כ טס לתאילנד ב8/1 כמה שאלות שיעזרו לי מאוד . - דף 3 - סקס אדיר

טס לתאילנד ב8/1 כמה שאלות שיעזרו לי מאוד .

21
היי סיזן לכמה זמן זה? אני מ8 לינואר עד 8 למרץ .אני ממש מתרגש פעם ראשונה בתאילנד (:..
ותודה חברה על העזרה מה אתם אומרים לקחת איתי את המחשב ? או שמספיק האיפון את הכרטיס לפיליפין ואולי טיסה לפוקט אפשר לקחת ישר מהשדא תעופה במחיר טוב? או שצריך לקנות מהאינטרנט ?

23
לגבי פלאפונים, אין בעיה שתיקח איתך, אני אישית לקחתי מכשיר פשוט ולא את האייפון, אבל בדיעבד לא היו לי בעיות של גניבות.

קניתי בשדה התעופה שנחתתי סים קארד שבא כבר מוטען בדקות (כמו טוקמן אצלנו), אם אני זוכר נכון שיחה בתוך תאילנד עולה בערך 3 בהט לדקה, ושיחה לארץ משהו כמו 6 בהט לדקה .
יש 2-3 חברות מרכזיות, TRUE, D-TAC ועוד אחת, לאזור פאטאייה TRUE קולטים מצויין.
בכל מקרה הטענה עולה אם אני זוכר נכון 100, 200, 300 - הכל זה ללא הטענת גלישה כי הייתי בלי האייפון, לגלישה יש מחירים אחרים - תלוי כמה תרצה להטעין (אני הייתי טוען ב SEVEN ELEVEN, המוכרים היו קולטים שאני לא מבין איך עושים את זה וטוענים לי בעצמם...).

עזוב, זאת לא תהיה הבעיה שלך שם...גבינט2013-12-09 18:49:36

25
יש מצב שנדבוש פשוט מתעצל לגשת לסוכנות נסיעות מסודרת כדי לברר מחירי טיסות ועלויות שהות ומנסה לדוג כאן שמועות ודעות ?
בכל אופן, אני אתרום מניסיוני - 16 יום, בדיוק בדיוק לפני שנה (14 בדצמבר), פוקט+פאטייה+בנגקוק עלו לי 12000 שקלקלים.
הכל כולל הכל - טיסות, גאסטהאוסים ממוזגים, מחייה, קניות ונערות הנאה והנעה.
געגועיי לפוקט.

26
נדבוש...
אם אתה רוצה לקחת מחשב רק כדי שתוכל להזמין כרטיסים בעצמך, לא שווה לך שלקחת מחשב מ-2 סיבות:
1. בתאילנד יש מלא חדרי אינטרנט (חדר עם 20 מחשבים שאתה משלם בערך 30 בהט לשעה לגלישה) - כך שמחשבים יהיו לך בלי בעיה.
2. כי אלו שלא מזמינים באינטרנט עושים הזמנות בתאילנד עצמה עם סוכני נסיעות, מה גם שיש הרבה כך שתוכל להשוות מחירים.

אני אישית טיסות הייתי מזמין עם סוכנת נסיעות (אחרי השוואת מחירים) ובתי מלון דרך אתר שנקרא AGODA .

לגבי אם אפשר להזמין טיסה איך שנוחתים - לא יודע כי לא ניסיתי, לדעתי אפשר, אבל קח בחשבון שאם אם מקום (ואתה כאמור נמצא בהיי סיזן) אז תצטרך או לחכות שעות או פשוט לישון לילה בבנגקוק (או ישר להתחיל עם פאטאייה...).

לידיעתך גם בפאטאייה יש שדה תעופה, אבל התחרות על המחירים משם קטנה יותר (פחות חברות טסות לשם), כך שיתכן ומבנגקוק המחיר זול יותר.

בלי קשר - תבדוק בגוגל מחירי טיסות לאן שאתה רוצה, כדי שתהיה מוכן למחיר מראש.גבינט2013-12-10 23:10:44

27
סרגי אני לא מתעצל אני פשוט לא רוצה לקנות מסוכניות ישראליות יותר מידיי כי הם גנבים וסתם צריך לשלם מיסים ומעמ עם אני קונה משם או מסוכנות מחוץ למדינה שלנו אני משלם פחות . אוקי שכנעתם אותי לא הכך את המחשב . מקסימום הכך אוטובוס לפוקט .

30
נדב, עזוב תתנהג אליהן כמו בנאדם, והשאר יבוא לבד, הן יסכימו כמעט להכל (כל בחורה והגבולות שלה).

או כמו ששאלתי אחת שהיתה נראית יחסית ילדה טובה אצלי בחדר: (באנגלית)
"מחר אני יכול להביא 4 חברים וכולנו נהיה איתך במקביל ?"
והיא חשבה חצי שניה וענתה:
"SURE, WHY NOT " ...
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”