כ גלית מעסה מבוגרת - סקס אדיר

גלית מעסה מבוגרת

1
משום מה הייתי בטוח שכתבו עליה, מפרסמת ביד 2, נייד שלה [בפרטי, בגוגל נמצאו תוצאות שמפנות למועדון לילה/דיסקוטק לילדים, אי אפשר לפרסם]
מבוגרת סביבות 60, אשה מאוד נחמדה.
עושה עיסוי מצויין, לי מאוד חשוב רמת העיסוי. יש הרפייה בסוף, לא ממש אוהבת לעשות זאת לפי תחושתי.
בכל מקרה, היה לי עיסוי מעולה וגם הפורקן היה חזק מאוד כי הייתי מאוד חרמן מהעיסוי שהפך אותי לרגוע ביותר .

UMA2013-11-17 06:16:20
השמן - אוהב מסאג'ים, מכיר את הפורום מתקופת YAHOO ויוניקורן האגדי.

גלית מעסה מבוגרת

3
אני חושב שהייתי אצלה גם בבית וגם במכון,לפני 5 שנים היא עבדה במכון בחובבי ציון 29 או 31 בקומת פרטר.

היא גרה בראשון לציון ליד שיכון המזרח בביניין גבוה 7-8 קומות?
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

גלית מעסה מבוגרת

5
יכול להיות שהיא עברה כתובת...
אני זוכר שהייתה גרה בראשון לציון הייתי עושה עליה חיפוש לפי מספר בגוגל והיה יוצא לי דיסקוטק ניוטון ברחוב סחרוב ראשון לציון.
היא די רזה שיער שחור עור בהיר רוסיה ממוצעת כ 1.70 גובה אפילו טיפה יותר.
ואני זוכר שבאמת הרפיה לא חביבה עליה.הכי רחוק שהיגעתי איתה זה למשש את שיערות הערווה של בכוס.

גלית מעסה מבוגרת

6
זה הנייד שלה... 052-3648586

זה לינק למודעה שלה ביד 2.

yad2.co.il/Alternative/Alternative.php?AreaID=1&MystiqueTopCatID=&MystiqueCatID=&fromPrice=&untilPrice=&Info=&Page=4

גלית מעסה מבוגרת

8
[QUOTE=משוגע לעיסוי]רזה בבנין חדש גרה [/QUOTE]

מוחא כפייה אתה איש גדול... גם אמין גם דוגם וגם מדווח.מדווח מוזר אבל למרות הכול אני מאוד מעריך אותך... אצבע למעלה

הייתי אצלה היום... היה מעפן לא מומלצת בכלל-יותר מאוחר אני ארשום דיווח.

אצה לי הדרך.

שב"ש

גלית מעסה מבוגרת

9
אוקיי אז ביקרתי את האישה בפוסט כאן היום משום מה הסתקרנתי ממש
וגם הקרבה שלה לאיפה שאני גר (מרחק הליכה) שיחקו תפקיד
כמו שרובכם אמרתם העניין של ההרפיה פחות הקטע השלה אבל אין מה לעשות כשקובעים אז קובעים =]
תראו היא מבוגרת היא לא מורידה את הבגדים אבל היא בנאדם מאוד נעים לא מלחיץ מדברת צוחקת
מציעה לשתות מים תה קפה עושה מסאג׳ סבבה לגמריי הקיר שלה מלא בתעודות
או שהן אמיתיות או שלא זה לא משנה כלכך היא משקיעה ובסוף מפנקת בשחרור שסבבה דווקא כשחבריקו השפריץ
ישר אמרה בצחקוק רוסי שכזה ״אויי איך אני לא אוהבת לראות את זה יוצא״
שורה תחתונה היה סבבה
45 דק לא דקה פחות 150 ש״ח לא הייתי צריך להיות בבקרה על השעה מחשש של תיקתוק או משהו
היא מפנה ליד אליהו אבל היא גרה בעצם ליד גן התקווה כדי ״לייפות״ את האיזורים המגורים אני חושב שאין צורך
אבל לפי מה שהבנתי ממנה יש אנשים מפחדים ללכת לשם.. אני לא רואה סיבה אבל בסדר לא משנה לי כל כך

גלית מעסה מבוגרת

10
אז כמו שאמרתי היה די נורא...
הגעתי לדירה שלה בשכונת התיקווה מול הביניין החדש יחסית יש מגרש חול אז אין בעית חניה למי שבא עם אוטו רק שיפעיל וויז על רחוב בועז והכול טוב... צחוק
פתחה לי את הדלת עלמת חן בת 60+ פנים נאות נמוכה ורזה סוג של גמדה גדולה,עם זוג עופרים שלא צלחו את מרכז כושר הכבידה של כדור הארץ.
התחילה בעיסוי מעפן מעפן מעפן ויש עוד הרבה מעפנים על הדרך אבל אני לא רוצה לשעמם אתכם.
התעודות על הקיר מאוד מרשימות בפועל זה נראה כאילו היא רכשה אותם בבית דפוס.אני לא מבין ממה בדיוק נהנת מר נפיחה ירוקה...
הייתי ממליץ לך ללכת לרויטל אז אולי תבין מהו עיסוי אמיתי (נייד בפרטי).
אחרי עיסוי משעמם כמו נסיעה לאילת דרך מיצפה הסתובבתי וגלית התחילה במלאכת הקודש... הבעיה שניראה שמדובר בבחורה אטאיסטית שלא מאמינה בכלום... היא והרפייה זה שני עולמות מנוגדים לחלוטין.
אחרי 5 דקות היא התעייפה,שאלתי לגבי בודי או זיון? נענתי בשלילה.
אז מה נישאר לי לעשות חוץ מלהתלבש להגיד יפה שלום ובייי...

לסיכום-

מחיר- 150 זול
מקלחת-אין
חניה-יש ממול
מראה-בת 60 רזה עם חזה נופל.
עיסוי-סתמי בנאלי שבלוני אנאמי ועוד הרבה מילים שנגמרות באות י'
הרפיה-אין דברים כאלה... כאילו הייתי עם ילדת אקי"ם.

האם אחזור??? בחלום בלילה.

שב"ש

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”