מפה לשם אחרי כמה ימי עבודה מאומצים במשרד של היווני רמזתי לו שאני מת לזיין איזה מישהי במשרד, הוא אמר לי, למה אתה מתאמץ להשיג אותה, יש לך מתחת למלון את כל הזונות בסלוניקי!! הייתי בהלם, מסתבר שאצלהם זה נהוג ללכת להתפרק אחרי העבודה ואפילו זה דיי חוקי ( לפחות המשטרה לא עושה להם בלאגן)
אז ככה , הרחוב הראשי של הזונות נקרא sapfous , זה רחוב של אולי 300 מטר שלאורכו ( וגם ברחובות שחוצים אותו קצת ) יש בתים עם מארחת זקנה מגעילה ( בכולם זה ככה! ) שמכניזה אתכם לבית שבו לרוב יש 2 בנות , 25 יורו למציצה וזיון , כל התנוחות הרגילות אבל הקאץ הוא שיש לכם גג 15 דקות לגמור.
בפעם הראשונה עשיתי סיבוב ברחוב אבל חוץ מדירה אחת שהיתה מישהי נחמדה לא היו מציאות, רוב הבנות שם רומניות או יווניות ובגילאי 20-25. נכנסתי לבית עם רומנייה , בת 25 , רזה מאוד ( אוהב) חזה צצ"ג מאכזב וקטן אבל תחת אלוהי.
נכנסתי, חדרון פשוט ומגעיל, מיטה בלי סדין וכרית בלי ציפה. יש מקלחת אבל אני לא הייתי מכניס את הרגליים שלי לשם... המאמא לקחה את ה25 יורו וציוותה עלי להתפשט, הורדתי את הבגדים והיא נכנסה לחדר, אין הרגשה של חברה או משהו אז אל תחפשו, מתפשטים, מתחילה מציצה מקונדמת אבל ממש ממש טובה, אחרי 3 דקות שאני חרמן ועומד להתפוצץ עלתה עלי ופה התחיל הכיף:
5 דקות היא מנסה להכניס את הזין שלי לכוס שלה ולא מצליחה !! יש לה כוס בקוטר של זרת! שמה רוק, שמה משחה, כלום! אחרי קצת משחקים בחזה וכמה נשיקות בצוואר שלה היא כנראה התחילה להירגע וזה נכנס... איזה הרגשה! בחיים שלי לא הרגשתי כוס כזה קטן וצר! רכבה עלי כמה דקות ואז הייתי חייב דוגי עם כזה תחת וגוף קטן. תפסתי לה במותניים ( תבינו שהיידים שלי כמעט נגעו אחת בשניה שאחזתי אותה, ככה היא קטנה! ) התחלתי לפמפם אותה , לא הצלחתי להחזיק יותר מ2 דקות עם הכוס הצר שלה.
גמרתי , היא התלבשה יצאה מהחדר, בלי להתקלח , בלי לשטוף בלי כלום... מגעיל... אבל לא היה אכפת לי, בחוץ חיכו עוד 4 אנשים על הספה... מדברים וצוחקים, בילוי של יום שלישי בערב...
הא נכנסה עם הבא בתור ואני יצאתי...
היו לי עוד 2 חוויות בדירות כאלה , יותר טובות ... :) אבל זה היה הראשון... :-) בשביל 125 שקל היה שווה, הרבה יותר מזיון באוטו בתל ברוך...
מקווה שעזרתי לכם עם המידע
דורון