נהניתי בטירוף, אתה מדהים ומקסים,
עזוב הכל ובוא תחמם אותי עכשיו !!!!!!!!

[QUOTE=rd06]חברים יקרים !!!
סוף סןף זה קרה !!!!
rd06 הצליח לתאם פגישה עם נועה , לאחר שדחתה אותו במשך שנתיים בתירוצים כאלו ואחרים !
את כל הפרטים מסביב (תאום , אזור , מחיר וכו' ) אתם כבר יודעים ...אז אחסוך !
כבר המון זמן ששמעתי עליה דברים מצוינים - בעיקר בפרטי , אבל לצערי הגברת לא רצתה לפגוש אותי...
....

בשבוע שעבר , בהפתעה גמורה , אני מקבל הודעה פרטית מנועה - שדברה עליי עם חברת פורום
אחרת פה שמעה ש"השד" לא כ"כ נורא ורוצה להיפגש אתי ! בטלפון היא הוסיפה - שמבחינתה
זו משימה להכניס אותי למיטתה בימים הקרובים !
לאחר תיאומים שלא צלחו...בספונטניות גמורה הצלחנו לתאם מעכשיו לעכשיו - והמבצע יצא לדרך !
האירוח בדירתה הפרטית , באווירה מאוד חמימה ונעימה - ממש כאילו הגעת לפגוש ידידה ותיקה.
מבחינת מראה למרות שאני חובב קומפקטיות שדופות...אין ספק שמדובר באשה נאה !
חזה גדול מאוד , פנים נאות (השוו פה לליז טיילור...אז אולי קצת הגזימו אך זה הכיוון ) , גוף מלא אך פרופורציונלי לחלוטין . התקלחה לפני ושלחה אותי למקלחת תוך שהיא מבטיחה בינתיים "לדפוק" הופעה סקסית עבורי ...ואכן כך היה !
המעבר לחדר השינה היה מהיר מאוד ! ושם צריך לומר שהיא עשתה כל שביכולתה ע"מ לרצות אותי - ואני מע/אריך את זה מאוד !!!
יש לציין שלא הייתי במיטבי מסיבות אישיות - אך היא פשוט לא התיאשה ממני או הלחיצה !
רוצה לציין את המציצה שלה שהייתה ברמה גבוהה מאוד ( אין גמירה בפה ) ובכלל מפנקת מאוד במיטה - שוב , אני לא יודע להסביר...אך התחושה הייתה יותר כמו לפגוש יזיזה מאשר נערה עובדת וזה טוב מאוד .
אין צורך לציין שמדובר באשה נקייה מאוד ואסתטית - ירדתי לה - ומאוד נהנתי !
מלאת פוטנציאל אם יש כימיה ונחמדים אליה .
אני ממליץ !
אם שווה היה לחכות שנתיים ???....התשובה תבוא לאחר הפגישה הבאה בינינו...עוד לא מיציתי..

ואני רק מקווה שהשארתי רושם טוב ! שהפיג את החשש