כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 43 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

423
שלום כולם.
לפני יומיים הייתי במרכז והחלטתי לנסות את מזלי אצל מישל.
התקשרתי וקבעתי איתה שעה.
קצת התברברתי בדרך(אני לא מגיע למרכז לעיתים קרובות) וקצת עיכובי תנועה גרמו לי לאחר קצת. כאשר התקשרתי להכוונה נוספת מישל הייתה סבלנית ונחמדה.
הגעתי לדירה למישל פתחה לי את הדלת.
מולי ניצבה אישה במלוא מובן המילה!! בלונדינית יפה, גבוה, לבושה בחזיהגופייה שבקושי מכילה את החזה הגדול והיפה שלה ושימלה קשורה למותניה העגולים.
מבנה גופה מגרה מאוד, היא איננה רזה, אך גופה בהחלט עסיסי ומגרה.
הכסף הועבר(600 שקלים) ולמקלחת.
נכנסתי לחדר, מישל המתינה במיטה. נשכבתי לידה.
התחלנו בשיחת היכרות נחמדה תוך כדי ליטופים נעימים. החמאתי לה על יופייה וגופה ובתמורה היא הורידה את החזייה וחשפה חזה יפיפה, שעושה רושם שהוא טיבעי.
בנקודה זו מישל החלה ללטף את הזין שלי עם החזה המהמם הזה, ואז עברה למציצה רטובה ומושקעת.
פיתאום הנייד שלי צילצל והפריע לאווירה, קמתי וכיביתי אותו, חזרתי למיטה וצללתי לתוך החזה שלה וירדתי לאט בין רגליה. התחלתי ללקק, למצוץ, לשאוב, ללטף ולהחדיר אצבעות(אתם יכולים להבין מזה שאני אוהב לרדת).
לאחר מספר דקות התיישרתי, מישל קראה את מחשבותיי והלבישה לי קונדום והתחלנו במיסיונרית, מישל גונחת קלות, במידה מגרה. עברנו לעוד כמה תנוחות שבכולן אני בעיקר נהנה מהחזה שלה.
גמרתי בתנוחת דוגי.
אני כלל לא יכול לגמור פעמיים אז אני כבר לא מנסה.
הלכתי להתקלח, התלבשתי תוך כדי שיחה קלילה, ויצאתי לדרכי.

מישל היא בחורה אינטילגנטית, יפה ומרשימה.
אני מניח שאם הייתי צעיר יותר והייתי פוגש בה ברחוב הייתי רוצה להתחיל איתה....

בקיצור:
אישה יפה
סקס טוב
שיחה נעימה
מה גבר צריך יותר???
תהנו, אני נהנתי מאוד. אני מקווה שמישל גם.
כי חיים רק פעם אחת!

425
טוב, גם אני רוצה לדווח...

האמת שזוהי הראשונה שאני מבקר אצלה מבין הבנות שמפרסמות כאן. היתה לי דילמה כי מהדיווחים של האחרים קיבלתי תמונה שונה ולפעמים סותרת על הרבה מהבנות. העובדה שאני מגיע מאיזור הדרום ולכן צריך תכנון מראש לא הקלה.

חיפשתי מישהי שאינה מעשנת וזה קיזז משמעותית את ההיצע. התייעצתי עם מי שמקובל עליי כאובייקטיבי (תודה צבר..:) )

קבעתי עם מישל מבעוד מועד. נשמעה סבבה בטלפון, גילתה גמישות בשעת המפגש ובקיצור - נתנה לי את כל הסיבות לבחור בה.

הגעתי. הכוונה פשוטה ודירה דיסקרטית על גבול הפשטות בגאוניות.. מי חושב שאנחנו שם...?

חיוך מגניב מקבל את פני. הפניה לקונית למקלחת ואני חוזר אל אשה מושכת בטירוף, לא מנותחת או מסולקנת באופן מביך - כשהיא 'לובשת' פראו כתום.

נשכבנו על המיטה ו..התחלנו לדבר. וואלה, לדבר. הרבה בגלל שכבר בטלפון סיכמנו שהזמן לא יהיה לחוץ ובאים להנות בלי שעון.

לאחר שיחה כנה ומפתיעה (ולא מישל, אין לי כוונה לפרט על מה...חחח) התחלנו במעשים.

זו פעם ראשונה, גוף חדש ללמוד וה'גישושים' צפויים אבל בכדי לסכם את החוויה - מעל למצופה. הרבה מעבר.

ציונים:

ניקיון - 9
GFE - לפחות 11...
אוראלי - 8 (בעיקר בגללי)
תנוחות וגיוון - 9

אני לא מתכוון להיכנס לתיאורים גרפיים. אני מניח שבפעמים הבאות (ויהיו..) הביצועים ההדדיים יטפסו למקומות אחרים.

מבסוט שזו בחירה נכונה!!

427
הייתי אצלה היום לפינוק אחרי הרבה מאוד זמן שלא הייתי אצלה אותו דבר רק לדעתי היא טיפה רזתה אבל עדיין נראית מדהים!!!
הפעם התחלתי לזיין אותה אבל לא הלך כמו תמיד!:( אז גמרתי ביד! על השדיים שלה:)

תודה רבה על מפגש טוב מאוד:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

429
מישל מבחינתי היא סוף תקופה בה פקדתי את רוב הנערות שמפרסמות באופן פרטי כאן באתר. מישל מבחינתי הייתה החוויה הפחות מוצלחת, ואני אפרט בקצרה מדוע. ראשית למען ההגינות יש לציין שהפגישה הייתה לפני מספר חודשים, ייתכן ובתקופה זו היו מספר שינויים.
מבחינת מראה מישל נראית כמו בת השכן, ההבטחות לראות כוסית על בלונדינית הם מעט מטעות. היא בחורה די חמודה עם חזה גדול אבל מכאן ועד להגדרה של כוסית לפחות לפי דעתי יש מרחק. כאשר נכנסתי לדירה לא היה מזגן והתאורה הייתה מעומעמת, הבעיה העיקרית הייתה מעין חוסר רצון. ייתכן והבעיה היא שמישל מגדירה בעצמה שהיא מעוניינת בבחורים מפנקים ואני לא עונה להגדרה זו, אבל ההרגשה הייתה די בוא נזדיין ונגמר עם זה.
כדי להיות הגון שוב, אני מוכרח לציין שאני בחור די ביישן ובאותה תקופה חסר ניסיון עם בחורות עובדות. למרות זאת השירות הוא סטנדרטי, ולכן הפירוט יהיה דל. מציצה, זיון בשתי תנוחות דוגי ומיסיונרית, דיבורים מאולצים, עשתה לי טובה ודחפתי את האיבר בין השדיים ויאללה הביתה.
השירות הוא לא רע ומישל לא התייחסה אליי בגסות. אבל אולי בניגוד לאחרים, בעיניי 600 שקלים הוא סכום משמעותי עבור שעת פעילות. אני לא מצפה מהבחורה העובדת להתלהב מהמראה שלי, או אפילו לעשות הצגה שאני לא הבולבול ה-500 שהיא מוצצת. אבל לפחות מעט חשק, חיוך רצון טוב ובייחוד מראה שיצדיק את המחיר. מישל מספקת את הדברים הללו באופן חלקי ביותר, היא לא נותנת שירות רע אבל לפחות בעיני הסובייקטיביות, הפרטיות הסכום שלי מצדיק מעט יותר. אז נכון לא הייתה נפילה אפילו הייתה חוויה בינונית אולי אפילו סבירה, אבל לפחות בעיני כרגע שוק הפרטיות היא די על פנים, ואם אפילו אנשים מוציאים 600 שקלים מבלי לקבל אפילו המחשה ויזואלית על מה הם משלמים אז אולי מגיע לנו.

בהצלחה לכולם

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”