כ מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם - דף 44 - סקס אדיר

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

432
מעל שנה שאני לא הלכתי לנערות ליוי וכד׳, לפני שבועיים תקף אותי יצר החרמנות, והחלטתי לנסות את מיטל, ובכן מה אגיד לכם,מדובר בבחורה יפה מאוד, שנותנת לך הרגשה של חברה, וזורמת איתך לכל מה שתרצה, אינה עומדת עם סתופר, נעים לדבר איתה על כל נושא שבעולם, זורמת בשיחה, משתתפת איתך בהרגשות ונותנת לך הרגשה שאי עכשיו בשבילך, ולא מעניין אותה עכשיו כלום חוץ ממך, ובכן לעצם העניין, ביום ראשון לפני כמעט שבועיים, התקשרתי למיטל וסגרנו על שעה 2 בצהריים הגעתי באיחור של רבע שעה בערך, כמובן שהתקשרתי לעדכן אותה, נכנסתי, ולנגד עיני התגלה, בחורה יפיפייה, גוף פצצה, נתתי לה את האתנן, בקשה ממני לעשות טוש, לכבודה עשיתי אפי׳ שבאתי נקי ומבושם, בכל זאת בשביל ההרגשה שלה, שפכתי קצת מים על גופי, התחלנו להתמזמז ולהתנשק רגיל כמו חברה ויצר החרמנות התחיל לבעור בי, והיא הרגישה בזה, לקחה את הטיל, והתחילה ללקק אותו, ולמצוץ אותו בלי כמובן, ביקשה ממני לא לגמור לה בפה, ולאחר כמה רגעים, בקושי הצלחתי להוציא את הטיל מהפה, והתזה של שפיך חם על גופה היפה, הלכתי לנקות את הכלי, ונכנסתי לסיבוב שני, התחלתי לעשות לה מסאג, במקרה זה אחד הדברים שאני חזק בזה, התחלתי מהכתפים, ועשיתי לה ידיים, אצבעות, גב, רגלים, אצבעות של הרגלים, והתחלתי להתקדם לקדש הקדשים, בהתחלה סביב הרגלים, לאט לאט התקדמתי לשפתיים, והופ הגעתי לכוס, ובכן יש לה כוס שמתחנן אנא עשה לי משהוא, התחלתי בנגיעת עדינות, ולאט לאט התחלתי להשחיל, אצבע ועוד אצבע, והיא כמובן לה הכזבה אותי, והתחילה להרטיב את הידיים, ולהתחיל להזרים שפיך חם ומגרה, אני לא הצלחתי לעמוד בזה ואמרתי לה, שגם המשפך שלי מלא, הלבישה אותה את בגדי השרד שלו (הקונדום בלע״ז) והתחלתי לפמפם, מקודם רגיל, ואח״כ הפכתי אותה לדוגי, ו בום הזין עושה עוד טוש, היא הורידה את בגדי השרד שלו, והתחלנו לפטט כאילו אין מחר, בלי שום לחץ לאחר חצי שעה, נפרדנו בנשיקות חמות כמובן ובהבטחה שנתראה לעתים קרובות ובכן זה הגיע הרבה מהר ממה שחשבתי כי באותו שבוע ביום חמישי נפגשנו עוד פעם. מיטל זה אני ״נ״ אנחנו עוד נתראה עשרות פעמים להתראות נ.

מישל - בלונדינית גבוהה ורזה בעלת חזה מושלם

438
זאוס יקר - כתמיד נתת אחלה דיווח ברמה הספרותית יצירתית מוחא כפייה

מעולם לא ביקרתי את מישל , למרות ששוחחנו בטלפון ונשמעת לי מקסימה !
תיארת אותה חיצונית כמעלפת !!! השוותה אותה לאפרודיטה אלת האהבה והיופי ! אחת משנים עשר אלי האולימפוס (אתה בטח מכיר אותה אישית...צחוק) במיתולוגיה היוונית - מה גם שהיא מתאימה לסיפור - היא נוצרה מהקצף אשר משאירים הגלים (הזכרת את הים) והייתה מאוד
לא נאמנה לבעלה ...
האם מדובר באשה יפה עד כדי כך ? (הכוונה למישל) סתם מסקרנות ! ואני הראשון שארצה לפרגן לחביבה הזו !
נ.ב
אני מזכיר לך שלפי אחת מהגרסאות במיתולוגיה היוונית...מדובר בבתך ! קריצה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”