כ מוניק חולון ++ מילף ! - דף 4 - סקס אדיר

מוניק חולון ++ מילף !

31
דיווח לאחר תקופת יובש בתחום
שלום לכולם,לאחר המון זמן שלא יצא לי ובעיקר לא יכולתי להנות מתחום הפינוקים, חזרתי והחלטתי לי ללכת למוניק.

לאחר קריאת כל הפוסט על הגברת- מה אגיד לכם , לא יכולתי לבקש יותר טוב מזה (ביחס למצב השוק כמו שאני זוכר).

אז כמו שציינו פה לפניי,מוניק אשה נחמדה ושירותית,שוברת את הקרח בשיחה אישית ומנסה ליצור אוירה טובה ולא לחוצה.

הגעתי למלונית הקצת מעפנה בבת ים,ומיד נכסתי לחדר.מוניק הציע לי לשתות ומיד למקלחת,

מקלחת קצרה והיא כבר מחכה לי עירומה , למוניק אמנם פנים קצת מבוגרות אבל גוף שלא מבייש אף אשה צעירה,חזה עומד,בטן שטוחה ותחת חצוף שדורש פינוק.

מוניק נצמדה אליי בכך שעולה ויורדת עם ישבנה על אדוני, לאחר איזו דקה הסתובבה ולקחה אותו אל פיה,מציצה מפנקת ואיכותית,ממש מרגיש מכל הלב,מאחר שהייתי מאד חרמן אמרתי לה שאני רוצה להיכנס ולחדור אל העיניין יותר לעומק, מוניק הלבישה בפיה את הקונדום על אדוני ומיד התחלנו להזדיין- כמה תנוחות חמודות והגמירה המיוחלת.

מכיוון שנשאר עוד זמן ביקשה ממני לשכב על הבטן והחלה במסג' נעים (לא מקצועי) אבל נחמד מאד.

לאחר 10 דקות של נעים בגב החלה לעבור ל"נעים"באיזורים הרגישים ושוב לקחה את אדוני לתוך הפה והחלה למצוץ בשלל תנוחות והתהפכויות.

אין מה להגיד,מוניק מפנקת ומנסה להוציא מהמפגש את הטוב ביותר,היתה חוויה טובה וממלאת ובטח שאחזור שוב

מוניק חולון ++ מילף !

33
הייתי שם שבוע שעבר,
כאשר ראיתי את המלונית מבחוץ חששתי מאוד ממה שאראה שם בפנים (התיאורים כאן תרמו לתחושה הזאת)
והאמת שממש הופתעתי, לא טיילתי שם יותר מידי, היינו בחדר הראשון מצד שמאל.
המלונית יותר מסבירה (כבר הייתי במקומות גרועים הרבה יותר, לדוגמה המלונית של ניקול בבן גוריון רמת גן)
מקלחת מפנקת ונקייה למרות שהייתי האחרון לאותו היום...
המצעים שעל המיטה נפרסו מולי, והיו נקיים מאוד לטעמי,
טלוויזיה תלויה עם יס, שאלה מה ארצה לשמוע, בחרתי במוזיקה ברזילאית :-)

די עם המלונית (שלא יגידו שאני יחצן של בעל המקום :-))

הקדמה קצרה,
כבר קראתי כאן בפורום דיווחים שהיו יותר מתאים לתחום הכתיבה היצירתית,
מאשר לדיווח אמיתי המשקף את המציאות דהפקטו,
כבר כתבו פה לא מעט דברים כמו: ״לא שמנה ולא מלאה, גוף נשי ויפה״
אתה מגיע למקום ורואה דובה שאוהבת את מנת ההמבורגר שלה פעמיים ביום...
האמת לא ידעתי כבר למה לצפות, עד ש...

פתחה לי את הדלת מילף שווה עם חצאית פרחונית המכסה בצנעה את גופה,
הפנים שלה לטעמי יפיפיות, השיער שחור ומעט יבש (כמו כל רוסיה שעברה את גיל ה-45)
קיבלה את פני בדרך מעט מביכה,
״איזה חתיך, מה אתה עושה אצלי, איזה כיף לי״ וכו׳
החזרתי לה באותו מטבע :-) (לא חשבתי לרגע שהיא לא עושה את זה לכולם, אבל היה נחמד לשמוע)

שלחה אותי להתקלח ובלי הודעה מוקדמת נכנסה ביחד איתי למקלחת,
מיותר לציין שכאן הבנתי שכל מה שנאמר על הגוף שלה (כמובן ביחס לגילה) אמיתי בהחלט..
שאלה בנימוס אם אפשר כמובן, מדובר כאן באישה מאוד נחמדה ומנומסת..
עם גבה אלי החלה לשפשף את עכוזה בבועז, תוך כדי שהיא מביאה לו ביד...
נישוקים מזמוזים ולמיטה..

מציצה עמוקה ורטובה כמו שנאמר כאן לא פעם,
החליפה תנוחה כל דקה לפי רוחות השמיים, (קצת מעצבן)
״אני רוצה שתזיין אותי״ לא התווכחתי איתה..
שמה קונדום עם הפה ויאללה לעבודה...
אני כבר לא זוכר כמה תנוחות החלפנו, הכל ביוזמתה (שוב קצת מעצבן)
אני מניח מתוך רצון לתת לך את הPSE או משהו כזה.
גמרתי לאחר כרבע שעה בתנוחת הקאו גירל תוך שאני מקפיץ אותה באויר,
יודעת לקבל זיון אגרסיבי כמו גדולה...

מסאז בינוני של כ 20 דקות בערך עם פיטפוטים נחמדים (אני אוהב לפטפט עם בחורה עובדת :-)
נראה לי שהיא הייתה יכולה להמשיך עם זה עוד שעה,
אבל הייתי כבר מוכן למספר השני וסימנתי לה על כך,
בכך שנשענתי על המרפקים לפתע,
״בא לי למצוץ לך את הזין״ ולעבודה

נשכבה על גבה כאשר ראשה מחוץ למיטה ואני מזיין לה את הפה.. (לא ממש כי היא בשליטה עם הידיים כל הזמן)
עוד שבע תנוחות של מציצה ולבסוף גמירה בין שדייה אחרי טיטי פאק סביר.

שוב מתקלחים יחד, עוד קצת מזמוזים ופיטפוטים...
סה״כ בטוח שאחזור!!!!

לשאלתו של ג׳יימס דין: שאלה בטלפון אם הייתי אצלה אמרתי שכן, לא שאלה לגבי גיל או משהו כזה...״
אני מתחת לגיל הדרוש למקרה שזה לא היה ברור :-)

מחיר: 300 לא לפני שהתנצלה שחמישים ש״ח זה למקום...
מראה:10 (ביחס לגיל)
זיון:8
דיסקרטיות:7
ניהול זמן:10 לא מלחיצה בכלל סה״כ הייתי שם שעה ורבע (אולי בגלל שהייתי אחרון)

מוניק חולון ++ מילף !

35
מוניק היא ללא ספק אחת הנשים הסקסיות אני מעריך שהיא בת כ-45 גוף מושלם של נערה מאוד שירותית כאשר הגעתי אליה הביאה סדינים חדשים ביקשה שהוריד בגדים ונכנסה להתקלח לאחר שיצאה החלה בנשיקות לאורך הגוף לציין כי לא מתנשקת עם לשון למי שזה חשוב מצציה אלוהית, עשינו 69 לציין כי חלקה ומריחה טוב גמרתי לה בפה שאבה הכל לאחרי זה עישנו סיגריה הוסיפה מסאז מפנק והתחלנו סיבוב שני , לטעמי החיסרון היחיד הוא חוסר הדיסקרטיות במלונות אשר נמצאת בלב שכונת מגורים ואז כל מי שעובר לא מפספס למה הגעתם אבל עדין שווה כל רגע לסיכום מומלץ ביותר
fuck it

מוניק חולון ++ מילף !

36
מצטרף לדיווח של שי כולל הסיפתח של איזה מוסיקה אתה אוהב ואיזה חתיך אתה ואיזה כיף לי

אכן מילפית עם גוף נערי. ויכולת מציצה טובה אם כי, עם הידיים לא מאפשרת זיון פה אמיתי
מקבלת זיון חזק ולגמור- כולל בפה/ איזור הפה
אני לא אהבתי את שינוי תנוחות המציצה והזיון כל 2 דקות, ובאיזה שלב לקחתי פיקוד על ההתנהלות
בסה"כ חוויה נחמדה ביותר

מוניק חולון ++ מילף !

39
הייי לכם,
אחרי תקופה ארוכה של התנזרות יחסית כאן בארץ הקודש, החלטתי לבקר אצל מוניק.
כמו שקודמיי תיארו, מדובר בבחורה שהקשר בין הגיל האמיתי שלה ובין המראה שלה מקרי בהחלט. גוף פשוט מדהים.
המלונית אמנם נראית מוזנחת מבפנים והחדר קטן ומצ'וקמק משהו, אבל סה"כ בסדר והיא מקפידה על החלפת סדין וכו'...
נחמדה בטירוף, מחמאות, כיבוד ושתייה, 300 ש"ח מהון לשלטון והופ אנחנו במקלחת.
סיבון קל, התגפפות משהו, ומציצה ארוכה שנמשכה על המיטה.
שאבה לי את הצורה במשך רבע שעה עד לגמירה המיוחלת עמוק אצלה בגרון (יורקת לכיור).
אח"כ מסאג'. סה"כ טוב למי שאוהב חזק.
ומתגלגלים לסיבוב שני, מציצה, ירידה ארוכה, איזו תנוחה מוזרה של חיכוך בין הרגליים, גומי והופ היא רוכבת עלי, תנוחות בהתאם לבקשתך (אם תשתוק היא תנהל את ההצגה), גמירה נוספת, מקלחת, נשיקה על הלחי והביתה.
סה"כ 300 ש"ח משתלמים ביותר, יש מעט מאוד בחורות כאלו שירותיות ונחמדות, והגיל כאן הוא באמת לא משמעותי, עדיף על כל בנות ה-35 עם הכרס וההזנחה...
תהיו נחמדים ומנומסים אנשים, ותאמינו לי שהיא תפנק אתכם בחזרה...

מוניק חולון ++ מילף !

40
טוב, הנה דיווח שלי לאחר ביקור בבוקר יום ד' האחרון:

הדרך: בשני אוטובוסים וקצת הליכה היישר אל מקום שנראה כמו איזה בית נטוש מבחוץ.. בעלת המקום פתחה לי את השער (נבהלתי לרגע שזו מוניקה) והובילה אותי לחדר 1 שם חיכתה לי מוניקה האמיתית

מוניקה: שמעו, היא באמת מילף. פשוט אין דרך טובה יותר לתאר אותה. לא יודע בת כמה היא וזה גם לא כזה מעניין אותי. יש לה גוף שמור ומדהים של כוסית! חזה יפה וטבעי, בטן שטוחה.. הדבר היחידי שלא אהבתי זה השיער שנראה קצת יבש, אבל היי אני לא שוקי זקרי ולא בשביל זה באתי.. האמת שגם התחת קצת שטוח אבל לא בברזילאית עסקינן..

המפגש: מקבלת בברכת "איזה חתיך..", מפקידה את הכסף (300), והופ למקלחת משותפת שם כבר דואגת לחרמן לי ת'צורה עם הישבן על החבוב. מהר מאוד היא מסתובבת, יורדת על הברכיים והוא נעלם לה כבר בפה. אני, שהגעתי כבר חרמן וגם ככה לא מחזיק מי יודע מה הרבה בראשון, יריתי לה בפה את הכל והיא כמו גיבורה אמיתית מחכה כמה רגעים ולבסוף מוציאה אותו..
אחרי המקלחת אנחנו מתישבים, מדברים קצת, מוזגת לנו שתי כוסות סנגריה (לא יכלתי לשתות יותר מידי, עבודה אחרי המפגש) וממשיכים למסאג' שהיא עושה לי. שמעו מסאג' לא משו ואפילו עשה לי כאבים אח"כ במקומות שעשתה איזה יומיים, אז עדיף לוותר. עכשיו שאני חושב על זה, מפגש הבא באם יהיה אני מעדיף לבלות זמן מנוחה עם הראש שלי בין הרגליים שלה (דבר שקרה מעט מידי במפגש הנ"ל).
אחרי מס' דק' אני מסתובב, היא מוצצת קצת והחבוב מתעורר לסיבוב 2. הפעם היא רוכבת עליי לבקשתה. ממהרת להחליף תנוחות. כל עוד לא אומרים כלום ואני העדפתי לתת לה להוביל היא מכתיבה את קצת שינוי התנוחות ובכלל את המפגש. אחרי כמה תנוחות היא שוכבת עם הראש בקצה המיטה ואני מזיין לה ת'פה. תוך כדי שנשען קדימה לטעום ממנה. אחרי זהאני מעליה היא מחזיקה את החזה ואני מעביר אותו בין שדיה הרכים עד לגמירה 2 כיפית.

אחרי זה היא הלכה להתקלח, אני הצטרפתי ותם מפגשנו אחרי כ-35 דק'.

לסיכום: אני יודע שיש לי שעה איתה אבל אני גם ככה מאחר לעבודה והאמת היא שנהנתי, אז למה סתם להאריך? השיחות איתה סבבה אבל גם סתם כאלה..ב-300 ש"ח בהחלט מקבלים שירות מדהים מאישה סקסית.

בקשר לגיל, כפי כינויי אני מתחת ל-30 אבל עיגלתי למעלה ואחרי שכנוע קל מצידי הסכימה לקבל.

האם אחזור? אולי, קצת רחוק ותמיד בא לי לנסות דברים חדשים, אבל בהחלט שווה ואולי ננסה דברים חדשים איתה קריצה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”