תן לו להתווכח איתנו, את המתמטיקה (והנסיון) אי אפשר לנצח...
נדב, גם אם תביא בחורה ב-1000 בהט, 5 לילות בשבוע (ויהיה קשה למצוא אחת שתאהב שתישאר איתך לכל הלילה, אם כי אפשרי אבל לא יודע איך זה בהיי סיזן),
זה יוצא 5000 בהט לשבוע.
8 שבועות (חודשיים) יוצא 40 א' בהט.
חדר ב650 בהט (22$) בהחלט אפשרי למצוא ובחישוב של 550 בהט (עשיתי לך הנחה) זה יוצא 22 א' לחודשיים - וקח בחשבון שפוקט יקרה יותר.
עד כאן הגעת ל 62 א' בהט - כלומר 2000 דולר.
תוסיף טיסות (בערך 4000 ש"ח), נסיעות פנימיות (אם כי בפאטאייה הם ממש זולות), תוסיף אוכל (בין 300-500 בהט ליום*22 = 7000 בהט בגירסה המוזלת בשבילך), נסיעה חזרה לבנגקוק ומשם לפוקט ומפוקט חזור.
תוסיף 10-15 אחוז לבלת"מ (הבחורה הכוסית שבשבילה תחרוג מהתקציב, והיא תבוא לך אחת לשבוע בערך... (: )
אקיצר תשב תעשה תקציב מסודר, כי זה לא נסיעה ל-8 ימים לבולגריה...
טס לתאילנד ב8/1 כמה שאלות שיעזרו לי מאוד .
12ולגבי בחורות בחינם בפאטאייה - לפחות לגבי תאילנדיות - אל תבנה על זה,
זה לא שזה לא אפשרי, אבל זאת העבודה שלהן...
זה לא שזה לא אפשרי, אבל זאת העבודה שלהן...
13תיירות אפשרי לצוד אם אתה נמצא בחדרי מעונות באיים. קח בחשבון שזה גם לא זיון בטוח כי יש לך תחרות לא קטנה עם לא מעט בודי בילדרים אמריקאיים וקנדיים.
לגבי לצוד ישראליות בתאילנד שכח מזה יותר קל לצוד כרישים בבריכה של המלון.
5 אלף דולר לחודשיים בזבוזים כולל מלונות אפשרי אם כי יש סיכוי טוב שתצטרך להוריד את רמת המחיה בשבוע שבועיים האחרונים כשתקלוט שנעלם לך כל הכסף.
קח בחשבון שהתאילנדיות נראות מלאכיות, אפילו הזונות הכי מלוכלכות של הרחוב נראות כמו ילדות תמימות שרק רוצות לעשות לך קיצי בבולבול. הן ינסו להתקרב אליך ולהראות לך תמונות של המשפחה ילדים אבל בהזדמנות הראשונה שתהיה להן הן ידפקו לך את האייפון או את הארנק ויעלמו. יש להן קילומטרז' של שנים שצברו על גבם של אלפי תיירים.
כל שועלי הקרבות הוותיקים בתאילנד מסתובבים עם פאוצ'ים לא סתם. קנה פאוצ' ותשאיר בבית את הגורמטיםזהבתכישיטים.
אתה לא יודע איזה נוח זה מאשר כל שניה לוודא שלא דפקו לך משהו מהכיסים.
לגבי לצוד ישראליות בתאילנד שכח מזה יותר קל לצוד כרישים בבריכה של המלון.
5 אלף דולר לחודשיים בזבוזים כולל מלונות אפשרי אם כי יש סיכוי טוב שתצטרך להוריד את רמת המחיה בשבוע שבועיים האחרונים כשתקלוט שנעלם לך כל הכסף.
קח בחשבון שהתאילנדיות נראות מלאכיות, אפילו הזונות הכי מלוכלכות של הרחוב נראות כמו ילדות תמימות שרק רוצות לעשות לך קיצי בבולבול. הן ינסו להתקרב אליך ולהראות לך תמונות של המשפחה ילדים אבל בהזדמנות הראשונה שתהיה להן הן ידפקו לך את האייפון או את הארנק ויעלמו. יש להן קילומטרז' של שנים שצברו על גבם של אלפי תיירים.
כל שועלי הקרבות הוותיקים בתאילנד מסתובבים עם פאוצ'ים לא סתם. קנה פאוצ' ותשאיר בבית את הגורמטיםזהבתכישיטים.
אתה לא יודע איזה נוח זה מאשר כל שניה לוודא שלא דפקו לך משהו מהכיסים.
14מי אמר שאני רוצה 5 לילות בשבוע בחורה ב1000 באט זה המון כסף כל יום לקחת מישהי ב1000 באט . וה15 אלף לא כוללים טיסה שכבר שילמתי .אגב הלינה בקוסמוי ובקופנגן כמה יקרה יותר בערך ?
15אני לא רוצה ישראליות בתאילנד איכס .
ב על תדאג אני יכול להתחרות עם האמריקאים וקנדים .
ולמה צריך חדר מעונות באיים . לפי כל התגובות שלכם אני מבין שעדיף להשאר בארץ ולתרום את כרטיס הטיסה שלי .
תאילנדיות גנבות הכל יקר אבל מה כל הפוסטים שלכם על תאילנד סוטרים את מה שאתם רושמים פה . אני כבר לא מאמין לאפחד עדיף לראות בעניים שלי וזהו . תודה
16[QUOTE=NADAVX2X]אני לא רוצה ישראליות בתאילנד איכס .
א- זה לא שישראליות מגעילות אותי חלילה וחס, פשוט הקוד האתי שלהן תקוע בתחילת המאה ה 3 עם חוקי התלמוד
ב- לא יודע אם גילית את זה עדיין אבל חלק מהיופי שבעסקי הזנות הוא שלא צריך להתחרות עם אף אחד, אתה מקצר הליכים בוא נקרא לזה ככה.
אם אתה עדיין רציני בקשר לתרומת הכרטיס אני מוכן לשכב על הגדר ולהקריב חודשיים מהחיים שלי בשבילך.
תהנה ילד.
ב על תדאג אני יכול להתחרות עם האמריקאים וקנדים .
ולמה צריך חדר מעונות באיים . לפי כל התגובות שלכם אני מבין שעדיף להשאר בארץ ולתרום את כרטיס הטיסה שלי .
תאילנדיות גנבות הכל יקר אבל מה כל הפוסטים שלכם על תאילנד סוטרים את מה שאתם רושמים פה . אני כבר לא מאמין לאפחד עדיף לראות בעניים שלי וזהו . תודה
[/QUOTE]א- זה לא שישראליות מגעילות אותי חלילה וחס, פשוט הקוד האתי שלהן תקוע בתחילת המאה ה 3 עם חוקי התלמוד

ב- לא יודע אם גילית את זה עדיין אבל חלק מהיופי שבעסקי הזנות הוא שלא צריך להתחרות עם אף אחד, אתה מקצר הליכים בוא נקרא לזה ככה.
אם אתה עדיין רציני בקשר לתרומת הכרטיס אני מוכן לשכב על הגדר ולהקריב חודשיים מהחיים שלי בשבילך.
תהנה ילד.
17תקשיב טוב למי שהיה 50 פעם בתאילנד לא משנה מה תעשה ומה לא 80-100$ ליום הבנת??!!25 לינה 25 אוכל 25 בילויים ופה קניה שם בקטנה ו 25 לזונה.אים תשיג בעונה ב1000 באט זה רק לקצר .ללילה זה 1500-200 תלוי ברמת היופי
18עם כך אולי הסע בחודש השני לפיליפין למראת שקרה שם עכשיו אסון הסע לאנג'לס מישהו יודע כמה יעלה לי ליחיות בפיליפין חודש ? ואיזה טיסה כידיי לקחת .יש לי וויזה אני מאמין שעם אני יצא מתאילנד היא תתבטל לא נורא אני יחזור רק לטיסה חזרה לישראל
19תקח את SEAIR מבנגקוק לפיליפינים, הטיסה הכי טובה,
אתה יכול גם לבדוק לגבי CEBU, מדובר על בערך 3.15 שעות טיסה....
הם נוחתים היישר ב CLARK, כ 10 דקות מאנג'לס....
אתה יכול גם לבדוק לגבי CEBU, מדובר על בערך 3.15 שעות טיסה....
הם נוחתים היישר ב CLARK, כ 10 דקות מאנג'לס....
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...
20נדב שלא יצא שבטעות תבין שלא שווה לנסוע לתאילנד בגלל התקציב, רק תהיה מוכן למה שצפוי לך.
לעניין הפיליפינים, אמנם הפיליפיניות יפות יותר (לדעתי) מהתיאלנדיות, אבל ממה שהבנתי מכמה חבר'ה שהיו שם, אין מה להשוות את מה שהולך באנג'לס למה שהולך בפאטאייה, לא מבחינת כמותבחורות ולא מבחינת האינטנסיביות של "העניינים"...
אני לא בטוח לגבי מה שרשמו מעלי לגבי גג 100$ ליום בתאילנד, לא כי זה לא אפשרי (זה אפשרי בטח אם לא מביאים בחורה כל יום, מה שלא ברור לי איך ניתן לעשות לאור מה שהולך שם...),
אלא דווקא בגלל שאותו בחור שרשם את זה רשם שהוא היה שם מלא פעמים, ואין מה לעשות, ככל שאתה שם יותר פעמים אתה יודע איך ועל מה לחסוך ואיך לא לצאת פראייר - וזה משהו שכל מי שיגיע פעם ראשונה לא יודע.
בלי קשר, אני לא רואה מצב שתיקח בחורה ללונג טיים (יעני ללילה) בפחות מ-1500B בהיי סיזן, אלא אם זו תהיה בחורה עגלה או שהשעה תהיה 4 לפנות בוקר.
לעניין הפיליפינים, אמנם הפיליפיניות יפות יותר (לדעתי) מהתיאלנדיות, אבל ממה שהבנתי מכמה חבר'ה שהיו שם, אין מה להשוות את מה שהולך באנג'לס למה שהולך בפאטאייה, לא מבחינת כמותבחורות ולא מבחינת האינטנסיביות של "העניינים"...
אני לא בטוח לגבי מה שרשמו מעלי לגבי גג 100$ ליום בתאילנד, לא כי זה לא אפשרי (זה אפשרי בטח אם לא מביאים בחורה כל יום, מה שלא ברור לי איך ניתן לעשות לאור מה שהולך שם...),
אלא דווקא בגלל שאותו בחור שרשם את זה רשם שהוא היה שם מלא פעמים, ואין מה לעשות, ככל שאתה שם יותר פעמים אתה יודע איך ועל מה לחסוך ואיך לא לצאת פראייר - וזה משהו שכל מי שיגיע פעם ראשונה לא יודע.
בלי קשר, אני לא רואה מצב שתיקח בחורה ללונג טיים (יעני ללילה) בפחות מ-1500B בהיי סיזן, אלא אם זו תהיה בחורה עגלה או שהשעה תהיה 4 לפנות בוקר.