היום בגלל שאילנה פרשה דגמתי את קמילה... היא כבר הייתה בדירה הזאת לפני שנה שנתיים בקדנציה קודמת, אולם לא הצלחתי לדגום אותה.
קמילה בחורה די שמנה בצורת אגס יש לה ישבן גדול ובטן די שטוחה החזה שלה בנוני עד גדול עם עטרה גדולה סביב הפיטמות.
המחיר הוא 150 שקלים מקלחת זריזה וקפצתי לחדר המיטות.
כרגיל החלון לכיוון בית המלון פתוח לרווחה שכל אורח יכול לראות אותך במערומייך.
קמילה שקטה וצייטנית בפנים שלה יש דימיון גדול לאילנה רק צריך להוסף 20 קילו בשקט,התחלנו עם מיזמוזים בעמידה קצת נשיקות היא לא מצרפתת המקסימום זה נשיקות דודה על השפתיים,האמת שאכלתי מרק תימני לפני זה עם בצל חי גדול-אז אולי בגלל זה לא היו נשיקות.
השכבתי אותה על המיטה ובחנתי את השבלול שלה,קמילה לא מגלחת את הכוס המקסימום שהיא עושה זה מכונת תיספורת על הכוס שמשאירה זיפים באורך כמה מילימטרים.
משולש השיער שלה ענק כמו משולש ברמודה,הכוס שלה קטן חמוד ומריח טוב ומיד זכה לקבל ליקוק עצבני,קמילה התמסרה בקלות לירידה,הוספתי אצבע לחגיגה ושמתי לב שהיא די צרה,כנראה שלקמילה לא חשק לגמור לכן היא זייפה משהו קטן והוציא מהקופסה קונדום שאותו הלבישה במיומנות של אחות באיכילוב.
התחלנו במיסיונרית, פה בנשיקות הייתה יותר חיובית אבל בלי לשון,עברנו לדוגי ומאוד נהנתי להחזיק את הישבן הגדול והלבן שלה והרגשתי כמו אברהם אבינו שתופס בקרני המזבח.
התחלתי בפימפום עדין כשלאט לאט אני מגביר את הקצב לדהירה כמו סייח צעיר שרץ באחו.
הרגשתי שאני הולך להתפוצץ ביקשתי ממנה לחזור לשכב על הגב,קמילה צייתה לי במהירות ואני חדרתי אליה בחוזקה והרגשתי כמו בקילומטר האחרון בריצת מרתון עד הגמירה המיוחלת.
שכבנו מחובקים כמה דקות וקצת התנשקנו,קמילה לא תיקתקה אותי ונשארה קשובה אלי.
אחרי זמן קצר הרגשתי שמציתי את החיבוק היא גם לא אישתי שיכולה להיעלב אם אפסיק לחבק אז קמתי להתקלח,התלבשתי נפרדתי לשלום יפה והלכתי הבייתה.
בדרך החוצה שמתי לב שעל הספה מול דלת הכניסה מונחת אינומה של כלה... אני בטוח שזאת האינומה של אילנה אבל למה לעזעזל להביא אותה ולהניח אותה בכניסה לבית הזונות??? 
לסיכום-
רוסיה שנראת בוכרית בול, בהירה שמנה עם חזה בינוני.
צעירה כבת 25 ניראת נחמד-לא משהו לספר לחברה.
מיזדיינת טוב גם בדוגי וגם במיסיונרית-לא ציינתי בדיווח אבל עשתה קונטרות טובות בשתי ההתנוחות.
שקטה צייטנית,זורמת לתנוחות.
המינוס הכי גדול שלה שבמשך הזיון היא מסתכלת בך בעיניים גדולות ופתוחות-מבט של ינשוף מתעניין.
מחיר 150-דירה ג'יפה מקום לא דיסקרטי וחניה-אין.
האם אחזור-יש מצב עוד כמה חודשים.
שב"ש
נ.ב.
בגלל שקמילה עובדת עם דלת סגורה אז אתם חייבים להצטייד במספר הנייד של קמילה שזה בעצם אותו הנייד של אילנה לשעבר-
054-4428652
תבלו.
הפרופסור2013-11-08 21:54:56