כ מוניק חולון ++ מילף ! - דף 5 - סקס אדיר

מוניק חולון ++ מילף !

45
לא בעיה למצוא את הפירסום שלה ...
חוץ מזה הוא מופיע בתחילת השירשור ולכל אורך הפוסט ..

אני דגמתי אותה פעמים, בפעם הראשונה נורא התלהבתי
בפעם השנייה הרגשתי שמיציתי אותה, והעדפתי לחפש דגימות חדשות אחרות
אין ספק שמבחינת הגוף והמראה שלה היא נראת 10
למי שרוצה להתפנק ללא תחושה שמתקתקים אותו, היא דיל מעולה..

מוניק חולון ++ מילף !

46
אין לי מילים רעות להגיד על מוניק או על השירות שלה. מבחינתי מגיע לה פרס הבחורה העובדת לשנת 2013.
המחיר אמנם בטווח הבינוני (300 ש"ח) אבל שווה כל שקל.

יש פער בין הגיל הביולוגי של מוניק שהינו כ- 45 לבין הגוף שלה שלא מבייש בנות 25.

היא סקסית, היא נחמדה, היא מצחיקה ,יש איתה כימיה מעולה, היא מוצצת פגז והיא מזדיינת חבל"ז.

בין לבין מקלחות משותפות, שיחות. והכל בלי להלחיץ ולתקתק. כשבאתי ללכת אחרי כ- 45 דק' היא עוד ביקשה שאשאר ושיש עוד זמן...באמת שהיא שונה בנוף הבחורות העובדות.

אין ספק שאחזור אליה.
choose life

מוניק חולון ++ מילף !

47

אחרי שקראתי את הדיווחים האחרונים על מוניק, הזדמן לי באחד האמשים להיות באזור עם קצת זמן פנוי לפני פגישה עסקית.

התקשרתי למוניק שענתה לי די מהר וקבענו להפגש מספר שעות מאוחר יותר.

מיד לאחר מכן קיבלתי טלפון שביקש לדחות את הפגישה העסקית לטיפה מאוחר יותר ואז התקשרתי למוניק בכדי להקדים את המפגש איתה, מוניק הסכימה וניווטה אותי למלונית הידועה בבת ים, אחרי שעשינו "תיאום ציפיות" בטלפון!

כשראיתי אותה, נוכחתי כי הדיווחים על המראה שלה נכונים וטובים!

בחדר שוחחנו על עניינים ברומו של עולם ואף על נושאים יותר אישיים ואינטימיים, מוניק סיפרה לי מעט על חייה, כך שלפני שהתחלנו כבר התפתחה לה כימיה טובה מאד שהובילה גם ל"פיזיקה" מעולה (איפה מורתי מהתיכון שתשמע את זה?)!!!

המפגש היה מעולה, מוניק קצת הפתיעה כשחרגה מהגבולות שהציגה לעצמה (כימיה טובה כבר אמרנו?) והמפגש המהנה נמשך קצת מעבר לזמן המוקצב, יצאתי עם הרגשה מעולה בידיעה שזה רק המפגש הראשון איתה ויהיו עוד נוספים.

גם הפגישה העיסקית לאחר מכן הניבה תוצאות מעולות כך שאולי כדאי להפוך זאת לדרך קבועה!

מוניק, מילפית מתוקה אמיתית, מקבלת אצלי את הציון 8.5 בסולמומיק ! (פעם ראשונה ציון כזה גבוה לאשה עובדת)!

פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...

לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון

להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....

מוניק חולון ++ מילף !

48
שלום לכולם

שמתי לב שבתקופה האחרונה הפוסט על מונייק קם לחיים
אז החלטתי לחזור ולדווח על הביקור שלי אצלה אתמול.
נפגשנו בשועת הבוקר המאוחרות כרגיל חיבוק ארוך כניסה למקלחת-לא היה מים חמים אז ביקשתי שתחמם אותי
מונייק התחילה להימרח עלי שאני על הבטן והיא עושה לי מן בודי מסאז' מחרמן
לאחר כמה דקות התהפכתי והתחלתי לינוק מהחזה היפה שלה כולל עיסוי של הדגדגן .
מונייק רכבה עלי (ללא חדירה) תוך שהיא משפשפת את הזין על התחת שלה ולאחר מכן מציצה איכותית וגמירה בפה
סיבוב שני-לאחר מסאז' של 20 דקות מונייק התחילה שוב במציצה עמוקה במשך 10 דקות וראיתי שאני לא גומר
מונייק נשכבה על הגב ואני מעליה מתחיל לזיין לה את הפה עוד 7-8 דקות עד לגמירה המיוחלת
נשכבתי על המיטה מרוקן לחלוטין.
מקלחת חמה(חזרו המים החמים) חיבוק פרידה
וחזרה לעבודה
שש בש

מוניק חולון ++ מילף !

50
דיווח ראשון שלי:

לפני כמה ימים בא לי לנסות משהו שונה, קצת נמאס מהבנות של הארגון הבת ימי (דיווחים על כמה בנות שלהם בהמשך), ומהדיון פה בפורום בא לי חשק לבקר אצל מוניק.
התקשרתי אליה בבוקר, נתנה לי פרטים שתואמים את מה שמתואר כאן: מציצה חשופה, גמירה בפה, זיון, 300 שקל לשעה בלי הגבלת אקטים, מקלחת משותפת, בלי אנאלי. שאלה בן כמה אני, אחרי מה שקראתי בפורום אמרתי 30 (אפילו שאני קצת פחות), היא אמרה שהיא בת 37 ושאלה אותי אם מפריע לי ההפרש גילאים שזה נחמד מצידה. קבעתי איתה שאני אגיע בשעה 2 והיה נתנה לי כתובת בבת ים.
הגעתי לכתובת קצת לפני 2, איזור די מרכזי בבת ים, אבל חניה די סבירה באיזור ואפילו אפורה בחלק מהמקומות. ב-2 היא התקשרה לוודא שאני מגיע והדריכה אותי איך להכנס. המקום כמו שתואר הוא מלונית לפי שעה, חדרים קטנים עם חדר מקלחת צמוד. לא בדיוק מלון 5 כוכבים, אבל די סביר ומספיק דיסקרטי לטעמי האישי.
נכנסתי לחדר, שנינו הצגנו את עצמנו, היא ראתה שאני יותר צעיר ממה שאמרתי אבל הייתה בסדר עם זה. היא נראית קצת יותר מבוגרת בפנים מ-37, אם הייתי צריך לנחש הייתי אומר 45 פלוס מינוס. אבל היא בגובה בינוני ורזה, ושהיא הורידה את הבגדים ראיתי גוף שהרבה נשים בנות 25 היו רוצות שיהיה להם, עוד חלק ונעים למגע, בלי שיער בגוף, חזה בינוני ודי מוצק לגילה, תחת קטן ומוצק, יש לה צלקת קטנה בבטן אולי מניתוח אבל לא בולט.
הציעה משהו לשתות ואז התקלחתי בזמן שהיא סידרה את החדר, היה מים חמים ומגבות נקיות.
נשכבתי על המיטה והיא התחילה בהתחככות של התחת שלה על הזין, די מגרה, אחרי קצת זמן עברה למציצה בשלל תנוחות, מציצה עמוקה עם שאיבה טובה. הייתי מאוד חרמן אז אחרי כמה דקות גמרתי לה בפה, היא הלכה לירוק את זה בשירותים ואז חזרה ושאלה אם היא יכולה לעשן.
דיברנו קצת בזמן שהיא עישנה על כל מיני דברים, ואז היא הציעה לעשות מסא'ז, עשתה לי בערך 10 דקות, לא מקצעוי ולפעמים קצת כואב, אבל בסך הכל נהנתי מהמסא'ז.
אחרי זה השכבתי אותה על המיטה והתחלתי לרדת לה, תוך שילוב אצבעות. כמה דקות ככה ונראה שהיא גמרה. חבל שהיא לא אוהבת שיורדים לה יותר, זה הדבר הכי אהוב עליי.
חזרנו שוב למציצה והיא כרגיל אוהבת לשנות תנוחות כל שניה (תעמוד פה, תשכב שם, תעשה ככה) ותוך המציצה אני עובד על החור שלה עם האצבעות ואז עברנו לזיון פה, שזה פעם ראשונה בשבילי והיה ממש טוב. אחרי כמה דקות ביקשתי קונדום והתחלתי לזיין אותה. חייב לומר באמת יש לה חור כמו של מישהי בת 25, נחמד וצר. התחלנו שהיא רוכבת עלי עם הפנים אליי, ואז היא הסתובבה ורכבה הפוך, אחרי זה עברנו לדוגי וגמרתי שהיא שוכבת שטוח על הבטן ואני מזיין אותה.
מקלחת משותפת, עוד קצת דיבורים ושתיה. שאלתי אותה למה היא לא עובדת מדירה כמו פעם אלא במלונית והיא אמרה שהיה לה בלאגן עם השכנים והמשטרה ואפילו שזה פחות משתלם כלכלית היא מעדיפה את המלונית.
נפרדנו לשלום ויצאתי משם מרוצה, הייתי קצת פחות משעה, אבל עזבתי מרצוני ובשום שלב לא הרגשתי שהיא ממהרת.
בסה"כ חוויה מאוד טוב, המחיר סביר לדעתי, במיוחד בגלל שזה גם כולל את המלונית. שירות מאוד טוב ואדיב ואני בטוח שאני עוד אחזור אליה.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”