להזכירכם, אני מכור לז'אנר של נותנות השירות המבוגרות, אין הרבה שיצליחו לשכנע אותי שצעירה בת 20 תוכל לייצר יחס של עלות מול תועלת שינצח את בנות ה - 40 פלוס. הניסיון, הסבלנות ,הנתינה והיכולות הם מעל ומעבר לתשלום שהן דורשות, אבל זה נושא בפני עצמו וראוי שיידון בשירשור אחר.
הקיצר, היום, אחרי הפוגה של חודש מביקורים אצל נותנות שירות החלטתי להתקשר ולתאם עם איריס (הידועה בשמה "הנימפומנית מפתח תקווה"), וקבענו להיפגש בדירה הידועה באיזור סירקין.
איריס חיכתה לי כשהיא לבושה בשימלת מיני מצמר שהחמיאה לה מאד והעמידה לי את הזיין בשנייה. נשיקה על הלחי ונכנסנו לחדר השינה הפעיל ביותר באיזור פתח תקווה. ממבט חטוף למקלחת (שהייתה רטובה) הבנתי שאיריס - כמנהגה, כבר התקלחה לפני שהיגעתי. הדבקתי אותה לארון הבגדים, נצמדתי אליה מאחור ואחרי שהפשלתי לה את התחתונים דחפתי - כמו תמיד, את הלשון שלי כמה שיותר עמוק לתוך החור של התחת שלה תוך כדי שאני מחייך לעצמי ומבין שאצל איריס אין אכזבות, החורים שלה תמיד נקיים, פתוחים, מסודרים ומקבלים אותך בסבר פנים יפות.
אחרי דקה או שתיים בפוזיצייה ניגשתי להתקלח, איריס חיכתה לי במיטה כמו שסיכמנו כשהיא שוכבת על הגב עם הראש מחוץ למזרון ומחכה לסשן דפיקת פה וליקוק ביצים כמו שרואים בסרטים. התחלתי לדפוק לה את הפה ולהכניס את הזיין עמוק ככל האפשר תוך כדי שאני דוחף לה שתי אצבעות עמוק לתוך התחת. בקטע הזה שמתי לב למשהו מעניין, בכל פעם שאני מכניס את הזין עמוק לפה של איריס היא כאילו מנסה להקיא, ובאותו זמן גם החור של התחת שלה מתכווץ בחוזקה, חשבתי לעצמי שיהיה מעניין לזיין אותה בתחת בזמן שהי עושה גרון עמוק למישהו אחר - ננסה את זה מתישהו... ככה המשכנו איזה 10 דקות
משם עברנו לאנאלי חזק וטוב בדוגי, ובנוהל הידוע - השפרצה של מצבור זרע חם בן 4 ימים שהגיע לה כמעט עד העורף.
מנוחה קצרה, מקלחת חמה, קפה שחור חם וחזק (לבקשתי), 200 ש"ח + 50 טיפ והבייתה על האופנוע בגשם עם חיוך של דביל בתוך הקסדה..
שלכם..
המכור.