טוב אז ככה,אני אספר את הכל בפירוט ובמסודר :
אחרי שבאתי על סיפוקי ויש לציין שזה היה זיון אשששששש פצצתייייי, מקלחת משותפת, היא מצצה לי חשוף מעולה כמעט גמרתי לה בפה, היא באה לשבת עלי חשוף , איכשהו הוא התחיל להתכווץ

, אף פעם לא הסתדרתי עם התנוחה הזו לא יודע למה חוץ מפעמים בודדות, הכוס היה מושלם, הגניחות שלה (שבאמת הרגשתי את הכוס שלה נמתח) השדיים , התחת שתפסתי, זיינתי אותה בדוגי , סעאמממקקקק רק אני חושב על ה כבר יש התעוררות בגזרה הדרומית....

קיצר גמרתי לה בכוס בלי קונדום.
קיצר אני מגיע לאסה"ר , עדיין יש אור יום בחוץ, החניתי בכניסה לבסיס הצבאי (זין בעין שאשלם לבני זונות בתוך הבית חולים על חניה)

אז אמרתי לו בצורה הכי בוטה "זיינתי מישהי בלי קונדום ואני לחוץ טילים" הוא החמור הזה צועק לי "מי זו? מאיפה הכרת אותה? " אמרתי לו באנטרנט .
הוא צועק לי " מה היא? זונה? "שלמת לה כסף?"
חשבתי כבר אולי אפשר לקבל החזרי מס על זה ,עדיין, זה היה לצורך בריאות לא?

אמרתי לו כן, הוא שואל (יוותר נכון צורח לי ) " מתי זה היה ?"
אני אומר לו "לפני שעתיים" (כמובן ייבשו אותי במיון עד שנכנסתי אליו... איך לא?
הוא צועק לי " איפה זיינת אותה בבית? באוטו ברחוב? " והדלת פתחה ואנשים יושבים שם מול הדלת...
אז הוא רושם בטופס, קיים יחסי מין עם זונה ,(וצועק את זה תוך כדי )
הוא מתקשר לאיזה מחלקה בבית חולים אחר , וכמובן מספר לו את הסיפור בצעקות, (בן זונה בן אלף זונה

) ,שלחו אותי לבדיקות שתן, דם, קיצר הביאו לי זריקה,
,הביאו לי כדורים למשך שבוע, מזל שמצאתי סופר פארם שיש לו את הכדורים האלו באמצע הלילה והוא פתוח...
, מסתבר שאלו כדורים שנותנים אותם למי שטמבל וחמור (כמוני) וזין בלי קונדום, קראתי קצת בפורומים רפואיים שונים לגבי הכדורים,
שלחו אותי למחלקת HIV, בבית חולים קפלן אם אני לא טועה, זה היה באזור רחובות, יש לה שם כזה שאמור להיות מרגיע, אבל הוא הכי מלחיץ, קוראים לה נווה עוז, זה לא מקום עם כלבי אמסטף ששומרים על החולים שם שלא יצאו וידביקו אחרים, להיפך זה המקום הכי שקט ורגוע,
הייתי שם ב8 בבוקר, עוד לפני שפתחו שם, הכל ריק שומם, כמה אחיות צעירות שבכיף הייתי מוכן לקחת אחת מהן לאישה, בלי קשר לזיונים,
אבל הן ידעו היטב למה באתי.... פאקינג פאדיחות, ראיתי שם ג'וק מת על הגב, ואמרתי בלב, אני מה זה מקוה שזה לא רמז בשבילי...
קיצר אחרי שהתייבשתי שם חצי שעה וטחנתי את הוואלה באייפון וקראתי את כל החדשות הכי מטומטמות שיש, מילה במילה, ועברתי על כל הטוקבקים הדבילים שעם ישראל רושם שם,
הרופאה דיברה איתי, וגם במיון דיברו איתי, ואמרו לי שהסיכויים הם אפסיים, והוא אמרה שקיבלתי את הטיפול הכי טוב שאפשר, והיא לא ממליצה לי לקחת קוקטיילים ובלאגנים, היא אמרה שמה שקיבלתי במיון זה מספיק,
קיבלתי בקופ"ח חיסון ,
וכמובן שאין את החיסון להפטטיס B בקופת חולים שאני נמצא בה, (ואני צריך לקבל עוד שתי זריקות , אחת כנראה שבוע הבא, ואחת עוד כמה חודשים),
אלא צריך לסוע לאיזה חור אחר (בעיר מגורי) ולעמוד שעה בתור וכמובן חוק מרפי... כל מערכת התורים שמוציאים את הפתקים נדפקה איך שאני נכנס אל המרפאה שלהם.
היה קצת מלחיץ לקבל מרשם לחיסון כזה, כולם מכירים אותי בקופת חולים,בטח האחרות אומרת מה פתאום אני צריך חיסון כזה?? בתכלס מהמבט שלה בעניים הבנתי שהיא יודעת שאני עשיתי שטויות, אבל ניחא , לא משנה,
גם לרופאה שלי בקופת חולים סיפרתי את זה, היא דווקא כולית כזו, התפלאה, ואמרה שהיא מבינה אותי, ופה ושם, ושפעם הבאה לא אעשה שטויות ואשתמש עם קונדום, ואין מה לעשות זה דחף שיש לאנשים, ועוד שהם לבד בלי חברה (אהממ אהממ , אני ממש בלי חברה אחרת הייתי טוחן לחברה שלי את החור בוקר וערב) התוצאות של כל הבדיקות שעשו לי בבית חולים, הכל היה שלילי ,ב"ה.