כ Tattoo_ink מאטרף - סקס אדיר

Tattoo_ink מאטרף

1
פניתי אליה אך לא יודע הרגשה פנימית בגישה"המהירה" שלה גורם לי לחשוש ומן הסתם לא בא לי ליפול אינני קוטף את הכסף על העצים:)כמו כולנו:)

האם יש מישהו שדגםניסה?יכול לתת חוו"ד?
אם לא אצטרך אני להרים את הכפפה
תודה ושבוע פחות חורפי מצויין

Tattoo_ink מאטרף

5
אני לא תמים מספיק לחשוב שהן נמצאות בתחום כי בא להן להיות זונות, או שהן נהנות מלשכב עם אנשים זרים, ברור לכולנו שזה הכסף מדבר, והעובדה שקשה להן למצוא עבודה רגילה בהיותן קוקסינליות.
אבל בחורה שכותבת בכרטיס שלה באטרף: אוהבת סקס בכסף, אני הייתי ממליץ לכם להוריד את המילה סקס מהמשפט. אין לה אפילו בושה, או שכל להסוות את העובדה שכל מה שמעניין אותה זה שתשלוף מזומנים ויאללה, כמה שיותר מהר לך הביתה.
הבחורות האלה מצליחות להחזיק שנים עם שירות חרא מסיבה אחת מאוד פשוטה: פראיירים לא מתים, רק מתחלפים. ולצערנו, לא כולם קוראים כאן לפני שהם הולכים להתארח, וגם אם קוראים, לא כולם שועים לאזהרות. מספיק פראייר אחד או שניים כאלה ביום והיא מסודרת מבחינה חודשית. לא צריך יותר מזה.
משגע אותי לראות איך פרסומים עם תמונות מזויפות במיליון אחוז, או מודעות של בחורות שקיבלו ביקורות רעות (כמו קריסטין, שקוראת לעצמה ליאם בשאיפה לעבוד על עוד כמה פראיירים) ממשיכות לפרסם חודש אחרי חודש. הן לא היו עושות את זה, אם אנשים לא היו מגיעים אליהן.
תפסיקו לעזור להן להתפרנס, שיצאו לרחוב הזונות, ושירוויחו את הכסף שלהן בעבודה קשה. שימותו מקור בתל ברוך או ברחוב, ויתחננו למאה שקל באוטו. לא מגיע להן יותר מזה.

Tattoo_ink מאטרף

6
[QUOTE=suck this] אני לא תמים מספיק לחשוב שהן נמצאות בתחום כי בא להן להיות זונות, או שהן נהנות מלשכב עם אנשים זרים, ברור לכולנו שזה הכסף מדבר, והעובדה שקשה להן למצוא עבודה רגילה בהיותן קוקסינליות.
אבל בחורה שכותבת בכרטיס שלה באטרף: אוהבת סקס בכסף, אני הייתי ממליץ לכם להוריד את המילה סקס מהמשפט. אין לה אפילו בושה, או שכל להסוות את העובדה שכל מה שמעניין אותה זה שתשלוף מזומנים ויאללה, כמה שיותר מהר לך הביתה.
הבחורות האלה מצליחות להחזיק שנים עם שירות חרא מסיבה אחת מאוד פשוטה: פראיירים לא מתים, רק מתחלפים. ולצערנו, לא כולם קוראים כאן לפני שהם הולכים להתארח, וגם אם קוראים, לא כולם שועים לאזהרות. מספיק פראייר אחד או שניים כאלה ביום והיא מסודרת מבחינה חודשית. לא צריך יותר מזה.
משגע אותי לראות איך פרסומים עם תמונות מזויפות במיליון אחוז, או מודעות של בחורות שקיבלו ביקורות רעות (כמו קריסטין, שקוראת לעצמה ליאם בשאיפה לעבוד על עוד כמה פראיירים) ממשיכות לפרסם חודש אחרי חודש. הן לא היו עושות את זה, אם אנשים לא היו מגיעים אליהן.
תפסיקו לעזור להן להתפרנס, שיצאו לרחוב הזונות, ושירוויחו את הכסף שלהן בעבודה קשה. שימותו מקור בתל ברוך או ברחוב, ויתחננו למאה שקל באוטו. לא מגיע להן יותר מזה. [/QUOTE]

צודק במליון אחוז.
זאת הסיבה שאני כבר כמעט לא מתקרב אליהם עדיף להביא ביד לבד.
לדעתי הם פשוט לא חכמות. עם קוקסינליות ותיקות ומפורסמות, כמו סברין,
דניאלה ועוד רבות אחרות נאלצות לצאת לרחוב לעבוד אז כנראה אין להם מספיק
עבודה והכנסה. הם לא מבינות שמי שתיתן שרות טוב המחיר הוגן תהיה לה מספיק
עבודה בבית ולא תצטרך לחפש פרנסה בגשם ובחום ברחוב.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

Tattoo_ink מאטרף

9
זאת בדיוק היתה התחושה שלי לגביה. הכרתי "אותה" עוד לפני התהליך. התמונות שלה סבבה באטרף והיא מעדכנת אותן כל הזמן, אבל בתחושה הפנימית משהו אמר לי לא להתקרב. גם suck וגם neil צודקים לגמרי. לפעמים חייבים לדעת להתעלות ולוותר עם מריחים משהו לא טוב. היה לה חזה שנאלצה להוריד בגלל בעיה רפואית (לדבריה).
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”