כ נערה במצוקה - סקס אדיר

נערה במצוקה

1
שלום לכל חברי הפורום.
אני לא משוכנע אם זה המקום הנכון לפוסט הזה אבל לא מצאתי מקום טוב יותר
לפני מספר ימים (אחרי הפוגה ארוכה) החלטתי לפקוד שוב נערה באיזור המרכז. מצאתי נערה שנראית לטעמי ממש טוב אבל לא הצלחתי למצוא שום דיווח עליה בפורום.
החלטתי לנסות את מזליבמחשבה לשטף כאן על החוויה.

כאשר הגעתי לדירה לא התאכזבתי. אכן בחורה יפיפיה צעירה לטעמי דוגמנית.
הבחורה ניסתה לשרת בצורה טובה אבל משהו שם הרגיש לי לא טוב. היית לי מן תחושה מוזרה שהבחורה מפוחדת, או סוג של חסרת עונים.

התחלתי לדובב אותה , בהתחלה היא ממש נרתאהעם כל מני תתשובותכמו למה זה משנה לך, למה זה חשוב לך, וניסתה

להעביר נושא אבל איך שהוא משהו הרגיש לי לא טוב.
אז המשכתי לשאול שאלות ולבסוף היא נשברההיא סיפרה לי סיפור על סף דמעות,

אני לא אפרט כאן את כל הסיפור (כדי לא לאפשר למישהו לזהות אותה ) אבל בגדול היא ועוד מספר חברות שלה פגשו משהודרך אתר האינטרנט(במדינה זרה) והוא סוג של חתם איתם "חוזה"עבודה למספר שבועות הוא לא ממש ספק להן את כל האמת על מה ואיך .  היום היא רוצה להפסיק ולחזור למדינתהאבל היא מפחדת גם עליה גם על חברותיה(שאגב לטענת רוצות להישאר) וגם על משפחת.

היא כל כך חסרת עונים שזופעם ראשונה שהיא ייציאהגבולות מדינת והיא אפילו לא ידעה מה הפרוצדורה לקנות כרטיס טיסה חזרה למדינת.
היא טוענת שהדרכוןשלה אצלה שיש לה כסף מזומן וכרטיס אשראי אבל היא חוששת לעזוב.  

הסברתי להא יך ואיפה קונים כרטיס טיסה, נתתי כמה רעיונות ואיך להתחמק אבל אין לי שמץ של מושג איך לעזור לה "להגן"על עצמה ועל חברותיה.
יש למישהו רעיון איך אפשר לעזור לבחורה? למי פונים או מהנכון לעשות?

נערה במצוקה

2
את האמת לא ניתקלתי בסיטואציה דומה... בכל מיקרה בכוחות עצמך אל תעשה את זה אלא אם כן משעמם לך ואתה מחפש לחטוף.
לפי הסיפור מדובר במאפייה רוסית שאפילו כל העברינים המקומיים דומרני מולנר אלפרונים ומוסלי לא מתעסקים איתם.

UMA2014-01-10 15:53:21
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

נערה במצוקה

3
דווח למשטרה. אפשר דרך האתר שלהם.
אתה גם יכול לשלוח דואל אנונימי לחברות כנסת מסויימות שהתפרסמו בשל עניינן בנושא. אולי לשם שינוי הן יעשו משהו טוב...
אבל אם תמשיך להחזיק את זה ככה בסוד, אתה עוזר למי שהביא אותן לכאן ומחזיק אותן כאן נגד רצונן.
redone2014-01-12 00:14:46

נערה במצוקה

4
"אדום אחד" אתה באמת ממליץ למישהו לפנות לחברת כנסת בנושא כלשהו?

נראה לי שהדבר היחיד שהיא תעשה זה להעניש את הלקוח , שמקרה הזה, זה "נעליים", ותוסיף על זה איזה פוסט עם שמו האמיתי כולל איזה הצגה על דוכן הכנסת וקינוח עם איזה ראיון או שניים באחד הערוצים המרכזיים על זה שהיא תפסה ופעלה כדי לתפוס עבריין מין מהגדולים בארץ+כמה משפטים פופוליסטים אחרים.

והמשטרה כהרגלה תסגור את התיק כחוסר עניין לציבור, אחרי שהיא תסכן את המתלונן בחשיפת של שמו או לתקשורת (אם זה יגיע) או לצד הפושע.

דעתי, שלח איזה אימייל לאחד מערוציאתרי התקשורת ואולי מישהו ירים את הכפכפה ויעשה על זה כתבה, ואז אולי המשטרה תפעל בנשוא.

דרך אגב ניתן בתשלום להוציא דרכון חדש בשגרירות, שווה לנסות אם היא לא נעולה באיזה חדר.

ואחר כך תחזור לדאוג לתחת שלה כהרגלה....

.You so need a Daddy, little girl

נערה במצוקה

6
במקביל להכל פרסם כאן את הקישור לפרסום שלה ואנחנו בהנחה שיש כאן אנשים ולא בהמות נדאג להחרים את המקום,

הדרך הכי מהירה לפתור את הבעיה זה אם לא יגיעו אליה לקוחות !!! אז אותו חלאת אדם שתפס אותה יחזיר אותה כבר בעצמו
הכל מכל כל....

נערה במצוקה

8
ראשית כל אין שום סיכוי שאני אפרסם כאן את הפרטים.
מעבר להערה שציין הלך רוח אותם אנשים שמפחדים את הנערה יכולים גם הם לבקר כאן בפורום....
ברור לי שאני לא הולך"לשחק"את הגיבור אבל יחד עם זאת אני כן רוצה לנסות ולעזור לה לפחות לצאת מהארץ(שכרגע זה רצונה)
ברור לי מה המעשה הנכון שצריך לעשות כאן וזו אחת הסיבות שפתחתי כאן את הפוסט.

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”