כ בבקשה מכולם להכנס ולקרא, אין חובה להגיב - דף 2 - סקס אדיר

בבקשה מכולם להכנס ולקרא, אין חובה להגיב

12
[QUOTE=wow]לא הבנתי מה עשית חבר...מה זה שטויות בסקס?

אם לא תגיד לנו, אפילו ברמזים - איך אתה רוצה שאנשים יזהרו?

דבר שני,
אם אתה משתמש באמצעי מניעה - אתה לא חייב ולא צריך להיכנס לסרטים, גם אם היית עם זונה...

[/QUOTE]
אם אני מבין נכון הוא זיין בלי קונדום! נראה לי! מסוכן מאוד:(כועסכועסכועסכועסכועס

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

13
דרך אגב הזריקה היא לא בטוח עובדת אלא רק 85% שכן
אם היא חולה או נשאית וחברינו כאן ״מרחב אותה״
הוא צריך להתפלל שהווירוס לא הדביק תא מסויים
אם כן גם הזריקה והכדורים לא יעזרו
וגם יש לקוקטיילים (ככה קוראים לזה) האלה המון המון תופעות לוואי !!!
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

14
טוב אז ככה,אני אספר את הכל בפירוט ובמסודר :
אחרי שבאתי על סיפוקי ויש לציין שזה היה זיון אשששששש פצצתייייי, מקלחת משותפת, היא מצצה לי חשוף מעולה כמעט גמרתי לה בפה, היא באה לשבת עלי חשוף , איכשהו הוא התחיל להתכווץ מבולבל, אף פעם לא הסתדרתי עם התנוחה הזו לא יודע למה חוץ מפעמים בודדות, הכוס היה מושלם, הגניחות שלה (שבאמת הרגשתי את הכוס שלה נמתח) השדיים , התחת שתפסתי, זיינתי אותה בדוגי , סעאמממקקקק רק אני חושב על ה כבר יש התעוררות בגזרה הדרומית.... מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהקיצר גמרתי לה בכוס בלי קונדום.

הבנתי שעשיתי טעות קטלנית,DeadDeadDeadDead ניסיתי להרגיע את עצמי ברכב, "מה נסגר איתך XXX אתה שועל זיונים וותיק ביותר, אל תלחץ , אבל משהו שם במהלך הנסיעה בכיכר אמר לי , "סע לאסף הרופא ד-ח--ו-ף!!!!"
קיצר אני מגיע לאסה"ר , עדיין יש אור יום בחוץ, החניתי בכניסה לבסיס הצבאי (זין בעין שאשלם לבני זונות בתוך הבית חולים על חניה) כועסכועס

אני עומד בתור, ואומר לפקידה שאני צריך רופא דחוף , אני כולי לחוץ אש בסרטים, היא אומרת: " מה קרה? " , התפדחתי לספר לה, אז היא אומרת לי תגיד איזה רופא שאדע לאיזה מחלקה, אז אמרתי לה איזה משהו על הזין שלי , לא זוכר אפילו מה, מרוב לחץ יצא לי קצת שטויות, מבולבלמבולבלמבולבל
קיצר היא רושמת אורולוגיה, או משהו כזה, אני נכנס ומחכה לבדיקת מדדים מטומטמים של חום ולחץ דם, אח"כ מפנים אותי לרופא שבאמאמאמאמאמ אמא שלו הייתי צריך לדפוק לו כיסא בתוך הראש, פאדחן כזה, אני בקושי מצליח להוציא מילה מהפה, והוא צועק לי "נו דבר כבר מה קרה לך" כועסכועסכועסכועסכועסכועס

אז אמרתי לו בצורה הכי בוטה "זיינתי מישהי בלי קונדום ואני לחוץ טילים" הוא החמור הזה צועק לי "מי זו? מאיפה הכרת אותה? " אמרתי לו באנטרנט .
הוא צועק לי " מה היא? זונה? "שלמת לה כסף?"

חשבתי כבר אולי אפשר לקבל החזרי מס על זה ,עדיין, זה היה לצורך בריאות לא? קריצה אמרתי לו כן, הוא שואל (יוותר נכון צורח לי ) " מתי זה היה ?"
אני אומר לו "לפני שעתיים" (כמובן ייבשו אותי במיון עד שנכנסתי אליו... איך לא?
הוא צועק לי " איפה זיינת אותה בבית? באוטו ברחוב? " והדלת פתחה ואנשים יושבים שם מול הדלת...

אז הוא רושם בטופס, קיים יחסי מין עם זונה ,(וצועק את זה תוך כדי )
הוא מתקשר לאיזה מחלקה בבית חולים אחר , וכמובן מספר לו את הסיפור בצעקות, (בן זונה בן אלף זונהכועסכועסכועס) ,שלחו אותי לבדיקות שתן, דם,
קיצר הביאו לי זריקה,
,הביאו לי כדורים למשך שבוע, מזל שמצאתי סופר פארם שיש לו את הכדורים האלו באמצע הלילה והוא פתוח...

, מסתבר שאלו כדורים שנותנים אותם למי שטמבל וחמור (כמוני) וזין בלי קונדום, קראתי קצת בפורומים רפואיים שונים לגבי הכדורים,

שלחו אותי למחלקת HIV, בבית חולים קפלן אם אני לא טועה, זה היה באזור רחובות, יש לה שם כזה שאמור להיות מרגיע, אבל הוא הכי מלחיץ, קוראים לה נווה עוז, זה לא מקום עם כלבי אמסטף ששומרים על החולים שם שלא יצאו וידביקו אחרים, להיפך זה המקום הכי שקט ורגוע,

הייתי שם ב8 בבוקר, עוד לפני שפתחו שם, הכל ריק שומם, כמה אחיות צעירות שבכיף הייתי מוכן לקחת אחת מהן לאישה, בלי קשר לזיונים,
אבל הן ידעו היטב למה באתי.... פאקינג פאדיחות, ראיתי שם ג'וק מת על הגב, ואמרתי בלב, אני מה זה מקוה שזה לא רמז בשבילי...

קיצר אחרי שהתייבשתי שם חצי שעה וטחנתי את הוואלה באייפון וקראתי את כל החדשות הכי מטומטמות שיש, מילה במילה, ועברתי על כל הטוקבקים הדבילים שעם ישראל רושם שם,
הרופאה דיברה איתי, וגם במיון דיברו איתי, ואמרו לי שהסיכויים הם אפסיים, והוא אמרה שקיבלתי את הטיפול הכי טוב שאפשר, והיא לא ממליצה לי לקחת קוקטיילים ובלאגנים, היא אמרה שמה שקיבלתי במיון זה מספיק,
קיבלתי בקופ"ח חיסון ,
וכמובן שאין את החיסון להפטטיס B בקופת חולים שאני נמצא בה, (ואני צריך לקבל עוד שתי זריקות , אחת כנראה שבוע הבא, ואחת עוד כמה חודשים),
אלא צריך לסוע לאיזה חור אחר (בעיר מגורי) ולעמוד שעה בתור וכמובן חוק מרפי... כל מערכת התורים שמוציאים את הפתקים נדפקה איך שאני נכנס אל המרפאה שלהם.
היה קצת מלחיץ לקבל מרשם לחיסון כזה, כולם מכירים אותי בקופת חולים,בטח האחרות אומרת מה פתאום אני צריך חיסון כזה?? בתכלס מהמבט שלה בעניים הבנתי שהיא יודעת שאני עשיתי שטויות, אבל ניחא , לא משנה,

גם לרופאה שלי בקופת חולים סיפרתי את זה, היא דווקא כולית כזו, התפלאה, ואמרה שהיא מבינה אותי, ופה ושם, ושפעם הבאה לא אעשה שטויות ואשתמש עם קונדום, ואין מה לעשות זה דחף שיש לאנשים, ועוד שהם לבד בלי חברה (אהממ אהממ , אני ממש בלי חברה אחרת הייתי טוחן לחברה שלי את החור בוקר וערב) התוצאות של כל הבדיקות שעשו לי בבית חולים, הכל היה שלילי ,ב"ה.
מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה
לקח לי כמה ימים להתאפס על עצמי, והרבה זמן לא נכנסתי לאתרי הסקס האהובים עליי כדי לשחרר צאצאים , אבל בסוף נכנעתי לדחף , והנה היום שברתי את המילה שלי ( לא הלכתי לזונה הכוונה שחזרתי לצפות קצת בפורנו) בכיבכיבכיבכי

קיצר אנשים בחייאת אל תעשו שטויות, 3 ימים אחרי זה לא אכלתי מסודר מהלחץ . היו לי שלשולים, והייתי בחרדות, היו לי גלי חום, הרגשתי על הפנים. ShockedShockedShocked

18
מבוגרות , אתה לא מבין כמה אתה צודק, ממושקף לבוש לבן,
פרופסור , שמחתי לשעשע אותך , עכשיו זה מצחיק לקרוא את זה, אבל שאני נזכר בזמן ההמתנה במיון, הרגשתי שאני חי על זמן שאול.

אכלתי סרטים כבדים, ובצדק, פחדתי שינשור לי הזין, משכתי אותו קצת כדי לוודא שהוא עדיין במקום, התעקשתי שהרופאה שם במחלקה ההיא תסתכל עליו אם הוא תקין , למרות שהוא נראה זוועתי מקופל מקומט, מתחבא בפחד ובאימה בין הגונגל הסבוך שאני מגדל באדיקות רבה. אחרי מבט חטוף שככמובן שמרה ממני מרחק של מטר, הוא אמרה שהוא נראה בסדר,
ממש הכנסתי את חבריקו לטראומה,Dead

אני את הלקח שלי למדתי, כלל יד ימין עובד בתחומים שונים בפיזיקה למי שלמד ומכיר,
אז גם בחיים האמתיים נשתמש בזה,
אני רק מקווה שהדיווח שלי לא יגרום לא לנהירה של המוני עם ישראל מהתפוצות אל מנושה הזקן והמשומש של נותנת שירותים זו.

20
ותיק כתבת גם שניסית להרגיע את עצמך ברכב-ואז למרות זאת טסת למיון..כאילו משהו בבחורה לא היה תקין תוכל לפרט חוצ מהבלי קונדום -הרי יש בזה צד פרונאוידי קצת ,אז נכון זה לא תקיןללא גומי אבל עדין ..או שנכוות בעבר כמוני ולא הלכת המון זמן ..או שמשהו בפרצוף שלה או בהתנהגות..כי בינינו אם אני אשכב עם בחורה בבר בלי גומי אז אותו דבר.
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”