כ אדווה מיוקנעם - סקס אדיר

אדווה מיוקנעם

1
היי
דיווח ראשון שלי ולצערי לא חיובי
לפני כשבועיים ביקרתי אצל אדווה מיקנעם אז ככה
התקשרתי אליה והיא ביקשה שאחזור אליה מגלוי
חזרתי אליה ואז מתחילים לדבר על העניין שלשמו התכנסנו
עיסוי מקצועי בלבד 200 ש"ח
אבל שמעתי מחבר שאפשר יותר אז אמרתי ננסה
נסעתי ליקנעם נסיעה של חצי שעה בערך ממקום מגורי
פותחת לי את הדלת אישה כבת 50 שרואים עליה את סימני הגיל
נכנסו לחדר והופ אני ערום על המיטה
מתחילה בעיסוי סתמי וחלש והרבה דיבורים
לאחר כרבע שעה ביקשה שהסתובב שהסתובבתי ראיתי שהיא רק עם חזייה ותחתון ישר הורדתי לה את החזייה והיא מתחילה לחרמן את הביצים ואזור החור שאלתי על פרוסטטה אמרה בוודאי ותוך כדי דופקת נשיקות גם עם לשון
התחילה בעיסוי פרוסטטה נעים שהפך לאלים עד כדי כך שהרגשתי כאילו מזיינים אותי בתחת (אם ככה מרגישים כמובן) ביקשתי שתפסיק ותתמקד רק בהרפייה אחרי מספר דקות של שפשוך המנורה מבלי שהג'ני יצא ביקשתי מציצה יש התנגדה נחרצות אבל לאחר לחץ בלתי מתון מצידי אמרה שאנחנו לא מכירים מספיק וכבר עשו לה תרגיל משהו שקשור לילדים וכו' לאחר שכנועים נוספים הסכימה למצוץ בתנאי שלא אגמור לה בפה אז גמרתי בחוץ
לפי דעתי אפשר גם לעלות שלב בביקור נוסף
יש לה סיליקוני יפה רק צלקת של ניתוח מגעילה לאורך הבטן הורסים את זה שיהיה לה גוף ממש טוב לגילה
אני אישית לא אחזור אבל עם מישהו קבל אצלה פינוק מושלם שיספר איך היה
תהנו...

אדווה מיוקנעם

3
שוב שלום לכולם
הרגע רשמתי בשרשור אחר שיש עליה כאן
מתנצל מראש אם סגנון הכתיבה או התגובה אינה בפורמטים או בסטנדרטים שלכם - חדש טרי מהיום. אני. מקווה לסובלנות וסבלנות
לגבי אדוה - היא ותיקה. פקדתי אותה רבות כבר מלפני שלוש שנים בערך. בטלפון היא חשאית יחסית עקב תרגיל שעשו לה בני משפחה סוררים
אחרי ביקור שנים היא נפתחת ומדברת (הרבה) על הכל. העיסוי שלה ככה ככה. ההרפיה מתחילה כבר בשלב העיסוי. נחמד. הרפיה טובה פלוס. מציצה סבירה. מתפשטת לגמרי (אן מבקשים ואם לא...) לא ניסיתי מעבר לזה - לא מענין אותי. לפחות לא איתה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”