כ אינה מבת ים - דף 2 - סקס אדיר

אינה מבת ים

17
לא יודע איך לתאר את החוויה עם אינה. פשוט הבחורה לא עשתה לי את זה.
הגעתי אליה לפני כמה ימים. לאור זה שיש לי סטייה לREDHEAD (זלטה,ניקה) אמרתי שאני חייב לדגום את הבחורה הזאת גם כן.
פותחת לי את הדלת בחורה צעירה גוף יפה ופנים חמודות. דיברנו קצת ,הבאתי לה את הכסף(אכן 400 ש"ח) ונכנסתי להתקלח.
יצאתי מהמקלחת והיא התחילה במציצה עמוקה מאד והשמיעה קולות של נחנקת תוך כדי(לא עושה לי את זה כל כך אך זרמתי) המציצה מקונדמת (מבאס). אחרי מספר דק' שהבחורה כבר עוד שניה מקיאה לי על ה*** היא עלתה עלי. הבחורה לא זזה ומתחילה בשאלות מפגרות "אתה בסדר?" "למה אתה לא מחייך?" אמרתי לה שהכל בסדר בחיוך. אחרי כמה שניות שוב פעם ושוב פעם. לא נתקלתי בטמטום כזה. חבריקו התחיל להרדם וגם אני מהבלבולי שכל שלה. אמרתי לה שתעשה מסאג' בינתיים עד שהוא יעמוד שוב. וואלה פינקה הבחורה היא יכולה להיות אחלה מסאזיסטית. התחלתי שוב פעם להיות חרמן ואמרתי שאני חייב לגמור מהר ולעוף משם. התחילה לרדת לי אחרי 2 דק' עצרתי אותה אמרתי לה לשכב והתחלתי לפמפם אותה עד שגמרתי. נשאר עוד 25 דק'! איך שבאתי לדבר היא ביקשה שאדליק לה סיגריה ונלך לסלון לעשן. תמיד קורה לי החרא שאני בא ללכת. ישבתי איתה עישנו דיברנו. הבחורה שבורה מלהיות פה. מדוכאת וסגורה. אמרתי לה שאני חייב לזוז למרות שנשארו עוד 20 דק' על השעון ובחרתי משם.

יכול להיות שעם מישהו אחר תיהיה זרימה יותר טובה - בדיווחים על זלטה קראתי תגובות מעורבות אך בסוף גיליתי את הזיון הכי טוב שהיה לי אי פעם.
בחורה צעירה בת 20 , גוף טוב אך לטעמי רזה מידי עם אחלה חזה גדול ועומד. הפנים שלה חמודות לא למות מהיופי. מאד מכנית נראה לי למי שיש סבלנות לדרוש מהבחורה לעשות כך וכך שילך על זה וינסה את מזלו אני לא מאלו.

סה"כ חבל אחלה מחיר אבל לא שווה אפילו 20 שקל.

אינה מבת ים

18
הייתי אתמול אצל הבחורה. ראשית היא אכן צעירה מאד (19-20) ג'ינג'ית אמיתית, לטעמי לפחות יפה מאד, גוף מהמם אם כי החזה אינו גדול (לא ממש משהו שמפריע לי). הדירה היא בקומה ראשונה בבית ברחוב צדדי, כך שדי דיסקרטי. אבל! בניגוד לתגובה שהחלה את השירשור. היא לא הייתה מוכנה שארד לה (אולי עניין של כימיה? נראה אם יהיו תגובות נוספות לגביה ונדע..) המציצה כפי שכבר נאמר הייתה מקונדמת. לגבי חדירה, היא מוכנה לכל תנוחה שמבקשים, אם כי היא פאסיבית בנושא, לא ממש נראית בעניין (ברור לי שבחורה עובדת לא עושה זאת עבור הנאה.. אבל חלק מהן לפחות נותנות לך הרגשה כאילו הן כן..) סה"כ בחורה יפה ועדינה. אבל איני חושב שאחזור, כי אוראלי הדדי, זה די חשוב עבורי.

אינה מבת ים

19
דרך אגב, גמרתי אחרי כ 15 -20 דקות נטו (לא כולל זמן המקלחת..) היא אמרה שהיא לא מוכנה לסיבוב נוסף.. אבל תהיה מוכנה לעשות מסג' (עוד כמה דקות של מסג' נעים) וזהו. כך שמי שחושב שיוכל במסגרת הזמן גם יותר מגמירה אחת, לא אצלה..
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”