טטיאנה - עיסויים/מחלבות תנובה50+-
72אז באדיבות חבר לפורום קיבלתי את המספר והחלטתי לבקר.
הגעתי בשעה ארבע בערך לאזור הבניין בו מאחרת הגברת. התקשרתי ולאחר בדיקה קטנה מחלון הבית היא כיוונה אותי לקומה ולדירה.
בדלת חיכתה לי טטיאנה עם האבטיחים וכרס ובירכה אותי לשלומי.
אני צעיר ולאחר ששאלה על גילי ועניתי לה 23 היא טענה שזה 50 שקלים חדשים אך ורק למסג' "מקצועי".
שאלתי אם יש איזושהי אקסטרה אך נעניתי בשלילה. על מנת בכל זאת לבדוק את המצב החלטתי להקריב את השטר הסגול ולתת דיווח פה בפורום, שמא משהו ישתנה תוך כדי ה"טיפול".
אחרי בערך 35 דקות של ליטופים חסרי משמעות ולחיצות בגב וכמו כן אינספור רמיזות שלי להגיע לאזור של החבר שלי לספק לו את הפינוק המגיע לו, תם הטיפול ללא כל תועלת.
אז כן הלכו החמישים שקלים הללו אבל אני יכול לומר שמי שיטען שהוא צעיר לא יקבל את הטיפול אודותיו הוא קרא באשכול הנ"ל.
המשך שבוע מעולה חברים :)
73Levor או שמה Lover
כל הכבוד שפתחת את חברותך בפורום בהודעה.
אני יכול להרגיע אותך, אם עשית ביד אחרי, אז ביחד הגעת למהות החוויה עם טטיאנה.
מספיק להיות שם פעם אחת ומבינים שאין מה לחזור.
מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.
74ביום חמישי האחרון ביקרתי את טטיאנה. אומנם רק 50 ₪ אבל השירות מאכזב, מדובר במאסג' דמה בצורת העברת המרפקים עם כובד משקלה (ויש משקל !!) על פני הגב במשך 20 דקות ובסיום מבקשת להתהפך לובשת את הכפפה הידיועה והרפיה די סתמית. חלצה את שני שדיה הענקיים ונתנה לשחק בהם. ביקשתי אקסטרות בתשלום אך לא הסכימה לדבר על כך בכלל !! אמרה שאפילו לבעלה היא לא מוצצת כבר הרבה מאוד שנים. בכל משך הטיפול קיטרה שהעבודה ירדה מאוד בתקופה האחרונה ויש ימים שלמים שיש לה 3 או מקסימום 4 לקוחות. ביקשה ממני לשלוח חברים לטיפול. אמרה שאם המצב ימשך כך ללא עבודה היא תחפש עבודה באחד המפעלים באזור נתניה. היה בסה"כ מאכזב ורק אבל רק אם מישהו נמצא בסביבה ובא לו הרפיה ידנית ב 50 ₪ אז שיפנה אליה. אחזור רק אם ממש החרמנות תעלה ותגלוש אצלי ואז בטח אבקש רק מאסג' עדין ו 2 הרפיות בתוך חצי שעה.
BRONSON FOR ALL
75שלום
בעבר שאלתי כאן שאלה את החברים המכובדים ולא הייתה תשובה..
אז אשאל שוב,
האם מישהו יכול להמליץ על מקום עם אותו "תפריט" - מבחינת גיל, מראה וכמובן מחיר אבל באיזור ת"א?
(קצת רחוק נתניה..)
תודה.
76אתם קוראים פה שהבחורה הזו לא עושה כלום חוץ מלמזמז את הגב שלכם , ועדיין אנשים מבקשים פה טלפונים,
צריך לעשות עליה חרם שגם ה3.5 לקוחות שבאים אליה בשבוע לא יבואו , ואז היא תבין
לא לשכוח חברים אנחנו המין המשלם, אנחנו המין השולט ,
ככתוב " בעל המאה הוא בעל הדעה"
77אולי אם תעבור לעבוד במפעל או כל עבודה פרודוקטיבית אחרת ותשלם מס למדינה,

התרומה שלה תהיה משמעותית יותר מלשפשף וללטף לאנשים את הגב או לעשות ביד עם כפפת גומי.
אני בעד החזיר אותה לייצור................. !!

מעדיף אותן מלאות עד שמנות עם חזה גדול.
79הייתי אצל טטיאנה אתמול עשתה לי מסג חזק על הגב והרגליים
אחר כך אמרה להסתובב המשיכה קצת במסג שלפה את הכפפה שלה
עשתה לי הרפיה עד שגמרתי השאירה לי מגבונים ויצאה וזה סוף הטיפול