כ לין מקרליבך 21 - דף 6 - סקס אדיר

לין מקרליבך 21

54
Alphadick יש לי שאלה אלייך ולכל אלו שמעירים על כך שיש זרים בדירות ולא יהודים טהורים. אם אתה הולך למקומות כאלו ואתה לא יכול מצא נשים בלי לשלם להם כסף..

אז נראה לי שאתה לא טוב יותר מסודנים בני דודים סינים ויפנים...

אם אתה יותר טוב מאנשים אלו למה בכלל הוד מעלתך צריך לבקר מקומות כאלו?

שאלה נוספת

לין מקרליבך 21

56
סופר קצת מחשבה בבקשה זה לא אותו הדבר? מה איכפת לי מי נדבק ממי? אדם שמתקרב למקומות כאלה שיודע שמסתןבבים שם מחלות ועוד כל מיני מרעין בישין שישא בתוצאות מעשיו
העם דורש מחיר שפוי

לין מקרליבך 21

57
ממש לא מסכים
כול מי שנמצא כאן בפורום הולך מידי פעם לנערה עובדת כיוון שתוקף אותו יצר חרמנות.
אני מאמין שרוב החברים כאן בפורום בכלל מעדיפים ללכת לדירות דיסקרטיות ולא למכונים.
כשמעלים כאן פוסט על בחורה סופר מבוקשת שהתיאורים עלייה מרחיקים לכת זה בהחלט יכול לעשות חשק לדגום. לכן אזהרה כזאת בדבר דירה שמלאה בסודנים בהחלט תרחיק חלק ניכר מהחברים כאן שבכלל לא מעוניינים להתקרב לכאלה מקומות.

לין מקרליבך 21

58
פשוט אני חושב שזה דבילי לציין מי הולך לדירות. הרי ידוע שכל אחד יכול לבקר דירות אלו.
ובמדינה יש מלא אנשים מדתות וגעזים שונים.
כלומר מה שאתם אומרים זה שצ"נג מסין ודימטרי מרוסיה ואחמד מחיפה נכנסים לדירות זה מפריע וצריך לציין בפוסטים בפורום את זה וזה מגעיל ודוחה אתכם..
אבל אם שמעון מבת ים ודודו נתניה ושלמה מחולון נכנסים לדירות אז אין בעיה עם.
חח זה ממש מצחיק..

אוהב סקס alpha dick והמפרק ואתם לא נגעלים מזה שאלפי אנשים הכניסו את הנקניק שלהם לתוך גוש בשר וגומרים שם ואחרי זה אתם הולכים ודוחפים גם?
מה עם גמירות בפה? אחרי שיוסי גמר בפה של יפהפיה מדהימה אתה הולך להכניס את הנקניק שלך לשם אתה לא נגעל?

לפני חודשיים אני זוכר שנכנסתי וראיתי מודעה של חבר ישראלי בפורום שלא נזכיר את שמו באה ומתגאה אך הוא הצליח לזיין בלי קונדום בדירה..והוא ממש מתגאה ושמח...ותחשוב שיש מאות כאלו שלא מדווחים בפורומים..

לגבי מחלות זה כמו לוטו אתה לא יודע מתי זה יתפוס אותך..

לין מקרליבך 21

59
silent2k ידידי היקר,

אני מבין לליבך, אולי אתה בעצם אריתראי, סודני או בן דוד..
בכל מקרה, הנקודה לא הייתה גזענות, ממש לא!
קודם כל לי יש בכלל חברה אני לא צריך ללכת לחפש כמו שאתה אומר, אני הולך לשם בשביל הריגוש וטו לא.
אני אספר לך מה הלך בדירה באותו הערב:
אני נכנס ומבקש את לין, אומר לי השומר יש אחד לפניך ורואה בן דוד יושב על כיסא. אומר סבבה, וניגש לחדר המתנה. מפה לשם אחרי זמן מה נכנס עוד בן דוד, כנראה חבר של השני ולוקח לי את התור בשיא חוצפתו! כמובן שאני לא אכנס איתם לריב למרות שסחבק היה בדובדבן והוא מבין כל מילה שנאמרה שם בין השתיים!
מיסתערבוהון אומרים בערבית
אחרי שראשון יצא לין לא הסכימה להיכנס עם השני, ממש סירבה. ההוא התחיל לקלל אותה ולעשות בלאגן במקום. תוך כדי כל זה נכנסים מלא אריתראים וסודנים שיכורים לדירה ועוד כמה יהודונים חננות לבנבנים מפוחדים.

עכשיו בוא תגיד לי אתה אדם נאור וזחוח דעת שכמותך
היה נעים לך להגיע למקום כזה? לא ההית מזהיר פה את החבר'ה?

לין מקרליבך 21

60
בכל מקרה, הנקודה לא הייתה גזענות, ממש לא! ממש כן. אני לא רוצה לשפוט,אבל צריך להיות צדיק מושלם כדי לא לחטוא בגזענות. "ישראלי" שמסתובב בדרום ת"א הופך לאט לגזען.הבעיה העיקרית עם המסתננים [לעניינינו] היא אחוז הגברים העצום,אם היו הרבה מסתננות רוב הבעיות היו נפתרות. אני נמצא באזור הרבה,ביום ובלילה, ולאט לאט הגזענות משתלטת עלי.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”