כ נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול - דף 6 - סקס אדיר

נועה מאהבת תל אביבית בעלת חזה גדול

51
[QUOTE=hazil]
מבין אך עצוב באתי לעזוב ואז נועה אמרה רגע

אם כבר הגעתה לפחות תראה תשדיים שלי

בתגובה מהירה עניתי טוב אם את מתעקשת

נועה מרימה תשמלה מורידה את החזיה ואני פשוט נכנסתי לשוק

[/QUOTE]

נועה, לא עושים כך לגבר...
מה השגת בלהראות לו את שדייך? - כאב ביצים לבחור....

בכל מקרה - אם כבר הגיע, היית צריכה למחול לו ולבלות איתו.. לפי כתיבתו הוא נשמע עדין ומתחשב...

המגביה עוף - ירחיק ראות

53
נפגשתי אצל נועה לפני כשבועיים. אני מוכרח לציין שהיא מסמלת עבורי סוף של תקופה שניסיתי כמעט את כל הפרטיות שמפרסמות כאן באתר. נועה עבורי היא חוויה אמביוולינטית, לא שהיא גרועה אבל לא הרגשתי שהסכום אותו שילמתי לא שווה את החוויה. נועה מקבלת בביתה בצפון תל אביב, היא מתנהגת בחשדנות בטלפון אבל התיאום עמה הוא נוח ויעיל.

המראה שלה הוא אכן כפי שתואר, היא מלאה ויש לה שדיים גדולים עם פטמות בולטות. למרות הנכסים הטבעיים שלה, לא נמשכתי אליה מאוד והסיבה שנכנסתי היא משום שהייתי חרמן . יש לציין שנועה נותנת את האפשרות להתחרט, מה שהופך את העסק להגון בהחלט. השירות עצמו הוא סביר, שום דבר אותו לא חוויתי בעבר. מציצה טובה, ליקוקים שתי גמירות תנוחות רגילות. קיבלתי את אותו שירות, כפי שניתן בתאגיד הבת ימי, ואפילו אצל טניה בקרליבך 21 תמורת 300 יזיזים.

היתרון של נועה שהיא אישה מאוד נחמדה. כך לפחות היא עשתה עליי רושם, של מישהי שמשתדלת שתצא מרוצה. בנוסף היא נקייה, ישראלית, אלו בגדול הדברים החיוביים. בגדול איש יעשה בכספו, אבל עבור 600 שקלים אני לפחות מצפה ליותר. המראה והשירות בניגוד לדעת כותבים בשרשור, פחות טובים בעיני מזונות אחרות אותם פקדתי. גם אם השירות עצמו זהה, עדיין מחיר של 600 שקלים לשעה אמור להעניק חוויה שלמה יותר, אולם זו לא מתרחשת.

אגב אין הבדל מהותי בין מישל ניקיטה ונועה, בעיני הם מאוד דומות ואף לוקחות מחיר זהה. אני מוכרח לציין שמעכשיו אני אפקוד בעיקר בחורות רוסיות, אבל זו בחירה אישית.

55
[QUOTE=רנטון המקורי]ביקרתי את נועה לפני מס' ימים לשעה חלומית. זו הייתה הפעם הראשונה בה נפגשנו והיה חיבור מצוין בינינו.
נועה בחורה סקסית ללא ספק, מעט מלאה (אני לא מאוהבי הבחורות השדופות..), חזה גדול, שפתיים בשרניות (הפנים מזכירות את השחקנית הישראלית אסנת חכים.. כמה שאני אוהב אותה :)).

פינקנו אחד את השניה ולהיפך, סקס מצוין, נשיקות לוהטות. בקיצור היה מדהים.

נכון שהמחיר מרתיע אבל פעם ב- להוציא סכום שכזה בשביל להתפנק עם מישהי איכותית זה שווה.

[/QUOTE]

תודה על הפרגון,
אתה הרבה יותר ממוזמן שוב:)
Heart

מאהבת תל אביבית2013-11-12 14:11:38
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

56
[QUOTE=gama light] נפגשתי אצל נועה לפני כשבועיים. אני מוכרח לציין שהיא מסמלת עבורי סוף של תקופה שניסיתי כמעט את כל הפרטיות שמפרסמות כאן באתר. נועה עבורי היא חוויה אמביוולינטית, לא שהיא גרועה אבל לא הרגשתי שהסכום אותו שילמתי לא שווה את החוויה. נועה מקבלת בביתה בצפון תל אביב, היא מתנהגת בחשדנות בטלפון אבל התיאום עמה הוא נוח ויעיל. 
המראה שלה הוא אכן כפי שתואר, היא מלאה ויש לה שדיים גדולים עם פטמות בולטות. למרות הנכסים הטבעיים שלה, לא נמשכתי אליה מאוד והסיבה שנכנסתי היא משום שהייתי חרמן . יש לציין שנועה נותנת את האפשרות להתחרט, מה שהופך את העסק להגון בהחלט. השירות עצמו הוא סביר, שום דבר אותו לא חוויתי בעבר. מציצה טובה, ליקוקים שתי גמירות תנוחות רגילות. קיבלתי את אותו שירות, כפי שניתן בתאגיד הבת ימי, ואפילו אצל טניה בקרליבך 21 תמורת 300 יזיזים. 
היתרון של נועה שהיא אישה מאוד נחמדה. כך לפחות היא עשתה עליי רושם, של מישהי שמשתדלת שתצא מרוצה. בנוסף היא נקייה, ישראלית, אלו בגדול הדברים החיוביים. בגדול איש יעשה בכספו, אבל עבור 600 שקלים אני לפחות מצפה ליותר. המראה והשירות בניגוד לדעת כותבים בשרשור, פחות טובים בעיני מזונות אחרות אותם פקדתי. גם אם השירות עצמו זהה, עדיין מחיר של 600 שקלים לשעה אמור להעניק חוויה שלמה יותר, אולם זו לא מתרחשת. 
 אגב אין הבדל מהותי בין מישל ניקיטה ונועה, בעיני הם מאוד דומות ואף לוקחות מחיר זהה. אני מוכרח לציין שמעכשיו אני אפקוד בעיקר בחורות רוסיות, אבל זו בחירה אישית. 
[/QUOTE]

דיווח מעולה ואמיץ !!
יישר כוח

57
טוב ביקור המי יודע כמה שלי אצל האחד והיחידה נועה

לפני כמה ימים ביקרתי את נועה קבעתי לשעות הבוקר ביקשתי שעה וחצי ,
נועה קיבלה אותי כמובן בחיוך ובוסא צרפתית רטובה ומחרמנת ,
שחוחנו קצת עם שתיה קלה ויאללה לעיקר
לא אפרט בפרטי פרטים כי הכל כבר נאמר ונכתב כאן ,אבל ארשום משהו.
קיבלה אותי במיטה עם גרביון שחור דק וסקסי מאוד יפה על הגוף שלה ,
פינוק שלי אצל נועה באזור הקודש לא לפני שקרעתי לה את הגרביון בשניה באזור הקודש ,
נועה גמרה חזק אחריי שהלשון שלי קדחה אצלה עמוק בפנים
ביקשתי שתעלה אליי ועשינו סקס כשהיא עליי וכך גמרתי את הראשון ,
איין ספק השדיים שלה מדהימים הפטמות שלה כמו במבה שהם עומדות ולא ניתן לעזוב אותם במציצה כמו תינוק שצריך מוצץ ,
סיבוב שני נועה פינקה אותי במציצה רטובה כוללת ליקוק ביצים חזק וטוב איין עליה
לאחר מכן שוב ירדתי לה כדי שתהיה רטובה טוב ולא תצטרך משחת החלקה ,אחריי כמה דקות נועה אומרת מאמי אני חייבת אותך בפנים ,
ככה אומרת ולא נכנס בפנים ?
נכנסתי בכל הכוח שאני עליה מזיין אותה חזק,כולל צרפתיות רטובות
פמפמתי ונועה אומרת לי כן מאמי חזק חזק זיין אותי חזק עד שגמרתי בפנים פעם שניה ,חברה זה לא קל לבחור בגילי פעם שניה בפחות משעה וחצי וגם מהר יחסית ,
איין מה לעשות נועה עושה לי את זה ומדליקה לי את החושים
היה מפגש מהמם סקס מעולה אישה מדהימה
נועה את המאהבת המושלמת

מחכה לפעם הבא שהיה בקרוב
if you want to shoot shoot dont talk

58

תודה רבה על הדווח המושקע,
שומרת בצד גרביון חדש לצורך השמדה ועוד הפתעה למפגש הבא.

Heart

[QUOTE=LEX]טוב ביקור המי יודע כמה שלי אצל האחד והיחידה נועה

לפני כמה ימים ביקרתי את נועה קבעתי לשעות הבוקר ביקשתי שעה וחצי ,
נועה קיבלה אותי כמובן בחיוך ובוסא צרפתית רטובה ומחרמנת ,
שחוחנו קצת עם שתיה קלה ויאללה לעיקר
לא אפרט בפרטי פרטים כי הכל כבר נאמר ונכתב כאן ,אבל ארשום משהו.
קיבלה אותי במיטה עם גרביון שחור דק וסקסי מאוד יפה על הגוף שלה ,
פינוק שלי אצל נועה באזור הקודש לא לפני שקרעתי לה את הגרביון בשניה באזור הקודש ,
נועה גמרה חזק אחריי שהלשון שלי קדחה אצלה עמוק בפנים
ביקשתי שתעלה אליי ועשינו סקס כשהיא עליי וכך גמרתי את הראשון ,
איין ספק השדיים שלה מדהימים הפטמות שלה כמו במבה שהם עומדות ולא ניתן לעזוב אותם במציצה כמו תינוק שצריך מוצץ ,
סיבוב שני נועה פינקה אותי במציצה רטובה כוללת ליקוק ביצים חזק וטוב איין עליה
לאחר מכן שוב ירדתי לה כדי שתהיה רטובה טוב ולא תצטרך משחת החלקה ,אחריי כמה דקות נועה אומרת מאמי אני חייבת אותך בפנים ,
ככה אומרת ולא נכנס בפנים ?
נכנסתי בכל הכוח שאני עליה מזיין אותה חזק,כולל צרפתיות רטובות
פמפמתי ונועה אומרת לי כן מאמי חזק חזק זיין אותי חזק עד שגמרתי בפנים פעם שניה ,חברה זה לא קל לבחור בגילי פעם שניה בפחות משעה וחצי וגם מהר יחסית ,
איין מה לעשות נועה עושה לי את זה ומדליקה לי את החושים
היה מפגש מהמם סקס מעולה אישה מדהימה
נועה את המאהבת המושלמת

מחכה לפעם הבא שהיה בקרוב
[/QUOTE]

מאהבת תל אביבית2013-11-27 10:34:52
ליצירת קשר בהתכתבות פרטית לחברי פורום רשומים בלבד לחצו: התכתבות פרטית עם נועה - מאהבת תל אביבית

59
שלום לכולם:

הייתי אצל נועה...תיאום קצר והגעה לצפון ת"א.

עולה אליה, פותחת הדלת ואני רואה אותה..מקסימה אמיתית, מנומסת ושירותית.

העניין הוא שלא נמשכתי אליה לכן עשיתי אחורה פנה.

אבל אין מה לומר לפי איך שהיא מתייחסת אני בטוח שהיא נותנת שירות מעולה.

כמובן שהכל זה עניין של טעם .

לדעתי היא נראית שוונה מהתמונות זו בטח לא נועה מהתמונה למעלה או שהיא ממש השתנתה.

בכל מקרה תודה נועה וסליחה אם גזלתי מזמנך.
ppste

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”