כ אנאבל מפריס - סקס אדיר

אנאבל מפריס

1
לצערי אני לא איש בשורות,
קבעתי עם אנאבל שמקבלת בדיזינגוף בדירה דיסקרטית, לפני זה הפרטים בטלפון נשמעו מבטיחים, אנאלי, מציצה גרון עמוק ושעה שלמה
היא כוסית על ויפיפיה שזה מחשיד קצת שהיא קוקס אבל למען הספק נגיד שהיא לא, עד כאן הכל טוב אם היא באמת אישה
מקלחת זריזה והתחילה במציצה, ישר הבנתי שמציצה עמוקה לא תהיה, המציצה היתה בינונית מינוס עם הרבה עבודת יד
לא מתנשקת, לא מרשה לגעת לה בשיער או בראש..הלבישה קונדום שרצח לי את הזקפה ולכן הלך האנאלי
לבקשתי הכניסה ויברטור לישבן אבל לא ממש יכלתי לראות כי היא לא מסכימה, אחרי עשר דקות בערך נגמרת לה הסבלנות ונתחיל התקתוק "תגמור כבר ממי באת לשגע אותי?" הבנתי שזאת נפילה, המינימום שאני יכול לעשות זה להזהיר את הפורום
המשך דגימות מוצלחות

052-7896596

UMA2013-12-29 17:24:36

אנאבל מפריס

4
[QUOTE=בלוגרי]

לצערי אני לא איש בשורות,
קבעתי עם אנאבל שמקבלת בדיזינגוף בדירה דיסקרטית, לפני זה הפרטים בטלפון נשמעו מבטיחים, אנאלי, מציצה גרון עמוק ושעה שלמה
היא כוסית על ויפיפיה שזה מחשיד קצת שהיא קוקס למה? אתה לא מכיר נשים כוסיות על ויפהפיות?.....אבל למען הספק נגיד שהיא לא, עד כאן הכל טוב אם היא באמת אישה
מקלחת זריזה והתחילה במציצה, ישר הבנתי שמציצה עמוקה לא תהיה, המציצה היתה בינונית מינוס עם הרבה עבודת יד אופייני דוקא לאישה...
לא מתנשקת, לא מרשה לגעת לה בשיער או בראש... אופייני לאישה הלבישה קונדום שרצח לי את הזקפה זו כבר בעיה של הג'ונסון...ולכן הלך האנאלי
לבקשתי הכניסה ויברטור לישבן אבל לא ממש יכלתי לראות כי היא לא מסכימה, אחרי עשר דקות בערך נגמרת לה הסבלנות ונתחיל התקתוק "תגמור כבר ממי באת לשגע אותי?" הבנתי שזאת נפילה, המינימום שאני יכול לעשות זה להזהיר את הפורום
המשך דגימות מוצלחות
052-7896596

[/QUOTE]

ואתה עדיין לא יודע אם זו היתה קוקס או אישה? כוס ראית? איך גמרת?
המגביה עוף - ירחיק ראות

אנאבל מפריס

9
פגשתי את הבחורה היום אבל לא נכנסתי איתה מכיוון שהייתי חייב לחזור לעבודה והבטחתי לה שאחזור בקשר למראה שלה הוא די נאמן למקור רק השוני שיש לה שיער שחור כמעט עד הכתפיים ויש לה קעקועים על יד ימין חזה סיליקון בינוני די שחומה טוסיק עגול וחמוד בקשר לפנים היא נאה מה שהפריע לי זה האף שלה קצת גדול ויש לה כפות ידיים גדולות אם היא קוקס או לא אני לא יודע לומר מכיוון שלא הייתי איתה במיטה היא פגשה אותי שלגופה חזיה שחורה וחוטיני שחור קטן וצמוד ככה שלא ראיתי שום בליטה, בקשר לסקס אמרה שעושה הכול בלי בעיה חוץ מגמירה בפה כמובן מציצה חשופה אנאלי למי שאוהב אין בעיה והדגשתי בפניה שאני רוצה שעה מלאה אני רוצה משיכות בשיער וסקס חזק ופרוע ונשיקות רטובות ואמרה כן להכול בלי לחשוב פעמיים השתכנעתי אבל קיבלתי הודעה מהעבודה חייב לחזור אבל בהזדמנות שתהיה לי אני יבקר אותה מקווה שעזרתי יום נפלא 😊
מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי
שלח תגובה

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”