כ מנותחת - סקס אדיר

מנותחת

1
הסיפור הוא כזה יש קוקסינלית שהיא הפנטזיה הכי גדולה שלי אבל מעולם לא יצא לי להשיג אותה מכיוון שבלתה בשנים האחרונות בעיקר בחו"ל.. עד שסופסוף השגתי אותה התברר שהיא חתכה תזין

השאלה היא האם בתור אחד שאוהב לקבל ולמצוץ ושהולך לקוקסינליות רק בגלל הדבר הזה שאין לנשים רגילות ללכת לבקר אותה ולהגשים את הפנטזיה שלי אוו לוותר?? ואיך זה בכלל מרגיש להיות עם מנותחת?

תודה לעוזרים

מנותחת

6
לצערי כן
[QUOTE=מר שגל]גניפר קים חתכה??? הזוי , אישית לא הייתי מתקרב למנותחת. סתם זונה רגילה והסיכוי לתקתוק גבוה בהרבה מזונה רגילה.

אתה בטוח שזו גניפר קים?[/QUOTE]

UMA2014-01-11 09:07:49

מנותחת

8
קוקסינלית מנותחת לא שווה את הסיכון יש סיכוי גבוהה מאוד שתקבל שירות גרוע. עדיף לוותר וללכת בסכום הזה למומלצות בפורום זיונים או ללכת לקוקסינלית אחרת לא מנותחת.

מנותחת

10
אתם שוכחים שאנשים לא עושים את השינוי כדי להפוך לזונה. הזנות לרוב היא חלק בלתי נמנע, כי החברה הכללית לא ממש מקבלת אותן, בטח לא לעבודות נורמליות. יכול להיות שזה קשור גם למוחצנות ולאופי הבעייתי ולחוסר בהשכלה (משום מה כולן שם בלי בגרות אפילו), אבל בכללי אין להן הרבה אופציות להתפרנס, אז הזנות הופכת לברירת מחדל.
בראש, הרצון שלהן נשאר זהה, וזה להשלים את התהליך. אצל ג'ניפר זה דווקא נראה לי טבעי, כי אף פעם היא לא היתה אקטיבית מוצהרת, והיא מאוד נשית, וגם מתפרנסת מדברים אחרים מלבד הזנות. אני בטוח שגם בחו"ל יהיה לה ביקוש, לא כולם חיים את הפרובינציאליות שלנו.
לא ברור לי למה זה מפתיע אתכם, זה נראה לי התהליך הטבעי הסופי.
מעבר לזה, מסכים עם מה שאמרתם לגבי עניין הללכת לבחורה במקום לקוקס מנותחת. זה לא רק עניין הזין - מישהו מכם באמת הלך לג'ניפר בגלל הזין "הענק" שלה? יש גם את החור של התחת, וכשאתה הולך לקוקסינלית מנותחת, לא נראה לי שהיא תרצה או תסכים לקבל אנאלי, כשיש לה כוס. כלומר משני הכיוונים הפסדת. לא הייתי מתנגד לזיין אותה או קוקסינלית מנותחת אחרת שהיא כוסית, תכלס התחושה היא שאתה מזיין אישה כוסית ואין בזה משהו רע, אבל באותו מחיר בחיים לא.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”