נדגמה על ידי היוםה גברת ולהלן התוצאות:
לא דומה לירדנה ארזי או מיקי קם חחחח.
מוצצת מספר 1 .
זורמת עם קצת אצבעות למטה.
ריח לא היה משהו לפרקים אבל רוב הזמן בסדר.
מאוד שירותית מחייכת המון.
דוגי טוב צרה מאוד מוצצת עד הסוף והכל בחיוך ובלי תקתוקיה מאוד מומלץ!!!!!
כמעט תקעתי את ירדנה ארזי
92שלום לכולם
תודה לקרומבה ולפרופסור על הטלפון ועל הסיסמה ודרך ההתקשרות קבעתי איתה להיום וההתרגשות בעיצומה
הגעתי אל סיגל היום היא אישה לא מכוערת נראית בת 50++ פניה נאות שערה קארה גולש האמת נראה כאילו זו פיאה... אבל לא בטוח היא אישה שבעברה נראה לי הייתה אישה סקסית שרק מלהביט בה היית גומר היא קיבלה אותי בסבר פנים יפות עם בגד מנומר בלי תחתונים על עקבים יש לה רגליים סקסיות לגילה היא התחילה בסמול טוק על השמש ויתרונותיה ונישנו לעיניינים מקלחת זריזה והיא התחילה למצוץ לי את הפיטמות בחושניות מדהימה לאחר מכן התחילה ללקק לי תזיין והביצים נשבע לכם היא מוצצת כמו מאסטר היא נראה לי בעצמה המציאה את המציצה בעולם. חברה קיבלתי הרבה מציצות בחיים שלי אבל מציצה של סיגל זה מציצה שיש רק בגן עדן היא מצצצה ומצצה ליקקה לי תביצים ועשתה רימינג לא חודרני אבל מצויין אני נהנתי מהמציצות שלה היא מקצוענית ללא כל ספק במהלך המציצה נפל לי הזין מעוצמת ההתרגשות והלחץ שהייתי בו והיא הרגיעה אותי ובסוף פרקתי לה את כל הזרעים שלי לפיה היא לא בולעת אלה קמה ויורקת בכיור, מבטיח שאחזור לסיבוב נוסף כולל זיון הגברת אני מקווה שהיא מזדיינת כמו שהיא מוצצת,חברים תהנו ממנה ותשמרו על כבודה היא אישה טובה... גן עדן זה בתוך הפה שלה ונראה לי גם בתוך הכוס שלה....
תודה לקרומבה ולפרופסור על הטלפון ועל הסיסמה ודרך ההתקשרות קבעתי איתה להיום וההתרגשות בעיצומה
הגעתי אל סיגל היום היא אישה לא מכוערת נראית בת 50++ פניה נאות שערה קארה גולש האמת נראה כאילו זו פיאה... אבל לא בטוח היא אישה שבעברה נראה לי הייתה אישה סקסית שרק מלהביט בה היית גומר היא קיבלה אותי בסבר פנים יפות עם בגד מנומר בלי תחתונים על עקבים יש לה רגליים סקסיות לגילה היא התחילה בסמול טוק על השמש ויתרונותיה ונישנו לעיניינים מקלחת זריזה והיא התחילה למצוץ לי את הפיטמות בחושניות מדהימה לאחר מכן התחילה ללקק לי תזיין והביצים נשבע לכם היא מוצצת כמו מאסטר היא נראה לי בעצמה המציאה את המציצה בעולם. חברה קיבלתי הרבה מציצות בחיים שלי אבל מציצה של סיגל זה מציצה שיש רק בגן עדן היא מצצצה ומצצה ליקקה לי תביצים ועשתה רימינג לא חודרני אבל מצויין אני נהנתי מהמציצות שלה היא מקצוענית ללא כל ספק במהלך המציצה נפל לי הזין מעוצמת ההתרגשות והלחץ שהייתי בו והיא הרגיעה אותי ובסוף פרקתי לה את כל הזרעים שלי לפיה היא לא בולעת אלה קמה ויורקת בכיור, מבטיח שאחזור לסיבוב נוסף כולל זיון הגברת אני מקווה שהיא מזדיינת כמו שהיא מוצצת,חברים תהנו ממנה ותשמרו על כבודה היא אישה טובה... גן עדן זה בתוך הפה שלה ונראה לי גם בתוך הכוס שלה....
כמעט תקעתי את ירדנה ארזי
93תודה רבה לכל החברים ששלחו אלי את הטלפון
ניסיון ראשון להשיג את סיגל ותוך זמן קצר אנחנו נפגשים
קיבלה אותי בבגד מנומר חיוך ומיד נתתי לה את התשלום
והלכתי להתקלח
נפגשנו במיטה הבחורה קונגו כמה היא מדברת -למזלי תוך כדי הדיבור היא התפשטה תצרפה אלי
למיטה עוד 3-4 דקות של חפירות בינתיים כבר חם מת להתחיל את העניינים בסוף הגיע המשפט שחיכית "לו עכשיו נפנק אותך"
הבחורה אלופת העולם במציצות ,פינוק לביצים וכמובן רימינג מאוד נחמד ומחרמן
שורה תחתונה מאוד נהניתי בטוח שאני חוזר
שבת שלום
שש בש
כמעט תקעתי את ירדנה ארזי
94גם אני דגמתי באדיבות ידידדנו המלומד את הגברת.
בסך הכל נחמדה. המקום נקי ומסודר, גם המיקום וכנראה השכנים נאים. בקיצור דירה להשכיר במחיר סביר ביותר ובשעות מגוונות.
אבל לאחר שני ביקורים נראה כי לגברת תפריט די מונוטוני שמתבסס בעיקר על מציצה, טובה מאוד. זה מנת הבית. היא לא מגוונת. אם לא תגוון יש סיכוי שהיא תהיה קצת משעממת. אנסה בביקור הבא לנסות לראות אם ניתן להרחיב הרפרטואר.
לאור ריבוי הדוגמים לאחרונה, נראה שלגברת יש עדנה. לכן מציע לשנות את שם הפוסט
מ"כמעט תקעתי את ירדנה ארזי"
ל"תקעתי את כמעט ירדנה ארזי"
כמעט תקעתי את ירדנה ארזי
95[QUOTE=bilam]
לאור ריבוי הדוגמים לאחרונה, נראה שלגברת יש עדנה. לכן מציע לשנות את שם הפוסט
מ"כמעט תקעתי את ירדנה ארזי"
ל"תקעתי את כמעט ירדנה ארזי"
[/QUOTE]
לא הבנתי כלום... 

"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.
כמעט תקעתי את ירדנה ארזי
96אתמול קמתי עם כאב ביצים קשה
אפיה אפשר לפרוק את המטען ובזול-"ירדנה ארזי" טלפון אחד ואני בדרך.
אני חייב לציין שבפעם השנייה אתה מתחיל להסתכל עליה בצורה אחרת -קצת פחות סקסית מהפעם הראשונה
מקלחת קצרה נשכב על המיטה היא מתחילה בדיוק אותו ריטואל כמו בפגישה הראשונה
ליקוק פטמות ירידה לכוון הביצים לוקחת כל ביצה ומכניסה לפה לאחר מכן רימינג עדיין ומחרמן
ולבסוף מציצה עם שילוב ידיים-אין ספק הבחורה יודעת למצוץ
גמירה בפה מגבון על הזין כמה קדיחות בראש ושלום ולהתראות
בהחלט תמורה לאגרה
בפעם הבאה אני חוזר למוניק מחולון
שש בש
כמעט תקעתי את ירדנה ארזי
97שלום לכולם
האם משהוא ביקר אותה בימים האחרונים
כבר כמה ימים שאני מנסה להשיג אותה וישר עוברים לתא קולי
יכול להיות שהיא פרשה?
שש בש
כמעט תקעתי את ירדנה ארזי
98שלום לכולם
אני מנסה להשיג את סיגל והטלפון שלה מנותק ישר עונה המשיבון
אני רוצה להגיע אליה ולא מצליח ליצור עימה קשר מישהו היה אצלה לאחרונה? יכול לחדש לנו אולי החליפה מס טלפון
תודה דני
אני מנסה להשיג את סיגל והטלפון שלה מנותק ישר עונה המשיבון
אני רוצה להגיע אליה ולא מצליח ליצור עימה קשר מישהו היה אצלה לאחרונה? יכול לחדש לנו אולי החליפה מס טלפון
תודה דני
כמעט תקעתי את ירדנה ארזי
99קבלתי את המספר אך אין מענה
ישר משיבון סלולרי
מישהו היה אצלה לאחרונה?
אני אשמח לבקר