כ דיווחים רציניים - דף 3 - סקס אדיר

דיווחים רציניים

22
מה לעשות שכמעט כל הצעירות בשוק הגיעו מהחלק המיני. רובן לא יודעות מה זה עיסוי טוב. אין כמעט צעירות מתאימות לענין הזה.
אצל המבוגרות, יש כאלה בעיקר ממוצא רוסי שלמדו או עשו עיסוי. בעיסוי נטו הפרנסה נמוכה מאוד, אלא אם את פגז. קופת חולים משלמת למעסה סכום מצחיק של 30-40 ש"ח לעיסוי.
אז חלק מהן, כוללות גם בודי/מין/עירום כדי להגדיל פרנסה. מאלה חלק קטן אוהבות סקס או לפחות נוח להן עם עירום והגוף שלהן.
מסקנה: ההיצע הוא בעיקר אצל אלה שהן מעל 35-40.
אצלן, בגלל הגיל המבוגר, המחיר הוא פחות או יותר סביר. 150-250 ש"ח.
הבעיה : השחיקה והעייפות גדולה יותר בגלל הגיל. מנסיון אישי כדאי לבוא למבוגרות בשעות הבוקר-צהריים.

דיווחים רציניים

24
LOVER ההתנצלות מתקבלת :)

נכון שהצעירות לא יודעות מסז. אבל יש דוגמאות טובות בעבר לבנות צעירות וכוסיות שהיו עושות מסז טוב כמו נוי ובר מקוסומוי. והכוסית שהייתה בוילה ספא בפתח תקווה.
נכון שזה מסז אבל בא לי לגעת בגוף טוב בזמן המסז. גוף חלק של בחורה צעירה. ולא איזה סבתא.
אם הייתי רוצה מסז אמיתי הייתי הולך לקופת חולים. אבל כל הקטע שזה אמור להיות אירוטי ..

דיווחים רציניים

25
הבעיה שלי בעיקר עם מקומות של מסאז זה היחס המזלזל לזמן, והמסאז העלוב. אתה משלם פאקינג 200 שקל, ומה מקבל בתמורה? מישהי שמעבירה עליך ליטוף ואחרי מקסימום 10 דקות אומרת לך תסתובב, ואז אולי 5 דקות עושה משהו שיגרום לך לגמור. מה עם לפחות ה 20 שנותרו?
פעם אני זוכר שהיה בזבוטינסקי 101, ואני מדבר על לפני 8 שנים, מקום שבכל משמרת היו 3 בחורות, רובן רוסיות, פצצות וצעירות שב 250 שקל היית עושה איתן סקס פעמיים ובהפסקה בין לבין עוד היית יושב איתן בכיף ומשוחח ואפילו מפנקות אותך במסאז, והכל בכמעט שעה. היום ב 250 שקל אתה מתפלל לקבל יחס!
אני שוב פעם מציין היום שווה ללכת למישהי פרטית או שעובדת במכון שבמהלך היום רק אחת עובדת, ככה לפחות אתה יודע שלא תתערבב בין אנשים, למרות שהייתי בלא מעט מקומות שבחורה אחת מקבלת במשמרת, ואז אתה מחכה עשר דקות בחוץ, נכנס ל15 דקות וזהו. יצאת במינוס 250 שקל וזהו.

lover19822013-11-18 14:07:15

דיווחים רציניים

28
[QUOTE=מ-ציצי]יש את דניאל חתולית מהקריות בחורה יפה שעושה גם מסג מקצועי גם בודי מדהים וגם ‏GFE‏ ברמה גבוהה חפש את השרשור. [/QUOTE]
ממש לקחת לי את המילים...
כל מי שרוצה בחורה שיודעת לעסות במגוון טכניקות והיא גם צעירה (אמצע שנות ה-20) ומתוקה - זו דניאל מהקריות.
את יובל טרם פגשתי אבל היא על הכוונת שלי זמן רב בגלל שהזמינות שלה נמוכה.
יחס גורר יחס

דיווחים רציניים

29
היי lover1982

מסכים איתך במאה אחוז על כל ההערות שרשמת ולצערי גם הטובות נשחקות תוך שנתיים שלוש והופכות להיות סתמיות..
לדעתי עיסוי טוב עם שילוב אירוטי ניתן למצוא במחיר סביר (250) אצל בטינה שמקבלת באופן פרטי..גם סנדרה מספא גלריה היתה סבבה בהתחלה ופעם אחרונה שהייתי איתה פתאום ביקשה 100 ש"ח תוספת על האפשרות לרדת לה, משהו שנתנה לי בעבר במחיר הרגיל כי סתם נהנתה....ברגע שהדרישה למישהי עולה השירות יורד והמחיר עולה..כמו כל ספק שירות בישראל לצערי...
אצל מרינה מראשון עדיין לא הזדמן לי להיות כי היא תמיד מלאה והאמת קצת חסרת סבלנות בטלפון..
אני מזיין משמע אני קיים

דיווחים רציניים

30
אדון קצף יקר כל הכבוד על הדיווחים השוטפים שלך, אני לא עומד בקצב שלך אבל משתדל לקרוא את הדיווחים הארוכים כי נראה לי שאנחנו על אותו קו רק אני לא מבין איך אתה מספיק להיות בכל התחנות.. כמובן שאחרי דיווח שלך אני מרגיש מיותר
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”