כרגע המקום היחיד ששומר על הרמה שלו זה הלנטה ספא. שם יש את מיה שעושה מסז ובודי מסז טוב עם טלק.
חבל שזה רק חצי שעה ל200 שקל.
דיווחים רציניים
12[QUOTE=כוסמין]יש את נטלי מבת ים שעושה אחלה עיסוי
אומנם לא מתפשטת אבל יש הרפיה
[/QUOTE]
מנצל את הזכרת הנושא כדי לשאול (בשרשור עליה לא קבלתי תשובה) האם אכן יש אפשרות שהיא תבצע את כל העיסוי בעזרת כפות רגליה.
דיווחים רציניים
13אנצל את השרשור לדיווח (אבל לא המלצה) נטלי מחולון (באזור ככר השלושה נדמה לי) מאוד מבוגרת (מעל 60). מפרסמת ביד 2.
הפעם הראשונה (והאחרונה) שהייתי אצלה היתה לפני מספר שנים.
מעניקה עיסוי מאוד חובבני. לאחר מכן מתפשטת נשארת עם תחתון ועולה עליך.
תסכים לעשות פרוסטה למי שיבקש (עושה את זה די בסדר)
רק לחובבי זקנות
מפרסמת ביד 2.
03-5057615
דיווחים רציניים
14מצטרף לדעה על ליזה מהרצליה, אכן עושה עיסויי טוב ויש לה גם גוף שווה.
יש גולדי את מראשון לציון ,יש עליה פה שרשור, בודי מסאג כולל עיסויי טנטרי (כך לפחות היא מציגה את הטיפול שלה) עלות יקרה לי הספיק ביקור אחד, אחלה עיסויי אבל לא מצדיק את המחיר לטעמי..
דיווחים רציניים
15[QUOTE=lover1982]כוסמין, אני חייב לשאול אותך שאלה, ובלי קשר תקח הכל באווירה טובה. מדוע אתה הולך למישהי שלא מתפשטת? הרי מה ההגדרה של בודי מסאז? לעשות מסאז כולל הבודי בעירום אחרת זה סתם מסאז. לא מבין מה הטעם ללכת למקומות כאלה, אם אתה הולך למישהי שלא מתפשטת לך כבר למישהי ממש מקצועית שעושה רק מסאז.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
אני לוקח באוירה טובה
לנטלי מבת ים הייתי ממשיך ללכת גם אם לא היתה עושה הרפיה
אני מקיים אורח חיים ספורטיבי למרות גילי הלא צעיר וזקוק לעיסוי טוב
ונהנה מהאופציה של הרפיה
לפעמים אני גם הולך לנורית מחדר הכושר ומודיע לה שאני זקוק ראשית לעיסוי למרות שמבחינתה רק לשחק עם הדרדס
גם לליזה הייתי הולך בעבר ונהנה מהעיסוי
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
דיווחים רציניים
16אני הייתי אצל ליזה מהרצליה פעם ראשונה לפני שבוע כך שאני לא יכול להשוות לעבר.
בסה"כ נראית סביר והיתה מאוד נחמדה.
מסאז' טוב והרפיה מצוינת וייחודית.
דיווחים רציניים
17עקב מצוקת מזומנים אני כבר לא פוקד כמעט בכלל נערות עובדות. מה שכן, אם כבר אני הולך למישהי אז זו כמעט תמיד מריאנה מפואבלו. לפעמים אני הולך לרעות בשדות זרים ותמיד תמיד תמיד חוזר אליה. 10 מכל הבחינות, עיסוי טוב, ניהול זמן, רימינג, מקלחת לפני ואחרי ועוד ועוד. לא נתקלתי עדיין באף אחת בתחום עם שירות כמו שלה.
** מצטער אם אני יוצא יחצני בדיווח, זה לא אני, זה שאר בנות ישראל :(
לא קל לתפוס אותה, במיוחד לא לחדשים אני מניח. שווה את זה אבל
** מצטער אם אני יוצא יחצני בדיווח, זה לא אני, זה שאר בנות ישראל :(
לא קל לתפוס אותה, במיוחד לא לחדשים אני מניח. שווה את זה אבל
מה ההבדל בין זונה לשרמוטה? זונה מזדיינת עם כולם, שרמוטה מזדיינת עם כולם חוץ ממך
דיווחים רציניים
19oran קודם כל יובל היא פחות מגיל ה 30 וליזה בת 38 עם גוף שלא מבייש נערה בת 18. בנוסף אתה יכול לרשום בחורות בגילאים צעירים יותר במקום להעיר הערה.