפרתי שנכנסת אליה לכוס,אך לא ציינת קונדום,לגבי סוזנה,האם כך היה,ספר קצת,איך הכוס שלה מגולח צר נקי וטיעים או מה..?
תשובה: יכול להיות שבלהט הכתיבה זה נשמט לי לפעמים אבל אני תמיד תמיד עם קונדום - גם במציצות וברור שבזיון - אומנם החרמנות מחשמלת אותי אבל הפחד הורג אותי. רק כשיש לי חברה קבועה זמן ארוך ואחרי שאני גורר אותה לבדיקות במרפאת לווינסקי ומקבל תוצאות (אחרי חודש) אני מרשה לעצמי להוריד קונדום. אבל עם בחורות עובדות - תמיד עם - והאמת שהריגוש שאני מקבל כשהולך עם בחורה עובדת גורם לי להגיש בלי גם כשאני עם חיוך
לגבי הכוס שלה - לא טעמתי (עוד פחד שלי עם בחורות עובדות - למרות שלפעמים משתוקק לטעום) - במקרה הזה ובעקבות ההסטוריה שלנו הייתי חרמן עליה ולא שמתי לב כל כך לפרטים רציתי רק לזיין אותה כבר - והיה זיון טוב אז אני מניח את אחת משלוש האפשרויות: שהכוס היה צר מספיק או שהזין שלי היה עבה מספיק או שהייתי חרמן מספיק - כל צירוף בן השלוש גם אפשרי חיוך

שאלה: לגבי הבחורה מנווה שאנן 53 כמה זמן היית אתה,ובאיזה יום ושעה זה היה תודה

תשובה: ביום שני סביבות 15-16

בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...

6
מלת אזהרה לגבי נווה שאנן 53 , למי שלא ביקר שם עד עתה.

המקום הינו חורבה מטה לפול, חלק מהעובדות שם נראות גרוע מאוד, ויזואלית והתנהגותית . הרבה מהלקוחות הם משולי החברה שלנו : עובדים זרים, כושים, ערבים, והם כנראה הזוכים למחיר של 100 שקל ל- 15 דקות ברוטו.
הייתי במקום פעמיים כדי לפגוש את אינגה, ויצאתי משם די עצוב. הרגשתי שאני מבקר באחת הקומות התחתונות של "קריירת" הזנות, ואין בידי להושיע.

9
לא לא..
סתם תהיתי, אם היא עדיין בשטח
היא כבר לא מה שהייתה פעם, אני חושב שהפעם האחרונה שהייתי איתה הייתה לפני קרוב לשנה
עדיין סקסית, אבל לגמרי שחוקה(טוב, זה כנראה רק הגיוני).

תודה סימבה..מצטער על מה שקרה לאבא שלך בסרט
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!

העם דורש זרע איכותי!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”