כ אנג'לינה מבת ים - דף 3 - סקס אדיר

אנג'לינה מבת ים

21
טוב אז ככה, מדובר בבחורה נאה רוסיה משומשת במצב טוב.
הגעתי אליה,דירה חמודה ולא דסקרטית בבתים-לצערי רק אחרי ראיתי ביקורות והבנתי את הטעות שעשיתי.
גוף-7
נשיקות-3,חלשות סתמיות
כוס מדהים נקי ומבריק-8
מציצות-8.5

עשינו רק 69 והיא מצצה לי...גמרתי לה בפה פעם ראשונה פעם שניה ביקשה שהיא לא רוצה בפה...מאוד משתדלת...
אבל.......שחוקה שחקנית...לא נכנסת לראש וגם לא מנסה מאוד מכאנית מזכירה את שרון בהתנהגות.

לשמחתנו סוף החודש טסה חזרה לילדה שלה באוקראינה.
לצערי נתתי את הטיפ 100 ₪ על ההתחלה-זה היה טיפשי מצידי-מודה סהכ הנזק 500 ₪ מיותרים.

אנג'לינה מבת ים

22
הדיווח הארוך והמפורט שלי נמחק משום מה בעת העברה מהנייד לפורום.

הבחורה יפה, מריחה מעולה, חלקה בכל חלקי גופה שזופה קלות, בעלת תחת סקסי בטירוף!!!

חזה קטן מבחינתי זו נקודה לחיוב, אבל נפול ורך מידי.

הייתה כימיה מעולה, שוחחנו קצת ברוסית רצוצה (שלי) אנגלית רצוצה (שלה).

נשיקות ארוכות, שליקת אשכים, וליקוקים הדדיים באזורים החשובים.

הבחורה מאוד מאוד משתדלת אבל חלשה/שחוקה

לאחר מקלחת קצרה (לבדי). המתינה בחדר השינה הסמוך עם כותנת סאטן שחורה וסקסית.

ליטופים הדדיים שליחת החדרת אצבעות והופ היא מאוננת עם היד שלי בעוצמות ומתחילה ללקק לי את תנוך האוזן עם נשיכות קלות.

אהבתי לגמרי ולא ציפתי לזרימה כה מהירה, התחלתי ללקק את כל גופה פשוט מריחה מעולה, האיבר שלה חלק לגמרי, מריח טוב ונראה כי נהנתה מהירידה הממושכת, לאחר מס דק השפה אותי לאחור, מציצה חשופה רטובה מעט עם שניים ואפקט צחצוח נחמד.

הלבישה קונדום והתיישבה מעלי, מנענעת אגן, משמיעה קולות מזויפים לא שזה מעניין אותי, ולא, זה לא היה מוגזם מידי.

לאחר הגמירה עברנו לסלון, שתינו קצת, לי לא הציעו וויסקי רק קולה או תפוזים ועוגיות....

שוחחנו על הבן שהשאירה מאחור, הגרוש שברח, איזה דביל!!!

לאחר שיחה על איפה טיילה בארץ, ומה עובר עליה החסר התעורר בשנית התחרמנו על הספה הסלון ומהר מאוד מצאתי עצמי במיטה שהיא מעלי הפעם יושבת הפוך.....

גמירה, מקלחת והביתה

חמודה פלוס

לא משהו ששוב אחזור אליו.

שווה את המחיר 400 ש״ח כולל מיקום

בן גוריון 81 בת ים
המזכירה סופר נחמדה
UMA2013-11-03 21:51:22
מהר מהר לפני שייגמר...

אנג'לינה מבת ים

24
[QUOTE=BitchHunter]וואי כבר יומיים שלמים שאני מנסה להשיג אותה אך ללא הצלחה.

יש איזשהם זמנים שהיא עובדת או שזה אקראי?[/QUOTE]

לי אמרה שעובדת מ14:00 עד 2-3 לפנות בוקר. זה היה לפני שבועיים. כמובן שתמיד קיים סיכוי שלא תהיה זמינה מסיבות אישיות.

אנג'לינה מבת ים

25
טוב אני לא יודע איך לעקל את מה שקרה לי אתמול אני אישית בשוק טוטאלי.
מ14:00 אני מנסה להשיג אותה אך ללא הצלחה , אמרתי טוב פעם אחרונה שאני מטלפן אם לא תענה אנסה משהי אחרת, לפתע עונה המזכירה המטומטמת , והיה די קל לארגן זאת אמרתי אבוא ב17:00.
מתקשר אני מ16:50 עד כ 17:10 שב20 דקות הללו הייתה בממתינה זה מדהים.
טוב ב17:15 סוף סוף ענתה , אמרה לי תבניין ותקומה וכו...
עליתי לקומה מצלצל , ועייני ממש התעוורו , צעירונות בת 25 יפיפיה , כאלה בנןת שרואים במסעדות ורק מפנטזים עליהן .
אני כמו מטומטם אומר : ''שלום מה קורה '' שכחתי לגמרי שהיא לא יודעת עברית.
התחלתי לדבר איתה ברוסית מה קורה מה עניינם כמה את יפה וכן וכו ....
לאחר שיחה לשבירת הקרח מציע לי כוס קולה (אולי לא וויסקי אבל בסדר) שתינו שנינו קולה מציע לי מקלחת משותפת, וואלה??? כמובן בכיף איזו שאלה.
מתקלחים שנינו קצת בלי יותר מדי דיבורים אלה הבעות פנים .
יצאנו מהמקלחת ולעבודה .
אני עומד היא עומדת מתנשקים מתחרמנים , אני בשיא חוצפתי זורק אותה למיטה היא זורמת אני נזרק אליה וחוזר למיזמוזים והחרמונים , מפה לשם היא עוברת לבולבולון וזה כנראה בכימיה אבל זה המציצה הכי טובה שהייתה לי , גרון עמוק/הרבה עבודה עם רוק וליטופים עמו על פניה .
ועברנו לסקס , אני שכוב על המיטה והיא עליי , טוב כן אני באמת לא ידעתי מה לעשות היא עשתה נטו הכל שמה את ידיי על שדייה , קופצת מנשקת מחרמנת , לוקחת עוד פעם את ידיי מכניסה אותם אל פייה , לא צוחק גמרתי אחרי 4-5דקות , היא צועקת עליי ואומרת למה לא אמרת, עדיף היית גומר על הפנים שלי(אני הייתי בשוקקקקקקקקקקקק).
מתקלחת משותפת סיגריה והלכנו לסלון .
התחלנו בשיחה מאד מעניינת , הסבירה לי על המצב הכלכלי באוקראינה ועל בעלה שהיה סוטה והשאיר אותה עם ילד לבד .
עם זאת היא אישה די אינטיליגנטית , הסבירה לי על דרכה לעשות כסף לאחר שיהיה למספיק כדי לפתוח אחד , כיוון שכל פעם היא שולחת כסף לחברתה באוקראינה והיא משקיעה זאת בעסק לאופנה.
טוב איכשהו הייתי צריך לגרום לה להפסיק לדבר ולחזור לעניינים .

טוב אני ממש בשוק איך הבחורה פשוט פראית לחלוטין , הייתי איתה בדוגי והיא נותנת קונטרות ויודעת איך לגנוח כמו שצריך , ספנקים בתחת שלה מחרמנים אותה וגורמים לה להיות אגרסיבית.
גמרתי פעם שנייה אחרי כ 12 דקןת אולי קצת פחןת ואני בטוח אחזור אלייה בקרוב אם לא תיסע בחזרה לאוקראינה.
בוא ותקבל HIPHOP לפנים!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”