כ מלאני קוקס - דף 4 - סקס אדיר

מלאני קוקס

31
Balon מצד אחד אתה מגן על מור מצד שני אתה שואל מי בחבורה שלה אם אתה מכיר את מור אתה אמור לדעת.
אגב הרכב החבורה: מור נוי דניאל נופר גוליאנה העיקריות אתה מטעם אחת מהן? אם את/ה מתבייש תגיד לי בפרטי :)

מלאני קוקס

32
חלילה מטעם... לא יפה אפילו לחשוד...

עם מור הייתי אולי פעמים, שתיהן לפני למעלה מחמש שנים. בשני המקרים היא הייתה שירותית חיננית ומקצועית. את ה"חבורה" אני לא מכיר וגם לא יודע מה הבאז סביבה.

מלאני קוקס

33
בשביל לדעת מי זאת חבורת מור ויטל אתה יכול להיכנס לאתר ולפורום של מור
ולהבין משם, היא מנסה לקדם את חברותיה (בטח היא גם עושה עליהם סיבוב)
הבעיה שלהם שהם חושבות שהשמש זורחת להם מהתחת.
אומנם אפשר להגיד שמרבית הקוקסינליות הנחשבות לכוסיות הם מחבורה זו, אבל
גם מרבית הסיכויים שתקבל שרות גרוע מחברות החבורה.

לצערי אני לא חוותי שרות טוב ממור, אומנם הוא היה יחסית יותר טוב מחברותיה
אבל לא מלאו כל הבטחותיה למרות ששולם על הכל מראש.

בקיצור מצב הקוקסינליות על הפנים.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

מלאני קוקס

34
אני חייב לסייג פה חלק מהדברים לגבי חבורת מור ויטל:

אני הייתי עם כמה מהן: מור, נוי, נופר, איילין רפאל.

עם מור, נופר ונוי מאוד נהניתי ונתנו לי שירות מעולה. אני הייתי עם שלושתן פאסיבי אז אולי זה בגלל זה. לנופר אני עד היום מידי פעם הולך וכל פעם נהנה מחדש...
לגבי אילין רפאל: כוסית על, זין יפה ועומד אבל זהו...לא ממליץ להתקרב כי היא לא יודעת לתת שירות, לא שהיה שירות חרא אבל היה שירות קריר לגמרי.

ואין לי אינטרסים בכלל לגביהן, ההפך אני משתדל כל פעם שיש מזומנים בכיס ללכת לאחת אחרת כדי לחוות כמה שיותר. יותר מפעמיים עם אותה אחת וזה כבר מוריד לי את החשק אליה

מלאני קוקס

39
[QUOTE=milf_hunter] לא..מה פתאום ..זאת לא קמילה. שים לב שגם אני זה שפתחתי את הפוסט על קמילה.
חברים..יותר מתי קשקשת ברשת..לכו תנסו,תבדקו ותהנו.
[/QUOTE]

זה לא קשקשת ברשת. ברור שצריך ללכת ולדווח אבל לחלקנו חשוב לקבל פרטים יותר מדויקיםתמונות אמיתיות שנדע מי הבחורינה ושנוכל להתריע על נפילה מראש.

לגבי דניאל לרון תרשום בגוגל וישר יקפוץ.

******מה שכן ושימו לב אם הבחורה עושה פאלש להתרחק מדובר ב90 אחוז נפילה ראו הוזהרתם!!******

מר שגל2014-01-05 21:19:33

מלאני קוקס

40
מר שגל, ניסיתי כעצתך לבדוק את התמונות בגוגל. אז למען האמת הגוף מזכיר בהחלט אבל הפנים נראות לי שונות. מתברר שהזיכרון הוא עניין מתעתע. אולי Milf Hunter יוכל לשפוך אור. כאמור לדעתי זו לא היא.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”