כ קטיה – חדשה בהצ + אירוע טראומתי - סקס אדיר

קטיה – חדשה בהצ + אירוע טראומתי

1

פרולוג:

היי לכולם, מקווה שאתם בקו הבריאות, בע"ה. אתמול (או בעצם שלשום) יצא לי לקרוא כתבה על ראש עיריית שדרות הנכנס, אלון דוידי, שמצהיר כי "אינו מתכוון לנהל את העיר הדרומית מתוך מחאות והטחת האשמות, למרות הגירעון התקציבי החמור" – ואמרתי לעצמי – זה גבר! סוף סוף לא עוד בכיין אחד אלא מישהו שבא לעבוד...

לאות הזדהות עם העיר שנמצאת בחזית הדרום החלטתי לצאת לסיבוב סמלי ולא מחייב בדרום שלנו – דרום ת"א שבו כנראה לא נכנס ולא יוצא לא ראש עיר נכנס וגם לא היוצא - לדוגמא, עד היום לא נסלל שביל גרנוליט מכובד מרחוב ה"צ עד למדרגות התלולות ב ה"צ 38ב כאילו שאנשי הפורום אינם אזרחים מכובדים הראויים לשירות כזה ושלא לדבר על הרמת ממ"ד ותמ"א 38 בדירות החביבות עלינו בדרום – מי יודע מה יקרה איתנו ועם העובדות הנאמנות כשיפלו כאן טילים גרעיניים איראניים בשעה שאנחנו מזיינים במרץ בדוגי או מיסיונרית?

טוב, אז סיבוב ההזדהות הראשון לא העלה תוצאות מי יודע מה, עצרתי בצד ועשיתי כמה טלפונים לדירות באזור לראות אם יש חדש שיגרום לי להתעוררות כלשהי – נאדה. בלית ברירה עברתי לסיבוב שני – הפעם ליד טריבונת המסוממות בתמ"י ראיתי מישהי שלא מוכרת לי עדיין ובהחלט לא נראתה כחלק אינטגרלי מקהיליית הנרקומניות שם. לאור היובש באזור, חניתי בזריזות בצד וירדתי רגלית. ראיתי אותה יושבת על אחד הספסלים בסלומון ליד הטריבונה – כשהתקרבתי זיהיתי שכבר ראיתי אותה לפני כחודש לבושה בחצאית מיני סקסית הולכת מכיוון הכספומטים לכיוון סלמה - לא יכולתי לעצור לה אז אבל סימנתי לי אותה כפוטנציאל.

הפעם היא לבשה מכנסי גינס (חבל) אבל חולצה עם מחשוף נדיב שחשף זוג סיליקונים מבטיח ומגרה. התיישבתי לידה והתחלנו לדבר, יש לה עיניים ירוקות גדולות ומחרמנות והבעות פנים כאלה כשהיא מדברת שבא לך לדחוף לה את הזין במיידי למציצה טובה. סיפרה שגרה בחיפה והגיעה לכאן לפני כחודשיים לעבוד – שיבחתי אותה על ההחלטה ואמרתי לה שבכל עבודה צריך לגוון קצת (בפרט שזה מגוון גם לנו).

כמה? 100 – מתאים לך חדר ב VIP ? - כן. נשיקות? – אין בעיה. הולכים ל VIP לקחתי לכבודה את הסוויטה המלכותית שם – 50 ₪ - נשאלתי עם או בלי מזגן – כמובן שאמרתי עם כשבמחשבתי היה – נרצה נדליק לא נרצה נכבה. נכנסנו לחדר קפוא מקור – טוב, אמרתי נכבה את המזגן וחיפשתי את המפסק כשאני מבחין בה מצחקקת בפינת החדר – מה? מסתבר שהיא כבר מכירה היטב את כל החדרים כאן ואומרת – "יש מזגן אבל אין שליטה מתוך החדר – בגלל זה אני כבר התקררתי כאן" טוב יצאנו וביצענו כיבו מזגן ע"י מעבר לחדר ללא מזגן (שטוב שהיה) - גם סוויטה מלכותית - רק ללא מזגן – ומכיוון שרוב המלכים שמסתובבים באזור בשנים האחרונות הם מאפריקה אז כנראה שהסתדרו גם בקיץ – אני לא הייתי מרגיש כמו מלך בחדר ללא מזגן בקיץ אבל מכיוון שלא קיץ עכשיו התאים גם לי.

האקשן:

כשסוף סוף נכנסנו לחדר לאחר כל העיכובים, הייתי כבר חרמן חבל"ז – חיבקתי והצמדתי אותה אלי והתחלתי לנשק אותה בפה ובצוואר השכבתי אותה על המיטה עם בגדים והמשכתי לנשק בלהט עוד דקה או שתיים. קמנו התפשטנו: זוג עופריה מתוחים ומפוצצים בסיליקון ונראים פחות טוב מאשר היו ארוזים בתוך חולצת המחשוף אבל יש לה בטן שטוחה וגוף רזה וסקסי – התחלנו להתמזמז בעמידה כשאני חופן את ישבנה וכשהיא תופשת בין רגליה את השטרונגול שעמד כבר בעוצמה, רצתה שאשכב למציצה אבל אני השכבתי אותה נישקתי את הבטן הסקסית שלה כשבידי אני מעסה את ירכיה וישבנה ואח"כ את חזה צווארה ופיה, הלבשתי על הזין חליפת בלימה לטילים אטומים (אספקת המקום - 3 שכבות גומי עמידחיוך) והבאתי את הזין לפיה כשאני מעליה – מציצה לא משהו לא מכניסה את כולו וניסיון לבדוק עד כמה עמוק הגרון נבלמה כבר בשלב ראשון בחיוך והתנצלות שיש לי גדול מידי וזה חונק אותה. טוב עברתי למיסיונרית, החדרתי את הזין והתחלתי לזיין להנאתי – הרגשתי ממש תענוג תוך כדי נשיקות בצוואר ובפה – באיזשהו שלב היא סובבה את ראשה הצידה ועצמה עיניים ואני החלטתי שהגיע הזמן לסיים בשיא – עברתי למצב טחינה מוגבר ותוך דקה כבר פלטתי את זרעוני לתוך הגומי האטום – מתוך הכרה, שלא כמו שהובטח לאברהם - זרעי כנראה לא יהיה כחול אשר על שפת הים – וטוב שכך...

אירוע טראומתי:

לאחר הגמירה נשארתי שוכב עליה כמה דקות (אבל נזהר על הסיליקון) שבסופן הבחנתי במשהו משונה שבהתחלה לא הבנתי בדיוק מהו ואז חדר להכרתי שהבחורה לא זזה! פשוט שוכבת שם בעיניים עצומות ולא זזה – שלפתי את הזין ועדיין אין תזוזה - פגר! חשבתי אולי לקחה לפני כן חומר עודף או השד יודע מה, ואני לא אפרט עכשיו איזה תרחישים רצו לי בראש בתוך שניות בודדות כולל כתבות בעיתונות על אזרח שנתפס מזיין למוות זונה...

מתוך אינסטינקט (שנרכש כנראה מסדרות מתח זולות בטלוויזיה) קרבתי את אוזני לאפה כדי לזהות אם היא נושמת - נשארתי כך כמה שניות (האמת שבאותה סיטואציה לא הייתי מצליח לזהות אם אני בעצמי נושם) ופתאום... כאילו מישהו תקע בשופר גדול היישר לתוך אוזני - הבחורה הוציאה וואחאד נחירה, שחזיר אסטמתי עם דלקת ריאות חמורה, לא נוחר ככה – אני לא מומחה למדידת עוצמת רעש בדציבלים אבל אני רק יכול לספר שאוזני צלצלה אח"כ במשך 24 שעות - עד כדי כך שבלילה דפק על דלתי שוטר מנומס ואמר שהשכנים התלוננו שלא יכולים לישון בגלל צלצולים חזקים הבוקעים מדירתי חיוך.

בעודי עומד המום מהמעבר החד משקט מוחלט, סטייל סדנת ויפסאנה במדבר, לגלי הקול החזקים שנדחפו בהפתעה ועוצמה לתוך אוזני – הבנתי שהבחורה פשוט נרדמה! היא נרדמה כשעברתי למצב טחינה מוגברת?! זה כמו להירדם במטוס בדיוק בשניות שהוא נוחת נחיתת אונס. וכך היא שכבה שם כשכל כמה דקות עוברת ממצב של פגר למצב של נחירות אדירות שהרעידו את החדר.

נכנסתי להתקלח, גם כדי לאזן את הגוף והנפש מחדש, כשיצאתי הבחורה עדיין שוכבת כמו פגר – עמדתי והסתכלתי עליה שוכבת ערומה ככה עם גוף חבל"ז ומפלס החרמנות שלי שוב החל לעלות... חשבתי אולי על עוד סיבוב אבל כל כך ריחמתי עליה – שלא היה לי לב להעיר אותה לעוד סיבוב – הבנתי שכנראה שעדיין אין לה דירה בת"א והיא פשוט כמעט ולא ישנה – כבר נתקלתי באחת כזאת שהייתה באה לעבוד 5 ימים רצופים בלי שינה וחוזרת הביתה רק בסופשבוע. כיסיתי את מבושיה במכנסיה, התלבשתי ויצאתי תוך כדי שאני בודק שוב אם יש תזוזה – ואין. ביציאה הסברתי לברמן את המצב וביקשתי שייתן לה לישון כמה שהוא יכול גם מעבר ל 40 דקות שלקחתי את החדר...

לסיכום:

- נראית 35+

- זמינות כנראה מהבוקר עד הערב כמעט כל יום בה"צ ולאחרונה יותר בסביבת טריבונת המסוממות

- מראה חיצוני: נראית טוב, רזה, בהירה, סקסית, עיניים ירוקות גדולות - נטולת המראה האנורקטי נרקומני

- מראה פנימי – לא בדקתי – הזין שלי לא רואה בעיניים כשהוא עובד בפנים חיוך

- נשיקות: בסדר אבל לא מי יודע מה

- מציצה – לא משהו

- חזה: סיליקון – סקסי ומגרה בתוך המארז – פחות בעירום

- מחיר: 100 מ+ז ועוד 50 שח לסוויטה המלכותית (קחו בחשבון שהכול יחסי בחיים – אז מלכותית יחסית לחדרים 2-3 באותו מקום – VIP )

- וכמובן נחירות לעילא ולעילא כשופרות ראש השנה

שבת שלום לכולם,

סימבה האריה

בדרום ת"א - הכל צפוי אבל הרשות לא תמיד נתונה...
שלח תגובה

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”