מומלץ מאוד ובחום ,מיה מסילבר. בעלת גוף חטוב ,נאה ,חזה גדול וטבעי. ידועת למצוץ טוב ,לתת פינוק טוב ומעולה ,ונותנת שרות מעולה.
טלפון: 052-4332076
מומלץ מאוד
4חיפוש בגוגל לפי מספר הטלפון נותן תוצאה יחידה:
אבל מספר הטלפון במודעה שונה.
גוגל יודע למה....
המגביה עוף - ירחיק ראות
מומלץ מאוד
5תשובה לאמיל 10:
זה דווח ופרסום מגיע לה. היא ניראת טוב ונותנת שרות מעולה. אם אתם לא מאמינים לי ,אתם מוזמנים לבדוק.
תשובה ל-Dudydu
לערכתי היא בת 25 ,לא שאלתי אותה על הגיל ,הייתי מרוכז בלהסתכל על הגוף וחזה המדהים שלה.
תשובה לאיצטגנין
זה לא פרסום שלה כי זה לא הניד שלה.
זה דווח ופרסום מגיע לה. היא ניראת טוב ונותנת שרות מעולה. אם אתם לא מאמינים לי ,אתם מוזמנים לבדוק.
תשובה ל-Dudydu
לערכתי היא בת 25 ,לא שאלתי אותה על הגיל ,הייתי מרוכז בלהסתכל על הגוף וחזה המדהים שלה.
תשובה לאיצטגנין
זה לא פרסום שלה כי זה לא הניד שלה.
מומלץ מאוד
6שמעתי על עוד מישהו שנתן לה הרבה מחמאות ואמר שהיא ממש צעירה ויפה ושאין הרבה כאלו באזור כנראה ששווה לדגום אם כך הדבר.
מומלץ מאוד
7מישהו יכול לתת הסבר קצת יותר מפורט? באיזה איזור ובאיזה עיר מדובר? זה מכון או פרטי? האם היא נותנת סקס או רק מסאג?
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות
מומלץ מאוד
8זה בחיפה אזור נווה שאנן רחוב אבא הלל סילבר אתה גם יכול להתקשר ולשאול יש שם לפחות 2 בנות על מיה שמדווחת פה אכן שמעתי המלצות טובות שהיא ממש צעירה ויפה עם שירות טוב , הבחורה השנייה לא יודע . וזה אמור להיות סקס ולא רק מסאג.
200 שח חצי שעה
200 שח חצי שעה
מומלץ מאוד
10לפני יומיים ניסיתי להתקשר בשעה 12:30 ענתה ונתנה דקה פרטים ונתקה לא הספקתי אפילו לתאם איתה שעה או יום נשמעת מאוד תעירה ועדינה .היום ניסיתי לא ענתה , נראה לי שצריך לקבוע יום מראש .
אבל אני אנסה שוב . דיווח אחרי יהיה אני מקווה.