אז הייתי אצל מירית היום.
נתחיל מהסוף היה מצוין.
ולפרטים, כבר בטלפון הייתה מאוד נעימה ולא מלחיצה. הסבירה בסבלנות על איך להגיע ואיפה לחנות. המקום עצמו בדרום ת"א בנין קצת מוזנח אבל הדירה עצמה נראית בסדר.
פתחה את הדלת בקומבניזון שחור ללא כלום תחתיו. היא גבוהה כמטר שמונים ופחות מלאה משנראה בתמונה. מירית לא צעירה אני מניח משהו באמצע שנות השלושים אבל עדיין נראית בסדר גמור בפנים והגוף יפה ומגרה למרות שרואים שפעם הייתה שמנה יותר והורידה משקל. כלומר אל תצפו לבטן שטוחה...
גם לאחר שנכנסתי לחדר האווירה נשארה נינוחה ונעימה ללא הלחץ שיש לפעמים אצל קוקסיות. הסברתי שאני רוצה גם חדירה שלה אלי וגם להפך. אמרה שאין בעיה. שאלתי על גמירה אמרה שאפשרי ולא הזכירה תוספת. כאן המקום להעיר שכשאני בלחץ העברית שלי נדפקת ואני מדבר בערבוב אנגלית ועברית וממש חסר בטחון. בשונה מבנות אחרות מירית לא ניצלה את חוסר הביטחון שלי וזרמה בהמשך בדיוק כמובטח. שלוש מאות החליפו ידיים, בגדים הוסרו והופ התחילה במציצה לא מקונדמת עמוקה טובה וסופר מגרה. נשיקות בפה בצוואר וכאלה. בלי לחץ שלה כשהייתי מוכן ביקשתי לעבור לפרק הבא. התחילה בריימינג משגע ועמוק כדי להכין לי את החור תוך כדי עיסוי נעים של הזין שעצרתי כל פעם כדי לא לגמור. שוב לפי בקשתי המשיכה לחדירה. נכנסה בעדינות לאט לאט ואחר כך פימפמה אותי כמה דקות. הזין שלי נעים ויפה אני מעריך כ18 לא עבה כך שעם ההכנה שעשתה קיבלתי אותו בכיף. לאחר כמה דקות כשהספיק לי ביקשתי להתחלף. נשכבתי על הגב והיא התיישבה לי על הזין וטהרה עלי עד שגמרתי. ניסיתי שהיא תגמור תוך כדי בשפשוף אבל זה לא קרה ולא ממש הפריע לי.
אחרי שגמרתי הורידה לי את החליפה, נגבה ונתנה עוד מציצת פרידה כייפית ומגרה.
אחרי שנחתי קצת הציעה מקלחת אחריה עוד שוחחנו קצת ונפרדנו.
לסיכום איזור ובנין קצת מוזנחים, דירה נחמדה, בחורה לא צעירה אבל כוסית חלקה זין נחמד ומאוד מאוד שירותית! בלי לחץ הכל כמובטח ובכיף.
רק כדאי עוד לציין שבשונה מכמה מכוכבי הפורום אני לא צעיר לא חתיך ולא שרירי כך שכל כנראה התבסס על גישת השירות של מירית.
נהניתי ולבטח אחזור