וואו איזה דיווח כל הכבוד ממש מתאר את החוויה הכי עמוקה שיש
שאפו גדול
יוליה מבת ים!!!תאגיד נוסף!!!!
2הן עלו בשכר!
חוצפה!!!
אבל דיווח מחרמן!
בטח בעוד כמה ימים נשמע מקישי! שהיה שם:)
3דיווח מעולה
אני אישית שומר על הביצים שלי עד להורדת מחירים
שמח שנהנית מקווה שקיש יעמוד במילתו.
4מצטרף להמלצה. אני אקצר בדברים כי החוויה שלי לדומה לזו של המדווח, ראשית תמיד התיאום עם התאגיד הוא פשוט וידידותי. הפעם לראשונה הייתה קורלציה בין התמונה למראה של הבחורה, היא נראית בהחלט טוב למרות שהחזה מעט מבאס. הבחורה נמצאת בדירה די חירבה, אבל זה לא באמת פוגע בחוויה.
המציצה שלה היא מאוד אגרסיבית, וסוף סוף מישהי מהתאגיד ליקקה את הביצים. אני אישית לא אוהב להתנשק, אבל היא נותנת את הרושם של אדם שלא יתנגד להתכרבל ולאקט שהוא יותר מתחום הGFE. הזיון הוא די סבבה, אני בעיקר נהנה מתנוחת הדוגי ולבחורה יש תחת מרהיב. בסך הכל הייתי אומר שחוץ מהחזה (אני איש של ציצים), הזיון הוא טוב. לא מצוין אבל בהחלט טוב, ולבסוף הבחורה די חביבה (למרות שאינני גם חובב שיחות). אגב אם למשהו זה משנה היא נותנת קונטרות טובות, וזזה עם הגוף מה שנותן תחושה מצוינת בזמן החדירה.
בגדול הייתי מגדיר את החוויה כטובה וודאי חיובית. למרות זאת גם החוויה עם אנג'לה הייתה זהה, והמחיר היה נמוך יותר. לצערי המחירים בשוק הזונות האיכותיות הוא גבוה במיוחד, לכן אצטרך להנמיך את כמות הביקורים. ברמת מחירי ה-500 לטעמי היא אחד מהזיונים היותר טובים שהיו לי, למרות זאת אני לא בטוח גם שהיא שווה את המחיר. אולי עדיף לחפש סקס בחול..
6מצטרף להמלצות, כוסית ברמה למרות הציצים.
לא זוכר שיש לה קעקוע על הצוואר.
לא זוכר שיש לה קעקוע על הצוואר.
7לאחר הפוגה ארוכה מאוד של ביקורים אצל הבנות , שבה את ליבי הדיווח על יוליה
תיאום עם הפקידה כיוון לאחת הפניות של בלפור {קרוב להרצל} .
אכן דירה מרווחת וישנה .
התקשורת עם יוליה באנגלית בלבד
ליוליה יש גוף מדהים{במיוחד הישבן המושלם} ציצי קטנים כמו שאני אוהב התחילה עם ליקוקי גוף ומשם רמינג משגע.
גמירה ראשונה מנוחה קצרה ומעבר לדוגי.{מחזה מדהים}
45 דקות הייתי בחוץ {ביוזמתי}
לסיכום –קצת יקר אבל לממעיטים בביקורים אצל בנות זה סכום ששווה להשקיע
תיאום עם הפקידה כיוון לאחת הפניות של בלפור {קרוב להרצל} .
אכן דירה מרווחת וישנה .
התקשורת עם יוליה באנגלית בלבד
ליוליה יש גוף מדהים{במיוחד הישבן המושלם} ציצי קטנים כמו שאני אוהב התחילה עם ליקוקי גוף ומשם רמינג משגע.
גמירה ראשונה מנוחה קצרה ומעבר לדוגי.{מחזה מדהים}
45 דקות הייתי בחוץ {ביוזמתי}
לסיכום –קצת יקר אבל לממעיטים בביקורים אצל בנות זה סכום ששווה להשקיע
8תכננתי ללכת אל אינה אתמול- פטיש לג'נג'יות-אבל אז קראתי את זה : http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=29420&PID=232954#232954תודות לפורום שמצדיק אתעצמו כל פעם מחדש, החלטתי ללכת ליוליה.
ממומלצת בחום:
גוף- בדיוק הטעם שלי ( למעט החזה שקצת קטן)- אפילו הקעקוע בחלק התחתון של הגב ( התמונות אמיתיות)
פנים- נאה , לא יותר, אבל מאוד מסבירת פנים- חיכנית
ביצועים- היא לא מהמקצועיות האלה שממלאות את עמודי הפורום, אבל מבחינתי זה מה שעושה אותה אמיתית. היא מזכירה לי בחורה צעירה בלי הרבה ניסיון, שאתה צריך ללמד אותה. למעט המציצה- את זה מישהו לימד אותה או שהיא עושה את זה מגיל צעיר מאוד.
שפה- מתקשרת לא רע באנגלית.
חיסרון- הג'ל שהיא שמה בכמויות..גרם לחוסר תחושה בחדירה.
זמן- שעה בדיוק מהרגע שנכנסתי לבנין עד הרגע שיצאתי.
עלות- 400 ש"ח
הערך המוסף: אמרתי לה בהתחלה שאני רוצה פעמים, אמרה לי ברור. הפעם השניה הלכה קשה, בגלל הג'ל הזה. אז אמרתי לה..גמרתי.
בדקה את הקונדום...אמרה לי לא גמרת. עכשיו תקשיבו לזה...היא הכריחה אותי להמשיך עד שהצלחתי לגמור.
כזה עוד לא היה לי
9איזה כיף של תיאורים! אחרי הבאסה שהיתה לי עם אינה הג'ינג'ית שלא מאפשרת לרדת לה, לא נשיקות ולא גמירה שניה , חייב להגיע לחוויה מתקנת. יוליה באמת נשמעת כ"מתקנת מקצועית". אשתדל לקבוע בימים הקרובים ולעדכן..
10שלום לכולם,
דיווח ראשון שלי...
אני לא מרבה ללכת ולכן הרבה דיווחים לא יהיו אבל לכשיהיו אני בחלט אתרום לפורום המדהים הזה..
אז פגשתי את הגברת ביום חמישי האחרון. התקשרתי לפקידה אמרתי לה שאני באיזור ומעוניין להיפגש איתה עכשיו.. ואכן 10 ד אחרי הייתי אצל הבחורה. מבחינת דיסקרטיות אגיד רק שממש מקפידים על הנושא גם בכניסה וגם ביציאה (הייתי צריך לחכות 2 ד' לפני שיצאתי רק כי היה אור במדרגות...)
הבחורה נראית מעולה גוף רזה שדים יחסית קטנים עם פטמות שמהר מאוד הופכות לזקורות וגדולות (אהבתי הגדולה..)רגלים ארוכות ויפות עור חלק ונעים מאוד למגע. הציעה לשתות סירבתי כסף החליף ידיים (400) וישר למקלחת.. לבנתיים היא הדליקה נרות בחדר (בערך 20 כאלה..) וחיכתה לי עם חלוק במיטה.
התחילה בנישוקים עדינים בכל הגוף מלמעלה עד אליו. מציצה חשופה נעימה ועדינה שעושה את העבודה.. כמה ד' והפכתי אותה לטיפול שלי.. הבחורה מריחה פשוט מדהים נקייה בטירוף. ירדתי לה מעט לא הגיבה ולכן מהר מאוד עזבתי את האיזור.. חזרה למצוץ והלבישה גומי.. שאלה איזה תנוחה ולתשובתי עלתה עליו לרכיבה.. עברנו לדוגי ומשם לגמירה המיוחלת... שאלה אם אני רוצה מסאג אמרתי כן דקה וחצי מסאג ונגמר.. סיגריה הביאה שתיה ואמרה שיש לנו עוד 15 ד' אם אני רוצה וחושב שאגמור.. כמובן שאמרתי כן התחילה שוב המציצה חשופה כאשר אני עומד על יד המיטה והידיים על הראש שלה מזיז לה את הראש בעדינות.. בשלב מסויים אמרה שזה מפריע לה וגרמה לו ליפול ולי לעצור את החגיגה ולהגיד לה תודה..
התקשורת לא משהו אנגלית עילגת ותמיד נתנה הרגשה של עושה בכוח ולא מפנקת.. נראה כאילו הבחורה מתה לעוף משם.
לסיכום: לא אחזור! הבחורה צריכה הפעלה ולא נותנת הרגשה טובה..
מתאים למי שיודע מה הוא רוצה ויודע לדרוש ולהפעיל את הגברת..
מקווה שעזרתי..
דיווח ראשון שלי...
אני לא מרבה ללכת ולכן הרבה דיווחים לא יהיו אבל לכשיהיו אני בחלט אתרום לפורום המדהים הזה..
אז פגשתי את הגברת ביום חמישי האחרון. התקשרתי לפקידה אמרתי לה שאני באיזור ומעוניין להיפגש איתה עכשיו.. ואכן 10 ד אחרי הייתי אצל הבחורה. מבחינת דיסקרטיות אגיד רק שממש מקפידים על הנושא גם בכניסה וגם ביציאה (הייתי צריך לחכות 2 ד' לפני שיצאתי רק כי היה אור במדרגות...)
הבחורה נראית מעולה גוף רזה שדים יחסית קטנים עם פטמות שמהר מאוד הופכות לזקורות וגדולות (אהבתי הגדולה..)רגלים ארוכות ויפות עור חלק ונעים מאוד למגע. הציעה לשתות סירבתי כסף החליף ידיים (400) וישר למקלחת.. לבנתיים היא הדליקה נרות בחדר (בערך 20 כאלה..) וחיכתה לי עם חלוק במיטה.
התחילה בנישוקים עדינים בכל הגוף מלמעלה עד אליו. מציצה חשופה נעימה ועדינה שעושה את העבודה.. כמה ד' והפכתי אותה לטיפול שלי.. הבחורה מריחה פשוט מדהים נקייה בטירוף. ירדתי לה מעט לא הגיבה ולכן מהר מאוד עזבתי את האיזור.. חזרה למצוץ והלבישה גומי.. שאלה איזה תנוחה ולתשובתי עלתה עליו לרכיבה.. עברנו לדוגי ומשם לגמירה המיוחלת... שאלה אם אני רוצה מסאג אמרתי כן דקה וחצי מסאג ונגמר.. סיגריה הביאה שתיה ואמרה שיש לנו עוד 15 ד' אם אני רוצה וחושב שאגמור.. כמובן שאמרתי כן התחילה שוב המציצה חשופה כאשר אני עומד על יד המיטה והידיים על הראש שלה מזיז לה את הראש בעדינות.. בשלב מסויים אמרה שזה מפריע לה וגרמה לו ליפול ולי לעצור את החגיגה ולהגיד לה תודה..
התקשורת לא משהו אנגלית עילגת ותמיד נתנה הרגשה של עושה בכוח ולא מפנקת.. נראה כאילו הבחורה מתה לעוף משם.
לסיכום: לא אחזור! הבחורה צריכה הפעלה ולא נותנת הרגשה טובה..
מתאים למי שיודע מה הוא רוצה ויודע לדרוש ולהפעיל את הגברת..
מקווה שעזרתי..