לפני 20 דקות העלאתי את נטלי הצרפתייה
יופי של חזה, מריחה טוב נעימה
50 ש״ח למציצה נחמדה מאוד
זונות - התעוררות באזור התעשייה של חולון
472[QUOTE=adirsh23]
אתמול בלילה בסביבות השעה 2 ראיתי מישהי עומדת באזור התעשיה קצת אחרי תחנת המוניות לכיוון תחנת הלק מנטה-טן .
נפילה -על הפנים!!!
ראיתי אותה היום ב - 4 בבוקר עומדת ליד הקיוסק בכניסה לא.ת.
שער בלונד , לבושה טרנינג וטריקו שחורים ,בחורה מלאה לא שמנה בסביבות גיל 40-45 ,נראת טוב.
עצרתי ,היא התקרבה ובחיוך היצגה את התפריט:אני מוצצת מעולה ,יש לי גוף חלק
אתה יכול לגעת כמה שאתה רוצה ,יש לי חזה טבעי ואני מפנקת בכייף וזה 100 ש"ח.
הזמנתי אותה לעלות למכונית ,בדרך לחניה סיפרה שעבדה בבורסה ועברה לחולון לפני כחודש.
היא ציינה גם את שמה אבל אותו שכחתי מרוב כעס.
הגענו לעמדה , 100 ש"ח החליפו ידיים ואני אומר לה בואי נעבור אחורה,היא מסרבת ואומרת
שהיא מעדיפה להשאר מקדימה.אני אומר-מאחורה יש יותר מקום ,יהיה יותר נוח....
היא מתעקשת -אני מכירה את עצמי לא יהיה לי נוח ,עדיף מקדימה.
טוב -מזיז את הכיסא,מנסה ליצור כמה שיותר מקום,היא מורידה את המכנסיים עד לברך
וחולצת את השדיים מחוץ לחזיה מבלי להוריד את החולצה.את לא מתפשטת? אמרת שאפשר לגעת
בלי הגבלה?היא עונה: מה הבעיה ,אתה יכול לגעת כמה שאתה רוצה.(אני
מתחיל לקלוט את
העוקץ.)
היא מתחילה מציצה לא רעה ואני מחליט להרגע ולהנות.ידי הימנית משוטטת ומגלה חזה בינוני
רך ונעים למגע ,גוף חלק ושבלול מגולח(קפלי שומן בבטן) .בשלב הזה -פחות מדקה אחת מתחילת המציצה ,היא מרימה את הראש ואומרת:אתה יודע ,אני עושה גם אקסטרות .... אני אומר לה:פעם אחרת אחותי ,כל מה שאני רוצה עכשיו זה מציצה וזיון .ואז היא מתרוממת ,מעיפה מבט אחורה(שם-הסתבר לי מאוחר יותר ,עמד הסרסור שלה) ואומרת לי:זיון זה עוד 100 ש"ח אני עושה רק מציצה ,בשביל לשכב איתי זה עולה יותר..........(אמרתי כבר עוקץ?

)
נדלג על הוויכוח שהתפתח על מה היא הבטיחה ומה קבלתי ,ונעבור דקה קדימה.
אני אומר לה:טוב תמשיכי במציצה ,אני לא גמרתי אף פעם ממציצה כך שיש לך הרבה עבודה קשה.
רבע שעה מאוחר יותר, אחרי שהיא ניסתה שילוב של עבודה ידנית עם מציצה ללא רגש עם ליטוף לא מקצועי של האגוזים ,היא אומרת לי -אם תגמור מהר יותר בזיון -אני מוכנה תמורת 50 ש"ח במקום 100
אמרתי -אין לי
אמרה -20 ש"ח?
הוצאתי 20 ש"ח נתתי לה ואמרתי ,בואי נעבור אחורה,והיא -בטימטום
שאני לא מצליח להבין-מתעקשת להשאר במקומה ושנבצע את התעלול האקרובטי במושב הקידמי
לאחר כל מיני נסיונות הידחקות בזוויות שונות כשהיא מתעקשת להחזיק את שמוליק באחיזת חנק ,ומתעקשת לא להוריד את המכנסיים עד הסוף ,כל הקטע נמאס עלי לחלוטין .תוך הפלטת קללה
יצאתי מהמכונית קלפתי את הגומי בכעס והודעתי לה שהיא מוזמנת לעוף לי מהמכונית.בשלב הזה הסרסורשומר שלה שעמד במרחק של כ-30 מ התחיל להתקרב ,נכנסתי למכונית והסתלקתי משם במהירות.
זהירות -נפילה
אבי12315664 2013-10-17 03:02:09
אתמול בלילה בסביבות השעה 2 ראיתי מישהי עומדת באזור התעשיה קצת אחרי תחנת המוניות לכיוון תחנת הלק מנטה-טן .
ישראלית שיער בלונד 165-170 גובה לא רזה מעט בשרנית מדברת בטלפון עוצר לידה היא זורקת 100 מציצה 200 זיון האמת לא כוסית על אבל ניראת טוב לא נשמעת על סמים אוו אלכוהול שואל לגבי המחיר היקר עונה לי שיש כוסיות בהמשך ב 100 עשיתי עוד סיבוב לא ראיתי אותה שוב מישהו מכיר אוו נתקל יכול לשפוך קצת פרטים על העלמה.
[/QUOTE]נפילה -על הפנים!!!
ראיתי אותה היום ב - 4 בבוקר עומדת ליד הקיוסק בכניסה לא.ת.
שער בלונד , לבושה טרנינג וטריקו שחורים ,בחורה מלאה לא שמנה בסביבות גיל 40-45 ,נראת טוב.
עצרתי ,היא התקרבה ובחיוך היצגה את התפריט:אני מוצצת מעולה ,יש לי גוף חלק
אתה יכול לגעת כמה שאתה רוצה ,יש לי חזה טבעי ואני מפנקת בכייף וזה 100 ש"ח.
הזמנתי אותה לעלות למכונית ,בדרך לחניה סיפרה שעבדה בבורסה ועברה לחולון לפני כחודש.
היא ציינה גם את שמה אבל אותו שכחתי מרוב כעס.
הגענו לעמדה , 100 ש"ח החליפו ידיים ואני אומר לה בואי נעבור אחורה,היא מסרבת ואומרת
שהיא מעדיפה להשאר מקדימה.אני אומר-מאחורה יש יותר מקום ,יהיה יותר נוח....
היא מתעקשת -אני מכירה את עצמי לא יהיה לי נוח ,עדיף מקדימה.

טוב -מזיז את הכיסא,מנסה ליצור כמה שיותר מקום,היא מורידה את המכנסיים עד לברך
וחולצת את השדיים מחוץ לחזיה מבלי להוריד את החולצה.את לא מתפשטת? אמרת שאפשר לגעת
בלי הגבלה?היא עונה: מה הבעיה ,אתה יכול לגעת כמה שאתה רוצה.(אני

העוקץ.)
היא מתחילה מציצה לא רעה ואני מחליט להרגע ולהנות.ידי הימנית משוטטת ומגלה חזה בינוני
רך ונעים למגע ,גוף חלק ושבלול מגולח(קפלי שומן בבטן) .בשלב הזה -פחות מדקה אחת מתחילת המציצה ,היא מרימה את הראש ואומרת:אתה יודע ,אני עושה גם אקסטרות .... אני אומר לה:פעם אחרת אחותי ,כל מה שאני רוצה עכשיו זה מציצה וזיון .ואז היא מתרוממת ,מעיפה מבט אחורה(שם-הסתבר לי מאוחר יותר ,עמד הסרסור שלה) ואומרת לי:זיון זה עוד 100 ש"ח אני עושה רק מציצה ,בשביל לשכב איתי זה עולה יותר..........(אמרתי כבר עוקץ?

נדלג על הוויכוח שהתפתח על מה היא הבטיחה ומה קבלתי ,ונעבור דקה קדימה.
אני אומר לה:טוב תמשיכי במציצה ,אני לא גמרתי אף פעם ממציצה כך שיש לך הרבה עבודה קשה.
רבע שעה מאוחר יותר, אחרי שהיא ניסתה שילוב של עבודה ידנית עם מציצה ללא רגש עם ליטוף לא מקצועי של האגוזים ,היא אומרת לי -אם תגמור מהר יותר בזיון -אני מוכנה תמורת 50 ש"ח במקום 100
אמרתי -אין לי
אמרה -20 ש"ח?
הוצאתי 20 ש"ח נתתי לה ואמרתי ,בואי נעבור אחורה,והיא -בטימטום
שאני לא מצליח להבין-מתעקשת להשאר במקומה ושנבצע את התעלול האקרובטי במושב הקידמי

לאחר כל מיני נסיונות הידחקות בזוויות שונות כשהיא מתעקשת להחזיק את שמוליק באחיזת חנק ,ומתעקשת לא להוריד את המכנסיים עד הסוף ,כל הקטע נמאס עלי לחלוטין .תוך הפלטת קללה
יצאתי מהמכונית קלפתי את הגומי בכעס והודעתי לה שהיא מוזמנת לעוף לי מהמכונית.בשלב הזה הסרסורשומר שלה שעמד במרחק של כ-30 מ התחיל להתקרב ,נכנסתי למכונית והסתלקתי משם במהירות.
זהירות -נפילה
474ערב טוב
לפני כ 20 דקות העלאתי את קטי (מפגש ראשון שלי איתה וכנראה שגם אחרון...)
ביקשה 100 מציצה+זיון, שאלתי כמה רק מציצה אמרה 50 - עלתה לרכב
על השנייה הראשונה נראית עצבנית אך הסכימה למציצה+נגיעות
כשהגענו למיקום התלוננה שקר לה--> סגרתי מזגן
כשהתחלתי לגעת בשדיה , התלוננה שידי קרות, ומאותה שנייה אסרה עליי לגעת בה...בת זו...
תוך כדי מציצה כעסה שאני זז...
הקיצר הביאה לי את הסעיף, התרכזתי, גמרתי ועפתי,
מבאס
475יום שישי הייתה תנועה שם? אני רגיל ששומם בחולון בימי שישי
איפה עמדה ?
ובת כמה הקטי הזאת? כוסית לפחות?
476קטי רזה מאוד
דיי מחוקה
לא הצלחתי לראות/לגעת בגופה...
לא מומלצת
477אם זאת ההיא שעומדת בתחנה איפה שסלקום,יש לה ריח סרדינים מקולקל מהכוס,ממש לא מומלצת,נראת כמו אנורקסית 

מתי יוסר הפיקוח ??? הוסר היום!
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
ראסטי נייל איפה אתה,מתגעגעים אליך
478שלום
אתמול בסביבות השעה 23:45 סיבוב ברחובות איזור תעשייה חולון על העלה דברים השווים איזכור
לקראת ההתיאשות ראיתי את ריקה
העלתי אותה לטובות מציצה ב 50 שח +שיחה נעימה, סיפרה שלפני מספר ימים לאחר שסיימה לשרת לקוח ותיק שלה (3 שנים) אותו לקוח חזר היכה אותה בראשה ולקח לה את התיק עם הפידיון היומי, מפתח לבית, תעדות זהות... - לא לעניין בכלל העניין הזה!
לאחר אותה שיחה ריקה פינקה במציצה מאוד מושקעת (בנוסף נותנת להחדיר לה אצבעות) השאירה אותי בפיה עד ריקון הטיפה האחרונה
נחמדה מאוד
להתראות
479לא ביקרתי כאן כבר כמה חודשים באתר....
איזה כיף לראות דיווח על ריקה. בהחלט בחורה כייפית, נותנת שירות מעולה, וממש חבל שיש לקוחות כאלה, שהורסים לנו את כל ה"פאן".....
איזה כיף לראות דיווח על ריקה. בהחלט בחורה כייפית, נותנת שירות מעולה, וממש חבל שיש לקוחות כאלה, שהורסים לנו את כל ה"פאן".....
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...
לאתר התמונות, עם צילומים גם של "נערות עובדות" נא לפנות בפרטי.
480אנחנו בפורום "התעוררות בא"ת חולון"....אולי כדאי לשנות את השם ל"שממה בא"ת חולון"....
בכל אופן, הערב הייתי בא"ת חולון.
מצאתי רק שלוש בנות, שתיים מבוגרות ודי כונפות, אחת מלאה-שמנמנה עם חזה גדול, בלונדינית, לא צעירה בכלל, לדעתי סביב ה 40.
בלית ברירה לקחתי אותה, בלי לעשות את כל הבירורים שאני בר"כ עושה...
לא הסכימה להדליק אור אז חלק גדול מהריגוש הלך...
התפשטה וחשפה זוג שדיים גדולים, קצת נופלים אבל מוצקים למגע ונעימים למעיכהמישוש.
כוס מגולח, לא הרשתה להכניס אצבעות (אמרתי ששכחתי לשאול את כל השאלות...) מה שממש ביאס אותי.
שיחקתי קצת בכוס מבחוץ. השפתיים הרגישו קצת רפויות ו"בלויות".
עברני למציצה. היא הלבישה קונדום עם הפה (אני שונא מציצות עם קונדום) והתחילה למצוץ.
לחובבי המציצות - מומלץ! הרבה רוק ורטיבות, יניקות טובות, מכניסה כמעט את כל הכלי לגרון (לא ממש גרון עמוק אבל כמעט), קצב טוב, בקיצור, אם אתם אוהבים מציצות (עם) וחזה גדול (שני דברים שלא ממש עושים לי את זה) אז היא בשבילכם.
לקח הרבה זמן עד שעמד לי, כי עיקרי הגירוי שלי לא היו.
בסוף, עומד "חצי", העברתי אוה לפוזה וזיינתי אותה.
הכוס, שהרגיש די רפוי מבחוץ, היה דווקא בסדר.
סיכום:
מציצה מקונדמת טובה (לחובבי הז'אנר), זיון בסדר-פלוס, חזה שווה (שוב, לחובבי חזה גדול). נעימה, נחמדה, שירות לא רע. 100 ש"ח סטנדרטי.
שלוש התכונות הכי טובות באישה הן רגל ימין, רגל שמאל ומה שביניהן...