כ דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם) - דף 3 - סקס אדיר

דיווח חי מהשטח ( תכתבו כאן את מי ראיתם)

21
אין לי מושג בשמות ואני חלש ברחובות אבל בכל זאת. חולון: איפה שה קוקסינליות היו עומדות ליד ״דלתות קלאס״ עמדה רוסיה רזה בת 35 בערך לא ראיתי אותה מעולם נראת טוב (לא לבושה חשוף אבל עובדת דברתי איתה ). בפניה ימינה אחר הרוס בתחנת מוניות עמדה הפרחה בת 40 ככה מחומצנת שווה וטובה לאוהבי העקרות בית המרוקאיות .... בהמשך כרגיל כל הכוסיות שיש להן זין. בבנאי ממשיכים למטה אחרי הכיכר יושבת בצד בלונדה רוסיה בערך בת 30 מלאה ומציעה מ+ז ב100. אז יש קצת סחורה בחולון. אני מסיבות אישיות נאלצתי לחזור מהר הבייתה. אבל מתכוון לדגום את הראשונה שספרתי עליה פה

22
היום ראיתי משהו חדש בהר ציון!

ליד בנק לאומי עמדו שתי בנות -
אחת מבוגרת (נראית בערך 50)
השניה צעירה (נראית 18) בחורה נמוכה

עצרתי לשמוע פרטים והן אומרות: 100 ש"ח מציצה, 200 ש"ח מציצה וזיון.
לא הלכתי על זה, אבל טוב לראות משהו חדש בנוף של הר ציון.
מישהו ראה/דגם אותן?

סגן2013-12-30 02:27:51

27
יצא לי לראות את הסילה הזאת, שאכן נראית זוועה, והיא היתה מסמנת לי עם היד לעצור, אבל שהייתי עוצר 2 מטר אחרי התחנת אוטובוס - היא היתה מסתכלת ולא באה לאוטו... אז ויתרתי.
פעם אחת היתה איתה אחת צעירה יותר, עם שיער קרה שחור, מלאה, מכנס אדום- נראיתה לא פחות גרוע ממנה...

30
אני חייב לשאול...

אתמול בשעה 23:00 בערך היו 2 בחורות צעירות בתחנת האוטובוס שמול הכספומט של לאומי, שמליון רכבים עצרו לידם, כולל אני, ולכולן הן אמרו בחיוך שהן לא עובדות, אבל נראה היה שזה מגדיל להן את האגו שמכוניות עוצרות לידן.

להערכתי מדובר בבחורות שבעתיד כן יעבדו ברחוב, מאחר והן היו נראות לי זונות של תשומת לב, כסף , ותכל'ס קצת פרחות.

תיאור (רק של השווה יותר מביניהן) :
גובה 1.6, מבנה גוף רזה, בתחילת שנות ה-20 ,להערכתי מרוקאית עם עור לבן, שיער שחור ארוך.
ךבשה ג'ינס צמוד, מגפיים שחורות עד לברך, ונהנתה מכל רגע שמכוניות עוצרות לידה (ניגשה לדבר עם כל נהג...)

האם מישהו יודע על מה אני מדבר ? האם כבר היו קודם ?
האם אלו "צמד הבנות" הבאות ?גבינט2014-01-02 14:16:05

חזור אל “זונות רחוב, זנות רחוב, פורום סקס לאסוף זונה בכביש לסטוץ חפוז”