כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 2 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

14
הייתי הייום בהר ציון היה יבששששששששששששששששששששששששש
מלא משטרה
היו איזה 2 בנות שהסתובבו נראו לא משהו.
היו גם קוקסינליות שמשכו צומת לב ורכבים אבל בסוף לא עלו.
נסעתי לבורסה היה מתתתתתתתתתתתתת לא בחורה אחת.
נסעתי לתל ברוך מאחור עמדה בחורה בת 45 כנראה ,
בגלל אכזבה העלתי אותה, 50 שח מציצה, מצצה טוב אבל מהר וזריז, לא היה משהו, ומהרה כל הזמן,
השם שלה לינדה.
לא ממליץ
חבר על הנסיעה והכסף

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

17
שלום חברים יקרים,

כבר שבועיים שאני מנסה להביא פה את הדיווח הראשון שלי באתר מהר ציון, אבל כמות הגועל והמכוערות שם בלתי נתפסת מבחינתי ונאלצתי לחזור הביתה גם הפעם רעב.
היום זו הייתה הפעם השלישית, ולפני האחרונה מבחינתי כי יותר מצ'אנס נוסף המקום הזה לא יקבל אצלי.
החלטתי להביא לידיעתכם מה שראיתי בסיור, כי בכל זאת, גם בשביל כך הפוסט הזה נועד.

שעה: 20:30, מתניע תרכב בודק בושם - קיים, פק"ל כיסים: רק שטר של מאתיים, לא עובר כמובן ומוציא מאה בכספומט.
השטר בכיס והארנק נכנס כמובן אל מתחת לכיסא ועושה את דרכי מאזור השרון היישר לרחוב הנגב החשוך. שעה 21:10, על הספסל נצפית בחורה עם שיער קצוץ אדום, לא ברור אם היא עובדת ואם כן איך מתקיימת לאור המראה המבחיל שלה, פונה שמאלה למחששה עובר בצומת ליד כמה בתי שימוש, עוד פנייה שמאלה לVIP, חולף על מספר שבורות נוספות ולרחוב פיין, מביט שמאל ימין וריק לחלוטין, האמת שפיין תמיד ריק.
מפרסס חזרה לVIP, שוב נגב ולמחששה הפעם בצומת פונה ימינה לגליל, מספר בתי שימוש נוספים, נצפית בחורה בלונדינית, במבט ראשון נראית טוב, "רוצה?" קורא לה את השפתיים עם חלון סגור, אומר לעצמי נעשה סיבוב ונחליט, חותך לתוך לב הר ציון.
נוסע אחרי רבע רחוב רואה סינית מלאה לא משהו, ממשיך ועוד כמה פחי אשפה לא מעניינים, איזו פצועה פוזלת "חמישים שקל פינוק מלא", אחרי פינוק כזה יהיו לי סיוטים כל החיים אז ותרתי, ממשיך בנסיעה וממש לפני קיבוץ גלויות לוקח ימינה.
עושה סיבובים במלבן הידוע , קולט סטיקר: "אם באת לזונה תצולם", כולכם על הזין שלי. ממשיך שם ברחוב האחרון רואה בלונדינית שנראתה חמודה, מתקרבת לרכב והמראה לא השאיר אופציה אחרת רגל חזק על הגז הרכב זינק והיא קצת נבהלה.
ממשיך ישר נכנס לשלמה ממשיך לצלנוב, נצפית בחורה בפינה חשוכה, שואל כמה, מתקרבת "מיאה שייקל" הזכירה לי את המורה לפיסיקה, רוסייה זקנה איכס, "תודה לילה טוב", עדיף שתישאר בחושך הולם אותה יותר.
ממשיך חזרה לגליל, נותרה רק הבלונדה, כולי תקווה שהיא בחורה נורמלית, עוצר לידה: "מאה חמישים שקל" והקול חשוד, "את בחורה?" "נו בטח אלה מה?" אני: "לא יודע..?" "טוב לא משנה אני מוותר" "טוב נו אני קוקסינלית" "אז תגידי" "מה אכפת לך תלקק שדיים ותקבל מציצה" "לא בקטע" "תנסה נו..." "לא תודה ליל"ט", כולה ממשיך לVIP בעצבים שכנראה הלך הלילה והדלק שוב.
ואז קולט בVIP בחורה רוסייה נחבאת אל בתי השימוש נמוכה שיער שחור ועושה רושם שיפה, פותח חלון, איזה מגעילה צועקת: "איזה חמוד, מאה שקל" אני: "הבחורה שמאחוריך עובדת?" "היא עושה רק בחדרים, מקבלת רק בפנים עמוק" "הרכב שלי הרבה יותר נקי ונוח מהחדרים האלה" "לא היא רק בחדר!".
כך הסתיים לו הלילה, בנסיעה חזרה הרהרתי אולי הייתי צריך ללחוץ עליה יותר היא כנראה הייתה מסכימה ברכב, הרכב שלי פיצוץ ובתכלס אין סיבה שאסתובב ברחוב ההזוי הזה, זה מספיק מאיים להיות שם גם עם רכב.

נקווה לדווח על משהו נורמלי בשבוע הבא, עד אז תסתפקו בסיור הצנוע שלי.
שלכם הבורר הבררן :)

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”