מאיה (גבעתיים) רמת גן מלאה עם חזה גדול
1יום אחד נמאס לי מתקתקניות וכאלו שאין מה לתפוס בגוף שלהן, חיפשתי מישהי איכותית ומצאתי באתר בננה מציאה לאוהבי מלאות וחזה גדול אך ללא סקס, מי שזה לא הז'אנר שלו שיעבור הלאה. אז כך: כיונה אותי לגבול ר"ג גבעתיים הגעתי לדירת חדר ישנה ונקייה בקומת קרקע, היא גרה בקרבת מקום אך לא שם, פתחה לי בחורה בת 30 ממוצא אוקראיני גבוהה לפחות 1.70 וכמעט נפלתי מהכסא.. בחורה יפהפיה(..לטעמי) פנים רחבות עגולות עיניים גדולות טיפה מלוכסנות עם לחיים שבא לך לקחת ביס, חזה גדול(לפחות 5) שכמעט קופץ אליך, את הרצפה לא תראו כי בשביל מה להסתכל עליה כשיש כזו בחורה, אבל אם בכל זאת תסתכל אז יש 90 אחוז שטיחים, המקלחת ושירותים חדשים, מים חמים בשפע. בחדר מיטת עיסוי חדשה ואל תתבלבלו יש גם מיטה זוגית לא לסקס אלא בשביל בודי מסאג למעוניינים . מבקשת 200 מראש ל40 דקות, שואלת אם אתה רוצה מסאג עדין או רגיל ביקשתי משהו באמצע, קיבלתי עיסוי מרגיע עם אבנים חמות בשמן לדעתי לא מקצועי אבל טוב מאוד (מקצועי יש בקופת חולים), תוך כדי היא מתפשטת והגוף שלה מדהים, גוף לא קטן אבל אין שומנים שנשפכים אליך-דבר נדיר במימדים האלו, שדיים גדולות ומזמינות אפשר לגעת חופשי-בשבלול לא ניסיתי, אחרי בודי מסאג עם החזה המדהים הזה נתנה לי הרפייה טובה עם נגיעות בכיוון הפרוסטטה (כמובן עם כפפה) -לא ממש עמוק אבל נותן את האפקט הרצוי, היא שווה כל שקל במיוחד שבאיזור המרכז או שתשלם 500 או שיתקתקו אותך או שניהם יחד.. הוספתי לה בסוף טיפ והיא בקושי הבינה מה אני רוצה ממנה, כמעט שלא לקחה ממני.. היא נחמדה שירותית ונקייה מאד נותנת 40 דקות שלימות ויותר, מפרסמת באתר בננה "חדשה ברמת גן בדירה פרטית בת 30 יפהפייה בלונדינית" אשמח אם יודעי דבר יעבירו את הקישור לתוך ההודעה. תהנו מהחיים רק תשמרו עליה שלא תהיה כמו כולם.. ותמשיכו להגיב מה דעתכם בנידונת..
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות