כ בבקשה למחוק!!!!!!!!!! - דף 305 - סקס אדיר

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3042
הייתי עכשיו אצל שרון לפינוק של שבת:)
קיבלתי אותי מחורמן אש מתמיד לא יודע מה יש לי בסוף שבוע תמיד מחורמן!:)...

ראיתי אותה בדלת היא סגרה את הדלת ואני פשוט התנפלתי עליה על השדיים שלי נתתי שתי נשיקות ימין ושמאל ואז בא הרוטינה הקבועה לשלם ן והופ להתקלח אחרי זה הכנתי הפתעה לשרון הפתעה קטנה כמובן שאני שאלתי אותה! קודם והיא אמרה שאין לה בעיות ניסיתי היום את r3 והיה די טוב חייב להגיד לא יודע איזה קונדום היא משתמשת אבל הוא יותר נח לי אני יותר מרגיש בפנים בתוך הכוס!
כמובן לוקח לי זמן לגמור אצלי כי אני מתעייף:)...
כמובן גמרתי בדוגי!

תודה רבה לך שרוני על זיון מעלף:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3044
אין אני חייב להגיב על הפוסט הדבילי הזה ....

הדיבור שלך = ממש לא מחרמן מבטא רוסי + דיבור עברי = קופאית בת 70 ממש לא מושך
כל הזיונים שלך בסרטונים וכל מציצות שלך גם לא מגרים רואים שאת טכנית לחלוטין כאילו איבדת רוח חיים את צריכה ללמוד מה זה
סקס אמיתי חושני
אני לא אפול לבור כמו שאחרים שפקדו אותך אחרי שהביצים שלהם התמלאו כי הם סתם היו חרמנים לי יש עיניים אני מבדיל בין חוויה של פעם בחיים לבן אדם שפותח רגליים רק כי אומרים לו ולא ממש אוהב את מה שהוא עושה
לנושא לא אפקוד אותך
ואני ממליץ לך להתנזר תקופה אולי זה יחזיר לך משהו ממה שאין לך.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3045
[QUOTE=spankV]אין אני חייב להגיב על הפוסט הדבילי הזה ....

הדיבור שלך = ממש לא מחרמן מבטא רוסי + דיבור עברי = קופאית בת 70 ממש לא מושך
כל הזיונים שלך בסרטונים וכל מציצות שלך גם לא מגרים רואים שאת טכנית לחלוטין כאילו איבדת רוח חיים את צריכה ללמוד מה זה
סקס אמיתי חושני
אני לא אפול לבור כמו שאחרים שפקדו אותך אחרי שהביצים שלהם התמלאו כי הם סתם היו חרמנים לי יש עיניים אני מבדיל בין חוויה של פעם בחיים לבן אדם שפותח רגליים רק כי אומרים לו ולא ממש אוהב את מה שהוא עושה
לנושא לא אפקוד אותך
ואני ממליץ לך להתנזר תקופה אולי זה יחזיר לך משהו ממה שאין לך.
[/QUOTE]
אתה צודק אל תלך
אבל אם לא היית מת לללכת אליה לא היית מגיב
תשאיר לאחרים את שרון
הייתי חייב להגיב
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3049
אני שם לב שאני מדווח דיווח רצוף על שרון
הייתי חייב כי היום הודעתי לשרון לפני שבאתי בדיוק מה אני רוצה כמו לתת מתכון לטבח ולהגיד לו מעכשיו אתה אחראי על הביצוע ושייצא טעים וזה מה שיצא טעים מאוד
אני חייב להשתמש במילה מיקצוענית למרות שאני לא כל כך אוהב לשייך אותה לשרון.
אבל היא פשוט תותחית
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

בבקשה למחוק!!!!!!!!!!

3050
[QUOTE=שרון מתל-אביב]חברים קבלו סרטון חדש שלי חיוך גדול משהו פסיכי אצבע למעלהצחוקצחוקצחוקצחוק

[FLASH WIDTH=600 HEIGHT=380]http://flix.tapuz.co.il/v/flash/player/embed/embed_v30.05.11.swf?url=v%2fHandlers%2fXmlForEmbed.ashx%7bq%7dmediaId%3d4329285%7ba%7dplayerOptions%3d0%7c0%7cblack%7clarge%7c0%26ref%3d[/FLASH]
[/QUOTE]
שרון תשקלי לאמץ את העניין צחוק
[TUBE]QNT0DVDfkm8[/TUBE]

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”