כ לורן MILF מגבעת שמואל :) - דף 5 - סקס אדיר

לורן MILF מגבעת שמואל :)

42
[QUOTE=שוגל ברכות]שלום לכלום
פה נגמרות לי המחמאות... אני מאוד לא התחברתי למראה שלה וגם כל המשחקים והקולות נראו לי מלאכותיים ומורידי חשק.
[/QUOTE]

שוגל מדוע לא התחברת למראה?! אשמח שתפרט
ישנם הרבה בחורות שאינם נראות טוב אבל היחס הפינוק, הכימיה מפצה על כך,

זה ברור שלא ניתן לקבל הכל גם מראה, פינוק, יחס, כימיה ובמחיר סביר

43
זה נכון שלא אצל כולם יש הכל

אבל היא נחמדה

האם המראה שלה מתאים לכל חברי הפורום

בטוח שלא, כ"א אוהב משהו אחר

יש חברים שנהנו ממנה מהמראה מהגישה ומהעבודה ומהפינוק

וישנם חברים שנהנו פחות

אבל בסך הכל ובהשוואה למה שיש היום בשוק היא מהטובות ומהגבוהות ואינטליגנציה גבוהה

אין לה הרבה מעצורים, היא הולכת לקראת הלקוח מאוד מאוד

זה נכון שהיא מעשנת ולחלק מהחברים זה מפריע, יתכן שלאלה שזה מפריע היא לא תעשן לידם

47
rc תראה מה נהיה

בסופו של דבר היא תישחק..דיי במהרה
ותסגור את הבסטה :) ואז אף אחד לא ייצא מורווח
אנא מכם אל תבקשו ממני את המספר של לורן
על אחת כמה וכמה אם אין לכם אלטרנטיבה להציע
כן, זה מקח וממכר..כי לאט לאט השוק מתרוקן!
מי שבאמת רוצה להשיג אותה שיעבוד קצת..ממש קצת, שיירשם לאטרף ויחפש אותה שם.
rc אתה אולי העברת ל5 חברים אבל כנראה שאחד העביר כבר ל50 :)
זה פסיכי כל הקטע הזה..
כל העניין של "בחורה פרטית" זה שהיא תהיה להבדיל מאלו שמפרסמות כאן באתר ובאתרים דומים.
השעות שלה מוגבלות, לפיכך גם מספר האנשים שיכולים ליהנות מהשירות המשובח שלה מוגבל!

שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!

העם דורש זרע איכותי!!

48
למרות השעות בבוקר הבעיתיות הצלחתי לקחת פס מהעבודה אימצתי את המשפט של המשתמש RC- "כי בתחבולה תעשה לך הפסקה".

עשתי טלפון לבחורה עשתה לי תיחקור קטן,אמרתי לה שקיבלתי את הטלפון מחבר מהצבא,פה היא הקשתה ושאלה "החיל בוכרי או בלונדיני?" הלכתי על בלונדיני וקיבלתי אור ירוק... קבענו בשעה מסויימת בבוקר,הגעתי למקום בזמן והתקשרתי והיא ביקשה שאמתין עוד 20 דקות ושלחה אותי לסוף הרחוב לקניון של גבעת שמואל.
שמעתי בעצתה והלכתי לקניון-שהיה בסך הכול 30 חנויות בטור עם גג פלסטיק,כמו שוק מחנה יהודה בירושלים.כשרוב החנויות בו הם חנויות לכיפות ותשמישי קדושה.וסופר מרקט "חביב"... בחיים לא שמעתי על הרשת הזאת.מבולבל
אחרי שדפקתי סיבוב דאווין וקניתי מסטיקים מהשיעמום חזרתי לביתה של לורה שאישרה שהיא פנוייה והסכימה לקבל אותי.
איזה מזל שלא באתי עם אמא שלי היה בלאגן מטורף בדירה,צעצועים שמיכות סדינים קורקינטים גלגיליות ומה לא.
אם נכנסים גנבים הם מתבלבלים ואומרים לעצמם-"אה... כבר היינו פה" והולכים.
לורה עצמה נראת טוב מאוד בת 40 די רזה עם חזה קטן ונראת קצת מסטולית.יש לה פיאה של דתיות (זו פעם ראשונה שאני עם דתיה/חרדית) בסך הכול נראת נחמד מאוד.
שילמתי לה 300 שקלים היא ביקשה שהתפשט ואשב על הכיסה ליד המיטה שלה,כבר צויין שמיטה שלה גבוה בטירוף יש שם מטר גובה בקלות.לדעתי זה מחדל שהיא לא שמה ליד המיטה סולם קטן 3 שלבים.
לורה ביקשה אישור לעשן,אמרתי לה בכיף היא הכינה קססה ואמרה שהיא אוהבת לעשן נייס גאי-אמרתי לעצמי אני מוכן גם שתריץ בסטים רק שיהיה זיון טוב.
אחרי קצת דיבורים וקישקושים וגם הסיגריה ניגמרה,לורה התחילה במופע סטרפטיז נחמד ושיחקה עם הפטמות אחרי זה הסתובבה והסיטה את התחתון ושיחקה מול עיני המשתאות גם בכוס וגם בחור של התחת.
לאחר מיכן נישכבה על המיטה ופערה את הכוס והתחילה לאונן במרץ,פה כבר לא יכולתי להישאר פסיבי והתחלתי ללקק לה את הכוס,המיטה כל כך גבוה שזה הרגיש כאילו מגישים לי את הכוס על מגש של כסף.
לורה די נהנתה מהירידה אבל לא גמרה והציע לי לעבור ל69,היא מצצה לי את הזיין מעולה בלי שיניים כלל עם ווקום חזק והעמיקה עד הסוף.
אני לא נישארתי חייב וליקקתי לה הדגדגן והכנסתי לה אגודל אחד לכוס ואחד לישבן בלי שום התנגדות מצידה.
ביקשתי חליפה ואחרי ששמתי היא עשתה לי רכיבה הפוכה תוך כדי שהיא מאוננת לעצמה.
עברנו אחרי זה למיסיונרית כשאנחנו מתנשקים בטירוף,היא לא ממש מתנשקת עם לשון אבל עושה מאמץ ויצא די נחמד.
היא ביקשה לעבור לדוגי-בשימחה עניתי ופימפמתי אותה מאחורה ולא יכולתי להתאפק והכנסתי לה שוב אגודל וכך דפקתי עם האצבע את ישבה.
ביקשתי אנאלי והיא הסכימה... יש לה אחלה חור צר מאחורה החיכוך והלחץ היו מאוד חזקים,גם תוך כדי זיון היא גם צועקת לי באנגלית "יס בייבי פאק מי" למרות שהיה מזוייף היה מגרה הרגשתי כמו שחקן בסרט פורנו באמריקה, לא לקח לי הרבה זמן ופרקתי את כל המטען לתוך הקונדום שהיה תקוע עמוק בישבן שלה.
התחבקנו קצת והתמזמזנו ולאחר כמה דקות כל אחד פרש למקלחת אחרת כדי להתקלח.
אמרתי יפה שלום-ושבת שלום (בכל זאת דתיה).

והלכתי...

לסיכום-
בת 40 + די רזה לא חטובה ולא שרירית.
חזה קטן נופל עם פיטמות זקורות כנראה בגלל הנקות.
כוס נקי טעים ומגולח ודי קטן מורגש חיכוך טוב.
מאחורה חור צר מאוד... תענוג למי שאוהב.
מוצצת מצויין עמוק ובלי שיניים.
דתיה למי שיש פטיש לזה.
מחיר-300 שקלים.
דירה מבולגנת אבל נקייה-ויש ברחוב חנייה בשפע.

האם אחזור? - לא.

באתי ראיתי הרגשתי והפנמתי-חוויה טובה לפעם אחת.

שב"ש

נ.ב.

ותודה למשתמש RC שהביאני עד הלום והכיר לי את לורה.

שב"ש 2

הפרופסור2013-12-28 10:37:20
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”