האמת שרבות כתבו פה על לינדה וזה יצר בלבול ושרשורים כפולים.
ניסיתי להוסיף את הדגימה שלי אבל שני השרשורים עליה נעולים ולכן פתחתי חדש,לגבי האיחוד שהמנהלים יחליטו לאחד
את התגובה כן או לא אני לא מתערב בעבודתם.
נתחיל בנייד שלה 054-6516242 ככה היא מפרסמת ביד 2.
היה מאוד קשה לתפוס אותה,הנייד של פתוח אבל היא לא עונה.לאחר כשבועיים של מאמצים טלפון פעם ביום או יומיים תפסתי אותה.
150 שקל לטיפול אמרה ולא הוסיפה.קבעתי איתה בארלוזורוב 120 תל אביב ומשם היא כבר כיוונה אותי לדירה שנמצאת בבניין ליד לא רחוק משם.
הדירה שלה סבירה לא הכי נקייה וגם לא הכי מלוכלכת,יש לה כלב קטן וזה מקור הליכלוך והריח.
התפשטתי ונשכבתי על הבטן היא התחילה במסאג' חפיף דליל וטענה שזה כל הכוח שלה והבעיה היא בי שאני גדול וחזק.
הייתי מגדיר את עצמי יותר כשמן עם שרירים תפוסים אבל באמת שלא היה לי כוח להתווכח איתה על הנושא.
הסתובבתי והיא התחילה בעיסוי הגוף מקדימה והתחילה בהרפיה על החבריקו.
הרפיה שלה מונוטונית 5 דקות שהיא משפשת לי באותו חוזק ובאותה מהירות שזה דבר מדהים בפני עצמו,היו לי עוד בחורות שעושות חרא של הרפיה,לינדה עושה את ההרפיה גרוע אבל בקצב אחיד של חייל גרמני.
החזה שלה באמת גדול ונחמד,מי שמתלונן על נופל אז אין מצב שגודל כזה יעמוד זקוף בייחוד לבחורה בגיל 35+.
הודתי לה את המכנסים ושיחקתי לה בשבלול.למי שאוהב שיער אז היא מגדלת יש לה שיער קצר למטה ומסודר בגירסת עשי לך רונאלדו.
שפשפתי לה את הדגדגן ללא התנגדות מצידה,אצבעות לא דחפתי כי לא הרגשתי שהיא מתגרה מישהו רשם שיש לה דגדן גדול אז שימשיך לחלום בהקיץ הכול אצלה רגיל למטה.
הישבן שלה שטוח והיא די רזה לי זה לא הפריע אני לא אוהב תחת ברזילאי בולט,אני אוהב חזה בולט וזה יש ללינדה בלי עין הרע.
שאלתי אותה לגבי בודי היא השיבה בשלילה יש לה מיטת יחיד ליד מיטת העיסוי אבל זה רק לתפאורה.
היא התחילה לשפשף לי את הזיין עם החזה שלה וזה היה מעולה 5 דקות של עבודה מאומצת וקילוח חזק ניתז מהזיין הענק שלי (ראיתי שיש פה כמה שמשווצים אז גם אני רוצה למרות שכבר כתבתי שהוא רק 15 סנטימטר).
עשיתי מקלחת טובה וארוכה נתתי לה 50 שקל טיפ.
לא נראה לי שאפשר להוציא מימנה זיון או מציצה היא לא בקטע.
הזמן שהייתי בדירה הוא 50 דקות אני מאמין שהעיסוי עצמו היה 40 דקות לערך כי לא עשיתי מקלחת לפני הטיפול אלא רק בסופו.
לסיכום-
סדר ניקיון של הדירה 7.5
ניקיון של לינדה-9 לא היה לה ריח אלכוהול סיגריות היה סבבה לגמרי.
עיסוי-חלש מאוד ולא מיקצועי-4
הרפיה-חלשה מונוטנונית אבל עם קצת ריכוז בהחלט אפשר לגמור מיזה - 6
הרפיה עם החזה-9 מעולה מעולה יש לה בדיוק את הגודל המתאים.
מראה כללי-אני אוהב את המראה בקלות מקבלת 8.
מגבת-חדשה אחרי כביסה.
האם אחזור-לא.
היה נחמד אבל לא הרגשתי כימיה ולא התחברתי אליה לא גופנית ולא נפשית-היא אוהבת לדבר אנגלית ואני לא סובל את זה.
היא יודעת עיברית פרפקט אבל משחקת אותה אמריקה.שאלתי לגבי המוצא היא אמרה רוסיה אז אין לי מושג למה אומרים שהיא לטבית.
שבת שלום.
הפרופסור2013-03-24 01:50:21