אני לא נוהג לדווח הרבה (כי רוב הזמן זה נפילות אני תמיד נופל על ה"שבורות")
אבל הפעם אני חייב לצאת בדיווח על וורד מחדרה
התקשרתי אחרי שראיתי התכתבויות בשרשור ענתה לי ורד ומסרה פרטים בסיסיים כמו עיסוי מקצועי 40 דקות 200 ש"ח
כיוון שהגעתי מוכן אחרי שקראתי כאן אודותיה הסכמתי וקבענו.
הגעתי קיבלה את פני אחרי סלקציה קפדנית אנה (כן זו שעובדת איתה)
והכווינה אותי אל צריף עץ כזה בצד הבית שם ראיתי את וורד לראשונה
אז ככה:
וורד בסביבות גיל 35-37 בערך שחומה ורזה עם כרס קטנטנה מיד קמה לקראתי והביאה לי חיבוק ושאלה אם הסתדרתי בהגעה.
מיד לאחר מכן אמרה לי להוריד בגדים ולשכב על המיטה במקביל גם היא הורידה את בגדיה ונשארה עם תחתון וחזייה
התחילה בעיסוי די סתמי יותר כמו לטיפות (היה די נחמד יש לציין)
כעבור 10 דקות של מזמוזים ביקשה ממני להסתובב והמשיכה בליטופים תוך כדי שהיא מעסה את מר perfec שלי
האווירה הייתה ממש טובה ושאלתי אותה אם יש מצב לקבל ממנה מציצה אמרה בגלל שהתאמצתי והגעתי מרחוק והיא בד"כ לא עושה את זה היא תסכים לפנק אותי .
מיד הורידה תחתון וחזייה והתחילה בעבודה על מר בחור , ראיתי כי טוב אמרתי לה שתעלה עלי אז היא עשתה מבט חושב והופ קפצה עלי והתחילה להתחכך תוך כדי שהיא אומרת שלא תהייה חדירה ואז אמרתי לה שחבל לה על הזמן שהגעתי בלי קונדום כי הייתי יותר משמח לפנק אותה בחזרה צחקה קצת ואמרה בפעם הבאה שתבוא אני מבטיחה לך אבל תדע שזה יעלה יותר כ 300 ש"ח הסכמתי והמשיכה לרכב עלי ולנשק אותי לאחר מכן אמרתי לה שהיא יכולה להמשיך במה שהתחילה ולמצוץ ומיד עברה ל69 תוך שהיא מוצצת (היה לה ריח טוב של מקלחת) (ולאלו שתוהים לא ירדתי לה למרות שהסכימה זה בגלל שאני נמנע מזה).
בכל אופן בהמשך לענייננו כמה דקות של מציצה עמוקה תוך כדי גם זליגות לבאבלס שלי וגמירה עצבנית ישר לתוך הפה , חיכתה שאסיים סגרה את הפה והלכה לנקות את עצמה.
פחות אהבתי שהיא זרקה לי נייר ואמרה קח חמוד תנגב (לא היה כל כך מה כי הכל בפה שלה ייאמר לזכותה ששאבה הכל עד הטיפה האחרונה)
לסיכום מה היה לנו:
וורד - 1
מחיר - 200 עם אופציה לסקס 300
מה בשירות - מציצה חשופה ובודי קל ונעים
שירותיות - 10
מראה - 8
דיסקטיות - 10
זמן- 25-30 דקות.
היה מעולה אחזור בשנית!!!