כ דיווח ליאור אבן גבירול 24 - סקס אדיר

דיווח ליאור אבן גבירול 24

1
היי חברים
אז מדובר בליאור מאבן גבירול 24 בחורה באמצע שנות ה30 לחייה,
עוד שנכנסתי הבחורה ייבשה אותי חיכיתי לה איזה 15 דק עד שהיא התארגנה מהבחור שהיה לפני והפקידה זרזה אותה ..

היא נראת לא רע לטעמי דווקא..
מלאה עם חזה ענק כמו שאני אוהב פנים לא רעות שיער כהה..
ונקיה גם שזה חשוב..
אבל ביקשה ממני לשכב על הבטן וכאן מגיע האבל...
מרחה מן קרם כזה שטוענת טיפולי ושעות מדברת ומדברת ... אחרי פחות מ5 דק אמרה להסתובב שמתחיל הקטע האמנותי ומבשך כל ה5 דק טענה שכואב לה הגב...
וסיפרה לי את כל הצרות שלה.. בכל מקרה התחילה לטפס עלי קצת ועשתה את הכל שאני אגמור ב5 דק אחרי שגמרתי טסה למקלחת למרות שאמרה שהיא תעשה לי מסאג' כי ידעתי שאגמור מהר... ואמרה שכואב לה הגב ופעם הבאה....
קיצור תקתקנית רצינית להתרחק!!!!

5
אוייי ואוווי משתתף בצערך . אותי הכי עיצבן הקישקושיידה בזמן הטיפול , מזה ? מילא לסבול נהגי מונית פטפטנים ומתעלקים אבל מסאג'סטית !?

הייתה לי אחת כזאת ואתה קולט תוך דקה במה מדובר , כמו כן מוזיקת רוק אנד רול רוסית ברקע. ישר הקטנתי נזקים ביקשתי/דרשתי לכבות את המוסיקה המעצבנת והוספתי באסרטיביות אם היא מעדיפה שהלך בלי טיפול . תאמינו או לא המשפט הזה מיישר ומאפס אותן חבל על הזמן. קיבלתי טיפול סבלני ומצ'ופר. כמובן גם לא חוזרים לבחורה כזאת . דוקטור N2013-12-01 11:33:18
תן כבוד ותיהיה גבר באשר תלך

דוקטור N

9
טוב דיווח מדגימה שביצעתי שלשום בלילה

אז אחרי הפוגה ארוכה בדגימות החלטתי לשפוך קצת כסף בפינוק.. ירדתי לתל אביב (ירושלמי) ובדרך כבר ניסתי לתפוס את לבה מאתר אטרף דיברנו ואמרה שהיא לא נמצאת היום בתל אביב - גרמה לי להתחרמן בצורה מטורפת רק מהקול שלה והדרך בה היא מדברת על סקס בטלפון מפה לשם הבנתי שלא נקבל שפריצים חמים ממנה היום אז המשכתי בנסיעה לכיוון תל אביב
הגעתי לתל אביב בסביבות שמונה וחצי ועשיתי את הסיבוב הקבוע שכולם מכירים באזור הר ציון והתחנה המרכזית, אני לא נוהג לדגום זונות רחוב אבל תמיד אני מסתובב באזור בתקווה למצוא משהו חדש ומעניין .. מאחר והשעה היתה מוקדמת יחסית זכיתי לראות בסיבוב זה רק קוקסינליות לא משהו מעניין כל כך ... בכל מקרה בגלל שאני כבר לא גר תקופה ארוכה בתל אביב איבדתי את כל הקשרים שהיו לי עם נערות עובדות אז פניתי לפורום בתקווה למצוא משהו מעניין: ניקול לא עובדת ערב איריס לא עונה במספר שמצויין ורוב הדיווחים לא זמינים אז נכנסתי ללוח הפירסומי ותפסה את עיני מודעה על אתיופית כלשהי .. הרמתי טלפון נמסרו פרטים 200 שח חצי שעה בודי ופרטים נוספים ימסרו על ידי הבחורה באחד על אחד

נסעתי לאבן גבירול 24 ירדתי במדרגות ... לא חוויה נעימה כל כך האמת
נכנסתי וראיתי את האתיופית : לא זוכר את שמה, גוף סבבה פנים לא משהו בכלל, נכנסתי איתה לחדר אמרה שהיא נותנת מסאג ובודי בלבד שאלתי על אקסטרות אמרה שלא עושה קראה לבחורה השניה שהיתה שם
שמה ליאור
העבירה אותי לחדר שלה
נתנה פרטים מסאג 200 שח חצי שעה ואם רוצים גם סקס זה 300
אמרתי סבבה למרות שזה ממש לא סבבה אבל מה לעשות שהזין עומד השכל בתחת
תיאור חיצוני של ליאור: נראת בסביבות גיל 27 בחורה מלאה אבל לא שמנה קצת שרוטה מדברת הרבה יאמר לזכותה שהיא נקייה מאוד אומנם לא התקלחה לפני אבל לפי המקלחת שהיא דפקה אחרי שלא היתה מביישת שום מכון פוליש וקס באזור המרכז על זה מגיע לה כל הכבוד ...
וכאן נגמרות ה"מחמאות"
ביקשה ממני להתקלח ואמרה שהולכת להביא מגבת, לקח לה 10 דקות שלמות לחזור לחדר וגם זה אחרי ששלפתי את ראשי מהדלת וביקשתי מגבת רועד מקור שהחבר וחבריו כבר בתהליך נסיגה...
בקיצור הביאה מגבת
התפשטה וביקשה ממני לשכב על הבטן... נשכבתי והתחילה למרוח אותי בשמן כאילו עוד שניה היא זורקת אותי לציפסר, כמויות של שמן בקטע מגעיל שעד היום אני עוד מנסה להוריד מהגב ...
מעבירה את ידייה על פי הטבעת ומשחקת בביצים ואז החלטתי לשים לזה סוף... הסתובבתי ואמרתי לה יאללה תמצצי קצת...
הביאה קונדום (לא מוצצת בלי) מצצה פחות מדקה ועלתה ביקשתי שתמצוץ עוד מצצה עוד דקה
ויאללה שואלת אותי איך בא לי לזיין אותה אמרתי לה בואי שניה תעמדי כאן מצמיד אותה למיטה שאני מאחור ונכנס לה באביאביה... תוך כדי חדירה מרגיש איך היא מכווצת את הכוס שלה אמרתי לה תשמרי על הכוס שלך... חחחח הפסיקה ללחוץ
אחרי 5 דקות שאני מפמפם אותה בדוגי גמרתי תוך שאני לש לה את שני העטינים
סה"כ 25 דקות
אזהרה אחת חשובה
מהרגע שגמרת ועד שהתקלחת והלכת עוברות בערך 8 דקות שבהן הבחורה (כנראה ממבוכה) לא מפסיקה לדבר , פשוט לא עוצרת... בקיצור חוויה שלא אחזור עליה שנית
חוץ מהציצים הגדולים והטיבעיים שלה לא שווה להגיע למקום גם יקר גם לא דיסקרטי וגם מרגיש מלוכלך

תשמרו את הכסף שלכם לבחורות יותר שוות
שלכם
הדיסקרטי
diskret13
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”