כ זונות רחוב ביבנה / גדרה / אשדוד - דף 5 - סקס אדיר

זונות רחוב ביבנה / גדרה / אשדוד

43
שתיהן נמצאות באותן שעות ועוזבות סביב ארבע וחצי אחה"צ.
שתיהן נותנות שירות טוב, מרינה הרוסיה יותר סבלנית, וטוענת שהשמועות על מחלה הופצו ע"י ציפי המתחרה שלה כי היא (ציפי) החליטה להפסיק למצוץ בלי קונדום בגלל החבר שלה שיצא מהכלא...
יש אקשן :)
אני מזיין משמע אני קיים

44
אתמול הייתי באזור אשדוד/ראשון והחלטתי לקפוץ לבדוק מה קורה באמת בכביש 42 ליד יבנה שכל כך הרבה סופר עליו.
בסביבות שעה שתיים וחצי הגעתי לאזור מכוון הדרום לפני מקורות הבחנתי בצד חונה ג׳יפ יונדאי שחורה. פניתי חניתי ליד האוטו באוטו ישבה בחורה ישראלית שחומה עם חזה גדול שמנמונת בסביבות גיל 44-50. הלכתי על זיון עם מציצה 150שח.
המציצה לא מקונדמת נחמד בסולם 1-10 נותן 7 שזה לא רע בכלל. מיד אחרי מציצה הלבישה לי גומי ופימפמתי אותה כמה דקות במסיונרית לא רע יחסית לבחורה שכבר לא כל כך צעירה. על זיון אתן ציון 6 כי באוטו זה אף פעם לא אותה חוויה כמו במיטה.
למרות המראה כבר לא כל כך צעירה ושמנמונת עדיין הייתי חוזר אליה עוד פעם ואולי לא..yosi2013-06-24 06:27:48
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

46
הזדמנתי לעבור באזור שעת צהריים. פניתי שמאלה ופגשתי בציפי. אני לא פייטן אז אדווח בקצרה. סגרנו על מציצה מקונדמת תמורת 50 ש״ח. יודעת את העבודה. לאחר הגמירה המיוחלת נשארתי חרמן. סגרנו על זיון אנאלי ביקשה מאה חמישים ולא התלהבה במיוחד. ניסתה להפנות לחברתה הרוסייה בסוף סגרנו על מאה ש״ח נוספים. חרמון נוסף מצידה, מיסיונרית והופ לאחור עד אשר גמרתי בחור. השארתי טיפ עשרים סה״כ מחיר סביר. השארתי טיפ עשרים

48
יום שישי בבוקר (9:15 בערך) בדרך לאשדוד נסעתי בכביש 42 וללא תכנון מוקדם מצאתי את עצמי פונה שמאלה למקורות בכדי לפגוש את ציפי לפורקן מהיר
ציפי כמו תמיד לא אכזבה ותמורת 50 שח הורידה את המיני+ התחתון, חשפה שדיים והתחילה במציצות עמוקות פלוס עיסוי& ליקוק ביצים, כמובן שנתנה להחדיר אצבעות

לאחר כ 7 דקות התרוקנות בפיה וייאלה לאשדוד,

יום טוב

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”